LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Drugi najveći dobitak u povijesti Eurojackpota

Osvojio milijune na lutriji i sutradan otišao na posao

Ne, nije šala. Stvarno je otišao na posao nakon što je osvojio Eurojackpot!

Ne, nije šala. Stvarno je otišao na posao nakon što je osvojio Eurojackpot!

Drugi najveći dobitak u posvijesti Eurojackpota izvučen je početkom prosinca u Njemačkoj. Sretni brojevi 11, 25, 32, 42, 47, 4 i 9 još su više usrećili aninimnog dobitnika koji je, kao i svaki drugi čovjek na svijetu, poželio sve financijske probleme riješiti dobitkom na lotu.

Dobitnik u ranim dvadesetima uplatio je ukupno deset kombinacija od kojih je jedna pogodila jackpot u iznosu od 450 305 181,86 kuna. Vijest da je osvojen naveći dobitak u povijesti igara na sreću u Njemačkoj obišla je državu brzinom munje. Čuvši da je listić uplaćen u Hessenu, mladić je na internetu provjerio nije li jedan od njegovih listića dobitan, a taj klik mišem vjerojatno će mu biti nabolji u životu.

Novopečeni milijunaš radi kao obrtnik, a sljedeći dan došao je na posao bez tamburaša, harema djevojaka, šampanjca i svega ostaloga što novac može kupiti, već kao da se ništa nije dogodilo. S obzirom na to da se radi o velikom iznosu, mladić planira nastaviti dolaziti na posao i živjeti uobičajen život kako okolina ne bi počela sumnjati da je upravo on dobitnik.

Kaže da će otkaz dati s vremenom, a osvojeni novac planira uložiti te kupiti kuću za buduću obitelj jer je trenutno slobodan, navodi Poslovni.hr

Za ogroman dobitak zna samo uža obitelj koja se čvrstom šutnjom pobrinula da se širenjem vijesti ne počnu javljati davno izgubljeni rođaci, prijatelji te bivše i buduće ljubavi.

Prošla godina donijela je 8 pogođenih Eurojackpota, od toga po 3 u Njemačkoj i Finskoj te jedan u Sloveniji i Hrvatskoj.

FOTO: LOTTOLAND.CO.UK