Konferencija na Zagrebačkom velesajmu

LEAP Summit iskače iz okvira i pruža još internacionalniji ugođaj

LEAP Summit 2018.

Uz paralelna predavanja, panel rasprave i radionice koje će se odvijati na čak pet paralelnih pozornica, LEAP 2018. donosi i bogat „networking" program za sve sudionike iz čak 40 zemalja svijeta.

Organizacijski tim jedne od najvećih internacionalnih konferencija u jugoistočnoj Europi najavio je datume za LEAP Summit 2018. Iduće će se godine održati od 15. do 17. ožujka.

Nakon što je konferencija u 2017. okupila 2000 sudionika iz 33 zemlje i više od 60 predavača iz različitih industrija koji su na četirima pozornicama pričali o promjenama, poduzetništvu, inovacijama i novim tehnologijama, ona ponovno iskače iz okvira i donosi promjene. Osim novog datuma, zbog većeg broja sudionika mijenja se i lokacija pa se konferencija seli na Zagrebački velesajam. Također, uz generalno partnerstvo s Europskom komisijom dovodi vrhunske predavače iz različitih industrija, ali se očekuje i više stotina mladih poduzetnika iz svih EU zemalja.

Uz paralelna predavanja, panel rasprave i radionice koje će se sljedeće godine odvijati na čak pet paralelnih pozornica, LEAP 2018. donosi i bogat networking program za sve sudionike, a koji će povezati poduzetnike, predstavnike multinacionalnih kompanija, investitore i talentirane studente koji su u potrazi za zaposlenjem. U sljedećoj godini očekuje se još internacionalniji ugođaj, budući da konferencija cilja na sudionike iz čak 40 zemalja svijeta.

Prijave za LEAP Summit otvorene su, a još jedan novitet u sljedećoj godini jest taj da je sudjelovanje besplatno za sve koji uspješno prođu prijavni obrazac.

Čini se da je konfrencija puna iznenađenja za sljedeću godinu, a s uzbuđenjem čekamo prve najave predavača u 2018. godini. Pratite ih na Facebooku, Instagramu i službenoj internetskoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

Razmjena mladih "Balkan identity of youth"

Projekt „Balkan identity of youth”

Sudjelujte u međunarodnoj razmjeni mladih u Rumunjskoj

Razmjena mladih je izvrsna prilika za stjecanje iskustva timskog rada u međunarodnom okruženju, upoznavanje mladih iz različitih kultura te usavršavanje engleskog jezika.

CINAZ logo

Udruga CINAZ

Novi termin radionice prezentacijskih vještina

Radionica prezentacijskih vještina Udruge CINAZ odgođena je za 8. i 10. ožujka. Rok za prijavu je produžen.

Erasmus+ logo

Akademska godina 2014./2015.

Službeno otvoren natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata

21. veljače je i službeno objavljena vijest o otvaranju natječaja za prijavu na Erasmus+ program za akademsku godinu 2014./2015. Na razmjenu se mogu prijaviti svi redovni i vanredni studenti, pod uvjetom da redovito pohađaju nastavu na stranom fakultetu.

Renne Saboti Slovenc

Konferencija u Šibeniku

Ulazak u novo desetljeće COMBIS-a obilježava fokus na budućnost IT-a

– Sudionici konferencije iskusit će novu razinu networkinga, niz well-being sadržaja za opuštanje, zabavu i rekreaciju, kao i edukaciju kroz predavanja i pomno pripremljene radionice koje su dio programa koji nije vezan isključivo uz IT. – napominje direktorica konferencije.

Pisanje

Natjecanje za najbolju mikropriču

Napiši 100 riječi i osvoji 20 000 dolara

Fondacija César Egido Serrano otvorila je Peto međunarodno natjecanje za mikropriču. Prvo mjesto donosi čak 20 000 dolara.