Konferencija na Zagrebačkom velesajmu

LEAP Summit iskače iz okvira i pruža još internacionalniji ugođaj

LEAP Summit 2018.

Uz paralelna predavanja, panel rasprave i radionice koje će se odvijati na čak pet paralelnih pozornica, LEAP 2018. donosi i bogat „networking" program za sve sudionike iz čak 40 zemalja svijeta.

Organizacijski tim jedne od najvećih internacionalnih konferencija u jugoistočnoj Europi najavio je datume za LEAP Summit 2018. Iduće će se godine održati od 15. do 17. ožujka.

Nakon što je konferencija u 2017. okupila 2000 sudionika iz 33 zemlje i više od 60 predavača iz različitih industrija koji su na četirima pozornicama pričali o promjenama, poduzetništvu, inovacijama i novim tehnologijama, ona ponovno iskače iz okvira i donosi promjene. Osim novog datuma, zbog većeg broja sudionika mijenja se i lokacija pa se konferencija seli na Zagrebački velesajam. Također, uz generalno partnerstvo s Europskom komisijom dovodi vrhunske predavače iz različitih industrija, ali se očekuje i više stotina mladih poduzetnika iz svih EU zemalja.

Uz paralelna predavanja, panel rasprave i radionice koje će se sljedeće godine odvijati na čak pet paralelnih pozornica, LEAP 2018. donosi i bogat networking program za sve sudionike, a koji će povezati poduzetnike, predstavnike multinacionalnih kompanija, investitore i talentirane studente koji su u potrazi za zaposlenjem. U sljedećoj godini očekuje se još internacionalniji ugođaj, budući da konferencija cilja na sudionike iz čak 40 zemalja svijeta.

Prijave za LEAP Summit otvorene su, a još jedan novitet u sljedećoj godini jest taj da je sudjelovanje besplatno za sve koji uspješno prođu prijavni obrazac.

Čini se da je konfrencija puna iznenađenja za sljedeću godinu, a s uzbuđenjem čekamo prve najave predavača u 2018. godini. Pratite ih na Facebooku, Instagramu i službenoj internetskoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

mozak

Stručni skup

PuP provodi studente kroz više od 15 radnih mjesta

Kako je raditi kao psiholog u vrtiću, MUP-u, palijativnoj skrbi, s izbjeglicama, saznat će svi zainteresirani posjetitelji na dvodnevnom stručnom skupu koji organiziraju studenti.

Unizg

Programi znanje i otkruiće, stvaralaštvo, ekologija, baština i dobrota

Prijavite se na natječaj za dodjelu sredstava Zaklade Adris

Zaklada Adris i ove godine dodjeljuje stipendije najboljim učenicima i studentima.

Zastave EU zemalja

EXPO Milano 2015.

Volontirajte na EU paviljonu u Milanu

Europska unija poziva mlade na volontiranje u njezinu paviljonu na svjetskoj izložbi EXPO, koja će se održati od 1. svibnja do 31. listopada 2015. godine u Milanu.

Besplatno testiranje znanja engleskog jezika u Info zoni

Info zona

Prijavite se na besplatno testiranje znanja engleskog jezika

Sudionici će dobiti službenu potvrdu kojom će moći dokazati razinu znanja navedenu u životopisu te procijeniti razinu znanja prije polaganja standardiziranih testova.

Grad Split

Edukacija u Splitu

Trodnevna radionica produkcije u Kino Klubu za sve zainteresirane

Do 5. lipnja zaprimaju se prijave za trodnevnu edukaciju produkcije s fokusom na nezavisni film. Broj polaznika ograničen je na 12.