LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
27. Međunarodni festival mladih

Marijini obroci prenose poziv gladne malavijske djece

Humanitarna organizacija Marijini obroci od 2015. godine hrani više od milijun djece. Predstavljajući se u Međugorju pozvali su ljude da se priključe hranjenju malavijskog stanovništva.

Humanitarna organizacija Marijini obroci od 2015. godine hrani više od milijun djece. Predstavljajući se u Međugorju pozvali su ljude da se priključe hranjenju malavijskog stanovništva.

Ove godine održan je 27. Međunarodni festival mladih Međugorje Mladifest 2016. od 1. do 6. kolovoza. Kao i prethodnih godina, Marijini su obroci zauzeli svoje mjesto na festivalu šireći vijest o svom radu i pozivajući ljude da se pridruže humanitarnoj organizaciji koja od 2015. godine hrani više od milijun gladne djece.

Volontirali su mladi iz raznih dijelova svijeta; Hrvatske, Italije, Bosne i Hercegovine, Austrije, Češke i Njemačke, a Marijini obroci im se zahvaljuju za sav uložen trud. Dobrovoljnim donacijama za trajanja događaja osigurali su prehranu za oko 1000 djece kroz cijelu školsku godinu. Imali smo priliku upoznati iz prve ruke dokaz kako ova organizacija uistinu mijenja živote.

Jimmy Belabre zvijezda je novog dokumentarca Generacija nade, koji je došao iz Haitija ispričati svoju priču o siromaštvu i zahvaliti svim podupirateljima koji su mu omogućili da stekne potrebno obrazovanje, a time i posao kojim prehranjuje obitelj. Upravo su ljudi poput njega, mladi i marljivi ljudi, nada i budućnost svojih zemalja u kojima organizacija otvara škole. Jedino je obrazovanje alat izlaska iz začaranog kruga siromaštva.

Trenutno se u Malaviju stanovništvo borbi s najgorom krizom hrane u dugom nizu godina. Marijini obroci su započeli svoje putovanje upravo u toj zemlji i pozivaju ljude da se priključe i pomognu djeci koja očajnički trebaju hranu. Više informacija o tome kako vi možete pomoći potražite na poveznici.

FOTO: MARIJINI OBROCI