Konferencija na Zagrebačkom velesajmu

LEAP Summit iskače iz okvira i pruža još internacionalniji ugođaj

LEAP Summit 2018.

Uz paralelna predavanja, panel rasprave i radionice koje će se odvijati na čak pet paralelnih pozornica, LEAP 2018. donosi i bogat „networking" program za sve sudionike iz čak 40 zemalja svijeta.

Organizacijski tim jedne od najvećih internacionalnih konferencija u jugoistočnoj Europi najavio je datume za LEAP Summit 2018. Iduće će se godine održati od 15. do 17. ožujka.

Nakon što je konferencija u 2017. okupila 2000 sudionika iz 33 zemlje i više od 60 predavača iz različitih industrija koji su na četirima pozornicama pričali o promjenama, poduzetništvu, inovacijama i novim tehnologijama, ona ponovno iskače iz okvira i donosi promjene. Osim novog datuma, zbog većeg broja sudionika mijenja se i lokacija pa se konferencija seli na Zagrebački velesajam. Također, uz generalno partnerstvo s Europskom komisijom dovodi vrhunske predavače iz različitih industrija, ali se očekuje i više stotina mladih poduzetnika iz svih EU zemalja.

Uz paralelna predavanja, panel rasprave i radionice koje će se sljedeće godine odvijati na čak pet paralelnih pozornica, LEAP 2018. donosi i bogat networking program za sve sudionike, a koji će povezati poduzetnike, predstavnike multinacionalnih kompanija, investitore i talentirane studente koji su u potrazi za zaposlenjem. U sljedećoj godini očekuje se još internacionalniji ugođaj, budući da konferencija cilja na sudionike iz čak 40 zemalja svijeta.

Prijave za LEAP Summit otvorene su, a još jedan novitet u sljedećoj godini jest taj da je sudjelovanje besplatno za sve koji uspješno prođu prijavni obrazac.

Čini se da je konfrencija puna iznenađenja za sljedeću godinu, a s uzbuđenjem čekamo prve najave predavača u 2018. godini. Pratite ih na Facebooku, Instagramu i službenoj internetskoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

Arhitektura

International VELUX Award

Grand Prix u iznosu od 4000 eura za studente arhitekture

U tijeku je natječaj pod nazivom International VELUX Award koji svake godine okuplja studente arhitekture i s temom „Light of Tomorrow“ osvješćuje u njima ulogu svjetlosti. Moguće je osvojiti i do 4 000 €, a prijave traju do 1. travnja 2018.

Besplaten edukacije

Algebra vas potiče

Besplatno usvojite nova znanja iz grafičkog dizajna, programiranja, web-dizajna...

U veljači, osim gradiva za ispitne rokove, naučite i neka nova, korisna znanja. I to besplatno.

Tron

Tornjaci na Velesajmu

Međunarodnoj izložbi pasa pridružili se Ivano Balić i maskota Eura 2018.

Na Međunarodnoj izložbi pasa reflektori su bili upereni na tornjake. Spektakl je upriličen sa 86 prijavljenih tornjaka, a atmosferi je pridonio i Ivano Balić.

Team konferencija

Šesta po redu

Team-konferencija u Mađarskoj

Posjetitelji Team-konferencije dobit će mogućnost razmjene iskustava, ali i ostvarivanja kontakta sa stranim stručnjacima.

MMH - izborni zahtjevi

Mreža mladih Hrvatske

Sudjeluj u debati s političkim strankama o budućnosti mladih!

Uoči parlamentarnih izbora, Mreža mladih Hrvatske organizira debatu na kojoj će sudjelovati predstavnici političkih stranaka, a glavna je tema debate položaj i problemi mladih u Hrvatskoj. Prijave za sudjelovanje primaju se do 26. listopada 2015.