Globalni tjedan poduzetništva

Nova je era poduzetništva; studenti su je odlučili približiti Osječanima!

Globalni tjedan poduzetništva, EWoB

Od utorka do četvrtka, zahvaljujući studentima iz EWoB-a, Osječani imaju priliku poslušati što stručnjaci kažu o novoj eri poduzetništva, ali i o svojim putevima kroz izazove suvremenog društva.

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB) koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku već dvanaestu godinu organizira bogat program u Globalnom tjednu poduzetništva. Ove se godine održava od 19. do 21. studenog 2019.

Global Entrepreneurship Week obilježava se svake godine u studenome, a njime se mladi pozivaju da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla. Ovogodišnja je tema Nova era poduzetništva, a posjetitelji u Osijeku imat će priliku čuti razne stručne predavače koji će govoriti o vlastitom putu kroz izazove suvremenog društva do samog uspjeha. 

Službeno otvorenje zakazano je za utorak u 13:00. Prvo predavanje s početkom u 13:20 održat će Kristijan Glibo, vlasnik tvrtke Beyondi. Posjetitelji će potom moći poslušati još troje predavača: Alena Nađsombata, Katarinu Horvat i Enu Valentinu Đerek. 

Prvo predavanje u srijedu, s početkom u 12:00, rezervirano je za Lea Vinkovića. Uz njega predavanja će održati Ivan Matejašić, Ivan Škojo te Eva Bošković. 

Četvrtak je posljednji, ali nikako manje zanimljiv dan GEW-a. Najprije će govoriti poznati marketinški stručnjak Marijan Palić, nakon njega slijede blogerica Sanja Mijac te Mirko Logožar – osnivač edukativne platforme Different.

Više informacija o samom događaju i gostima predavačima potražite na društvenim mrežama EWoB-a. Iz Udruge poručuju da pripremaju zanimljiva iznenađenja i vrijedne nagrade.

Komentari na članak

Vezani članci

Build your future

Erasmus+ program „Build Your Future“ za mlade poduzetnike se nastavlja

Održana druga poduzetnička radionica na temu kreativnosti

Poruka koju nosi ova poduzetnička radionica, na kojoj sudjeluju mladi studenti poput vas, glasi da što ćete više sudjelovati u aktivnostima koje izlaze iz vaše komfort zone (struke), to ćete bolje upoznavati ljude koji se bave drugim zanimanjima. Stalno radite na sebi, svojim znanjima i vještinama, kako biste stvorili podlogu za kreativno poduzetničko djelovanje.

FOTO

Intervju s Karlom Krznarićem

Uplovljavanje u poduzetničke vode u studentskim danima

Kako je to uz studij anglistike i germaniste, članstvo u nizu udruga i brojnim drugim aktivnostima odlučiti pokrenuti vlastiti projekt koji se pretvorio u biznis, otkrio nam je Karlo Krznarić. Zamolili smo ga i za nekoliko savjeta kako bi i naše prezentacije na seminarima prošle što bolje.

Projekt "Poduzetnik budućnosti"

Projekt namijenjen srednjoškolcima

Studenti iz Ekonomske klinike rade na stvaranju poduzetnika budućnosti

– Ove godine o poduzetništvu možeš saznati iz prve ruke slušajući uspješne poduzetnike, posjetiti njihova poduzeća i sudjelovati u edukativnim timskim radionicama. – poručuju iz Ekonomske klinike.

Mladi Splićani oduševili publiku motivacijskim govorima 1

Motivacijski govori u organizaciji Kluba mladih Split

„Zakačite se za pet posto stvari koje vas čine sretnima“

Četvrto izdanje Motivacijskih govora u organizaciji Kluba mladih još je jednom pokazalo da u Splitu ima mnoštvo mladih ljudi koji su talentirani i poduzetni. Njihove priče nadahnjuju i one mnogo starije od njih.

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

Projekt „Most prema uspjehu”

Besplatne radionice razvoja poduzetničkih vještina namijenjene mladima

U sklopu projekta „Most prema USPJEHU” sudionici će steći znanja i vještine potrebne za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća. Prijave za prvi susret otvorene su do 7. ožujka.