Inovativan program za mlade

Preostalo je još nekoliko mjesta za sudjelovanje u projektu Navigating tradition – building experiences

Outward Bound Croatia trotjedni projekt

Još je nekoliko slobodnih mjesta preostalo za sudjelovanje u trotjednom projektu u kojem volontere očekuje učenje izrade drvenog namještaja, upoznavanje s lokalnim stanovništvom Velikog Žitnika i informiranje o pomorskom nasljeđu na Braču.

Outward Bound Croatia u suradnji s Europskim snagama solidarnosti provest će trotjedni volonterski projekt Navigating tradition – building experiences. U njemu će sudjelovati volonteri od 18 do 30 godina iz pet različitih zemalja Europe – iz Španjolske, Hrvatske, Italije, Grčke i Poljske.  

Prva dva tjedna, s početkom od 25. ožujka, volonteri će boraviti u Outward Bound Croatia edukacijskom centru u Velikom Žitniku, gdje će naučiti izrađivati drveni namještaj koji će svoje mjesto naći upravo u edukacijskom centru. Nadalje, tamo će se upoznati s lokalnim stanovništvom koje se bavi održivim razvojem. Trećeg tjedna projekta volonteri će u Sumartinu na otoku Braču saznati više o pomorskom nasljeđu i izazovima s kojima se ova otočna zajednica susreće. Zadaci volontera uključivat će pomoć na brodogradilištu pri restauraciji.

Preostalo je još nekoliko mjesta za sudjelovanje. Detaljne informacije o prijavi moguće je zatražiti na adresi e-pošte office@outwardbound.hr.

Outward Bound Croatia član je međunarodne Outward Bound International mreže koja se bavi organizacijom eksperimentalnih programa u prirodi s fokusom na učenje. Glavni je cilj organizacije provođenje inovativnih programa u prirodi za školarce i mlade, s naglaskom na one koji su slabijeg imovinskog stanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Udruge

Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Poziv udrugama na predstavljanje pozitivnih strana volontiranja i uspješnoga zaposlenja

„Informativni ponedjeljci” održavaju se jednom mjesečno, a u svibnju se bave temom volontiranja koje pomaže mladima da pronađu željeni posao. SIK poziva udruge da vlastitim primjerom i iskustvima predstave mladima pozitivne i uspješne strane volontiranja koje vode do profesionalnog uspjeha i zaposlenja.

SMART INNO projekt

Pulsko Sveučilište i IDA jedini partneri iz Hrvatske za SMART INNO projekt

SMART INNO: pulsko Sveučilište sudionik projekta za promicanje interesa u znanosti među mladima

Namjera je projekta uspostaviti pametni sustav umrežavanja te promovirati istraživanje i razvoj kod malih i srednjih poduzeća jadranskog područja.

ZagrebDox volonteri

Međunarodni festival dokumentarnog filma

ZagrebDox traži volontere

Svi zainteresirani za volontiranje trebali bi poslati kratko motivacijsko pismo s osobnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, broj telefona i e-mail) te okvirni raspored slobodnog vremena zbog usklađivanja rasporeda.   

Izvor: bbzinfo.hr

Ambidekster klub

Traže se studenti volonteri za edukativne radionice za srednjoškolce

Uloga studenata na volonterskoj poziciji jest sudjelovati u organizaciji i provedbi edukativnih radionica „Što nakon srednje škole?“ namijenjenih učenicima završnih razreda srednjih škola.

Career Boot Camp slika 1

U tijeku su prijave za 4. Career Boot Camp

Iskustva s 3. Career Boot Campa – i ti se još stigneš prijaviti za četvrti!

Ako niste sigurni želite li se prijaviti, zasigurno će vam iskustva sudionika 3. Career Boot Campa pokazati sve pozitivne strane kampa.