What the Hack?

Prijavi se na regionalni Hackathon

What the hack

Odabrani sudionici iz Hrvatske imat će pokrivene sve troškove puta, smještaja, hrane i mentoriranja, a najbolji timovi osvojit će i novčane nagrade od 5000, 3000 i 2000 eura. Registracija se može obaviti do 30. svibnja u ponoć putem online obrasca na stranici Hackatona, gdje se ujedno nalaze i sve detaljnije informacije.

What the Hack? regionalni je hackathon koji će od 24. do 26. lipnja u gradiću Sv. Salvador u Austriji biti mjesto susreta i suradnje studenata i profesionalaca iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije i Italije. #WTH će okupiti sudionike koji djeluju u domeni programiranja, razvoja mobilnih aplikacija, dizajna korisničkog iskustva i sučelja, inoviranja i razvoja proizvoda kako bi zajedno razvili inovativna mobilna rješenja u segmentu iskustva putovanja. U 2-dnevnom hackathonu, zadatak je proizvesti osnovni prototip mobilne aplikacije koja pruža pristup integralnoj ponudi transportnih sredstava.

Odabrani sudionici iz Hrvatske imat će pokrivene sve troškove puta, smještaja, hrane i mentoriranja, a najbolji timovi osvojit će i novčane nagrade od 5000, 3000 i 2000 eura. Registracija se može obaviti do 30. svibnja u ponoć putem online obrasca na stranici Hackatona, gdje se ujedno nalaze i sve detaljnije informacije.

– WTH hackathon je odlična prilika za studente koje zanima regionalno umrežavanje, timski rad i stjecanje iskustva na konkretnom projektu. Za odabrane sudionike osigurana su sredstva za pokrivanje troškova puta, smještaja i hrane, a najbolji kući idu s vrijednim novčanim nagradama. –Matija Raos, voditelj Coworking Croatia i HDNP predsjednik.

Ususret zatvaranju #WTH prijava, u ponedjeljak 30. svibnja od 18.00 - 20.00 sati, održat će se informativno druženje na kojem će potencijalni sudionici hackathona u opuštenoj atmosferi moći saznati sve detalje i dobiti odgovore na pitanja iz prve ruke.  Tom prilikom premijerno će se predstaviti i pogodnosti za članove Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca koje će moći ostvariti u HUB385. Svi zainteresirani obići će novi zagrebački coworking prostor uz vodstvo domaćina kako bi se čim bolje upoznali s njegovom ponudom, mogućnostima i prednostima. Otvoreno je i zasebno Facebook događanje putem kojeg možete najaviti svoj dolazak.

#WTH je suradnički projekt Alpe Adria Coworking mreže. Aktivnosti u Hrvatskoj provodi #HDNP putem programa Coworking Croatia, u Austriji organizacija Gain&Sustain, u Italiji Warehouse Coworking Factory, u Sloveniji Poligon i Slovenia Coworking, u BiH HUB387 te u Srbiji Nova Iskra i Startit.

Komentari na članak

Vezani članci

EWoB Business Hackathon

Studentsko natjecanje

EWoB Business Hackathon: potraga za 1% najboljih studenata u Osijeku

U Poduzetničkom inkubatoru „BIOS” održat će se finalno natjecanje EWoB Businesss Hackathona za koji su prijave već nekoliko dana u tijeku. Pobjedniku je namijenjena nagrada od 1500 kuna.

ZSFL 2016/17

Sezona 2016./2017.

Počinje Zagrebačka studentska futsal liga

U igri je bogat nagradni fond od 15 000 kuna za koji će se boriti ukupno 16 momčadi.

Xamarin Hack Day

Prvi „Mobile Boot Camp“ u Hrvatskoj

Prijavi se na „Xamarin Hack Day“ i nauči razvijati mobilne aplikacije!

„Xamarin Hack Day“ edukativni je program koji će se održati 17. listopada u Splitu i 21. studenog u Zagrebu. Sudionicima će pri razvoju mobilnih aplikacija na „Xamarin“ platformi pomoći stručni predavači i mentori iz lokalnih i globalnih IT poduzeća.

Organizatori TVZ

Izrada mobilnih aplikacija

Organizatori TVZ Mc2 natjecanja nagrađeni medaljom Veleučilišta

Na sjednici stručnog vijeća Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, organizatori najvećeg studentskog natjecanja i edukacije u izradi mobilnih aplikacija dobili su priznanje i medalju Veleučilišta.

JoB

Udruga Igra

Besplatna edukacija u svrhu povećanja zaposlenosti mladih

Na besplatnu edukaciju se mogu prijaviti mladi u dobi od 18 do 29 godina te studenti završnih godina studija društveno-humanističkog usmjerenja.