What the Hack?

Prijavi se na regionalni Hackathon

What the hack

Odabrani sudionici iz Hrvatske imat će pokrivene sve troškove puta, smještaja, hrane i mentoriranja, a najbolji timovi osvojit će i novčane nagrade od 5000, 3000 i 2000 eura. Registracija se može obaviti do 30. svibnja u ponoć putem online obrasca na stranici Hackatona, gdje se ujedno nalaze i sve detaljnije informacije.

What the Hack? regionalni je hackathon koji će od 24. do 26. lipnja u gradiću Sv. Salvador u Austriji biti mjesto susreta i suradnje studenata i profesionalaca iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije i Italije. #WTH će okupiti sudionike koji djeluju u domeni programiranja, razvoja mobilnih aplikacija, dizajna korisničkog iskustva i sučelja, inoviranja i razvoja proizvoda kako bi zajedno razvili inovativna mobilna rješenja u segmentu iskustva putovanja. U 2-dnevnom hackathonu, zadatak je proizvesti osnovni prototip mobilne aplikacije koja pruža pristup integralnoj ponudi transportnih sredstava.

Odabrani sudionici iz Hrvatske imat će pokrivene sve troškove puta, smještaja, hrane i mentoriranja, a najbolji timovi osvojit će i novčane nagrade od 5000, 3000 i 2000 eura. Registracija se može obaviti do 30. svibnja u ponoć putem online obrasca na stranici Hackatona, gdje se ujedno nalaze i sve detaljnije informacije.

– WTH hackathon je odlična prilika za studente koje zanima regionalno umrežavanje, timski rad i stjecanje iskustva na konkretnom projektu. Za odabrane sudionike osigurana su sredstva za pokrivanje troškova puta, smještaja i hrane, a najbolji kući idu s vrijednim novčanim nagradama. –Matija Raos, voditelj Coworking Croatia i HDNP predsjednik.

Ususret zatvaranju #WTH prijava, u ponedjeljak 30. svibnja od 18.00 - 20.00 sati, održat će se informativno druženje na kojem će potencijalni sudionici hackathona u opuštenoj atmosferi moći saznati sve detalje i dobiti odgovore na pitanja iz prve ruke.  Tom prilikom premijerno će se predstaviti i pogodnosti za članove Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca koje će moći ostvariti u HUB385. Svi zainteresirani obići će novi zagrebački coworking prostor uz vodstvo domaćina kako bi se čim bolje upoznali s njegovom ponudom, mogućnostima i prednostima. Otvoreno je i zasebno Facebook događanje putem kojeg možete najaviti svoj dolazak.

#WTH je suradnički projekt Alpe Adria Coworking mreže. Aktivnosti u Hrvatskoj provodi #HDNP putem programa Coworking Croatia, u Austriji organizacija Gain&Sustain, u Italiji Warehouse Coworking Factory, u Sloveniji Poligon i Slovenia Coworking, u BiH HUB387 te u Srbiji Nova Iskra i Startit.

Komentari na članak

Vezani članci

Stipendije

Uskoro počinju prijave

Objavljen natječaj za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Studenti se pojedinačno mogu prijaviti samo za jednu kategoriju, a ukupni iznos stipendije iznosi 10 tisuća kuna.

Naslovna slika članka.

Porto Morto – Ferragosto JAM

INTERVJU: Porto Morto prvi put na ovogodišnjem Ferragosto JAM-u; dijelimo tri ulaznice

Povodom njihova prvog nastupa na ovogodišnjem Ferragosto JAM-u intervjuirali smo mladi zagrebački bend Porto Morto koji će 2. kolovoza posjetiteljima Orahovačkog jezera pokazati zašto svatko tko ih posluša poželi da im pozvone na Portofon.

Fakultet u St. Peterburgu

Ljetna škola u Sankt Peterburgu

Provedi tri tjedna učeći o jeziku, kulturi i kogniciji

Već petnaestu godinu zaredom njujorško i sanktpeterburško sveučilište u okviru Instituta za lingvistiku, kogniciju i kulturu tih dvaju gradova organiziraju ljetnu školu za studente i mlade iz cijeloga svijeta. Ovogodišnja škola počinje 10. i traje sve do 28. srpnja 2017, a prijave su u tijeku.

Elektroboj_2017

eStudent

Elektroboj i ove godine osigurava bogate nagrade najkreativnijim studentima

Zaljubljenici u gastroelektroniku i tehnomodu mogu se do 10. ožujka prijaviti na ovogodišnje studentsko natjecanje u izradi praktičnih elektrotehničkih rješenja te osvojiti bogate nagrade.

women-studying

Prijave za neke studije moguće su prije 17. siječnja

Krajnji rok za prijave studijskih programa ne vrijedi za sve fakultete

Pojedini fakulteti mogu promijeniti krajnji rok za prijavu, stoga je potrebno pregledati službene web stranice željenih studijskih programa.