Prezentacije EVS volonterki

Moguće je putovati svijetom besplatno – saznajte kako

Putovanje

Ana Braunović i Monika Kutri održat će prezentacije o raznim nagradnim igrama koje omogućuju odlazak u neku novu državu bez novca te o volontiranju preko provjerenih internetskih stranica za koje se dobiva smještaj i hrana.

Urbana mladež organizira događaj na kojem otkriva kako putovati besplatno, odnosno kako osvojiti besplatna putovanja. Održat će se ovoga petka, 22. veljače, od 18:30 do 20:00 u Funk Clubu u Zagrebu.

Prezentacije će održati Ana Braunović i Monika Kutri koje su u Urbanoj mladeži na EVS-u. Monika će posjetiteljima prenijeti gomilu informacija o raznim nagradnim igrama aviokompanija, hotela, ali će im otkriti i kako da preko Instagrama i raznih travel blogova otiđu negdje bez novca.

Ana će pak govoriti o volontiranju bilo gdje u svijetu preko provjerenih internetskih stranica. Ako niste čuli za Workwaway.info, Helpx.net, Wwoof.net i slične, gdje se jednostavnom registracijom dolazi do mnoštva prilika za volontiranje u zamjenu za smještaj i hranu, ovo je prilika da saznate. 

Sve će se prezentacije održati na hrvatskom jeziku. Ulaz je besplatan, ali je potrebno potvrditi dolazak ispunjavanjem upitnika na poveznici

Događaj Kako putovati besplatno dio je EVS projekta Cro – EU-Planet Earth 3 koji financira Europska unija. Njegovi su ciljevi informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti.

Komentari na članak

Vezani članci

BEST ljetni seminari

Upoznajte Europu

BEST-ovi ljetni seminari

Pitate se kako uz studentski budžet posjetiti mjesta kao što su Las Palmas, Istanbul, Almada, Chania, Lisabon, Madrid ili mnoge druge gradove diljem Europe?

https://pixabay.com/en/workplace-team-business-meeting-1245776/

"Nije važno ono što kažeš, nego kako to kažeš"

Prijavite se na besplatnu radionicu o prezentacijskim vještinama

Iskoristite priliku i naučite kako najučinkovitije prezentirati sebe i svoj rad.

Passport

Redukcija stresa

10 savjeta za jednostavnije i jeftinije putovanje

Osim što na putovanjima često potrošimo neplaniranu svotu novca, ona znaju biti i stresna. Donosimo vam savjete kako uštedjeti novac na putovanjima, a stres svesti na najmanju mjeru.

Erasmus+ logo

Hrvatska udruga mladih

Prijavite se za besplatno putovanje u Rumunjsku!

Prijavite se za besplatno putovanje na kojem možete sudjelovati na projektu iz programa Erasmus +.

Avio kompanija Ryanair

Odletite u neku od europskih metropola po nevjerojatnim cijenama

Krenula Ryanairova rasprodaja proljetnih karata – iz Hrvatske već za 17,99 €!

Uz ranije planiranje i organiziranje vašeg putovanja te svakako što brže hvatanje povoljnih karata, provod iz snova bit će jeftiniji nego što ste ikada mogli i pomisliti.