LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zelena satisfakcija

Lubrikant za žene na bazi marihuane

Foria, sprej tvrtke Aphrodite Group, kreiran je kao pomoć u zadovoljavanju kod žena. U sastavu prevladava ulje od kokosa, a sadrži i manji udio psihoaktivnog THC-a.

Foria, sprej tvrtke Aphrodite Group, kreiran je kao pomoć u zadovoljavanju kod žena. U sastavu prevladava ulje od kokosa, a sadrži i manji udio psihoaktivnog THC-a.

Stvoren je lubrikant za žene na bazi marihuane. Riječ je o parfem-spreju Foria, proizvodu tvrtke Aphrodite Group, čiji ekstrakt marihuane pruža relaksirajući učinak kod žena.

Mali udio THC-a u spreju zaslužan je za stvaranje većeg zadovoljstva kod žena. Osim što sadrži THC, supstancu marihuane sa psihoaktvnim djelovanjem, sadrži i ulje od kokosa. Foria je jestiva i stavlja se direktno na genitalije prije spolnog odnosa.

Malo je znanstvenih dokaza koji bi potvrdili efikasnost tog spreja, no znanstvenici već dulji niz godina pridaju važnost marihuani i njenoj korisnosti u mnogim segmentima života. Genifer Murray, predsjednik jedne od najvećih kompanija koja testira korisnost marihuane u Americi - CannLabs, marihuanu smatra afrodizijakom.

Ono čime je tvrtka pomalo degradirala svoj proizvod i digla prašinu je način promoviranja. Naime, kompanija je izbacila video koji prikazuje ženski orgazam, koji je mogao biti decentniji.

Cijena Forije je 44 dolara za 10 ml spreja. Oni koji su radili na parfemu tvrde kako nema učinak kao uobičajeno konzumiranje marihuane.Foria2

Sprej je dostupan već neko vrijeme jedino u Kaliforniji, ali samo za one koji imaju dozvolu za kanabis u zdravstvene svrhe te za one s liječničkim receptom. Uskoro će ovaj zeleni lubrikant niknuti na policama Colorada. Na hrvatskim policama osvanut će tek nakon što se legalizira kanabis za medicinske i rekreativne svrhe, a za to će potencijalni korisnici ovog proizvoda morati pričekati još dugo.

U prilogu je isječak s Lip TV-a, u kojem voditeljica Lissette Padilla raspravlja s Markom Sovelom o prijepornom učinku spreja.

FOTO: FACEBOOK