LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Korak naprijed ili nazad?

Nova Nokia 215 – smartphone s kakvim smo odrasli

Iako izgledom podsjeća na mobitele koje smo koristili prije nekoliko godina, zapravo u sebi ima funkcionalnosti današnjih pametnih mobitela.

Iako izgledom podsjeća na mobitele koje smo koristili prije nekoliko godina, zapravo u sebi ima funkcionalnosti današnjih pametnih mobitela.

Microsoft, koji je sad novi vlasnik tvrtke Nokia, na tržište će u ovom kvaratalu izbaciti novi mobitel Nokiu 215. Iako izgledom podsjeća na mobitele koje smo koristili prije nekoliko godina, zapravo u sebi ima funkcionalnosti današnjih pametnih mobitela.

Dolazi s 2G mrežom te već instaliranim poznatim aplikacijama – Facebookom, Messangerom, Twitterom, Bingom te Operom Mini.

Osim Nokie 215, također će se korisnicima ponuditi i Dual Sim opcija, a na obje verzije očekivano je trajanje baterije u mirovanju više od 20 dana, odnosno na Single Simu 29, a na Dual Simu 21 dan.

Osim toga, ovaj skoro pametni mobitel dolazi i s VGA kamerom koja ima tek 0,3 megapixela te zaslonom QVGA od 2.4 incha. Memorija se može nadograditi do 32 gigabajta, a teži tek nešto manje od 80 grama.

Napravljen je za početnike u korištenju pametnim mobitelima, ali i za sve one kojima je touch ipak neprivlačna karakteristika.

Iako će cijena ovisiti o operateru, smatra se da će prosječna biti 29 dolara, odnosno nešto manje od 200 kuna, iako ta cijena najvjerojatnije ne uključuje porez.  

FOTO: YOUTUBE