LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Apel mladih Kosovara

Pomozite mladima u digitaliziranju Republike Kosovo!

Budite dobri susjedi i pomozite mladim Kosovarima u njihovu naumu.

Budite dobri susjedi i pomozite mladim Kosovarima u njihovu naumu.

Zamislite situaciju u kojoj se dogodi da se prilikom kupovine na internetu ne možete registrirati jer vaša država nije na popisu država. Mladim Kosovarima ovo je dosadilo te su u suradnji s jednom od najpoznatijih telekomunikacijskih mreža na Kosovu „Ipko Foundation“, Kosovskim ministarstvom za vanjske poslove, Norveškom Ambasadom i Britanskim vijećem odlučili tome stati na kraj.

Ovim putem mole sve ljude koji im žele pomoći u nakani da postanu tzv. „digitalni diplomati“ u ovom projektu. Jedina stvar koju trebate napraviti kako biste postali njihov digitalni diplomat jest otići na stranicu i slijediti daljnje upute.

Zapamtite, vama je to par minuta posla, a mladim Kosovarima puno znači. Ovaj pokret već je donio uspjeh te su neke institucije uvrstile Republiku Kosovo kao valjanu državu što pokazuje da je ovaj projekt uspješan i da donosi neke promjene.

Lijepo je imati vlastitu državu, a isto tako lijepo je biti i dobar susjed! Solidarizirajte se i pomozite najmlađoj republici na svijetu da postane punopravni član virtualnih druženja.

FOTO: DIGITAL KOSOVO