LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Molim Vas jednu ljudsku glavu s prilozima

Nigerijski restoran zatvoren zbog posluživanja ljudskog mesa

Iako u Nigeriji postoje slučajevi kanibalizma, ovo je službeno prvi restoran koji je posluživao ljudske glave i ljudsko meso općenito.

Iako u Nigeriji postoje slučajevi kanibalizma, ovo je službeno prvi restoran koji je posluživao ljudske glave i ljudsko meso općenito.

Zatvoren je restoran u nigerijskoj državi Anambri nakon što je jedanastero zaposlenika, uključujući i vlasnika, uhićeno. Pri uhićenju vlasti su pronašle dvije svježe glave umotane u celofan. Pronađeno je i nekoliko kalašnjikova, streljiva i mobilnih uređaja. Neki svjedoci i posjetitelji restorana nažalost nisu znali što se događa, ali su sumnjali.

“Svaki put kada bih došao na tržnicu koja je u blizini hotela, primijetio bih neobične kretnje izvan i unutar hotela: prljavi ljudi s prljavim karakterima uvijek su dolazili u hotel. Stoga nisam bio iznenađen kada je policija otkrila sve ovo u jučerašnjim ranim satima”, izjavio je stanovnik Anambre.

S druge strane, neidentificirani svećenik koji je ondje znao jesti šokiran je i požalio se policiji: “Ranije ove godine otišao sam u taj hotel. Nakon što sam pojeo, rekli su mi da se komad mesa prodaje po N700 (23 kune). Bio sam iznenađen jer nisam znao da sam upravo pojeo ljudsko meso po tako visokoj cijeni.”

FOTO: REUTERS