Konferencija na Zagrebačkom velesajmu

LEAP Summit iskače iz okvira i pruža još internacionalniji ugođaj

LEAP Summit 2018.

Uz paralelna predavanja, panel rasprave i radionice koje će se odvijati na čak pet paralelnih pozornica, LEAP 2018. donosi i bogat „networking" program za sve sudionike iz čak 40 zemalja svijeta.

Organizacijski tim jedne od najvećih internacionalnih konferencija u jugoistočnoj Europi najavio je datume za LEAP Summit 2018. Iduće će se godine održati od 15. do 17. ožujka.

Nakon što je konferencija u 2017. okupila 2000 sudionika iz 33 zemlje i više od 60 predavača iz različitih industrija koji su na četirima pozornicama pričali o promjenama, poduzetništvu, inovacijama i novim tehnologijama, ona ponovno iskače iz okvira i donosi promjene. Osim novog datuma, zbog većeg broja sudionika mijenja se i lokacija pa se konferencija seli na Zagrebački velesajam. Također, uz generalno partnerstvo s Europskom komisijom dovodi vrhunske predavače iz različitih industrija, ali se očekuje i više stotina mladih poduzetnika iz svih EU zemalja.

Uz paralelna predavanja, panel rasprave i radionice koje će se sljedeće godine odvijati na čak pet paralelnih pozornica, LEAP 2018. donosi i bogat networking program za sve sudionike, a koji će povezati poduzetnike, predstavnike multinacionalnih kompanija, investitore i talentirane studente koji su u potrazi za zaposlenjem. U sljedećoj godini očekuje se još internacionalniji ugođaj, budući da konferencija cilja na sudionike iz čak 40 zemalja svijeta.

Prijave za LEAP Summit otvorene su, a još jedan novitet u sljedećoj godini jest taj da je sudjelovanje besplatno za sve koji uspješno prođu prijavni obrazac.

Čini se da je konfrencija puna iznenađenja za sljedeću godinu, a s uzbuđenjem čekamo prve najave predavača u 2018. godini. Pratite ih na Facebooku, Instagramu i službenoj internetskoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

EUSA konferencija u Zagrebu

EUSA

Zagreb svjetski centar sveučilišnog sporta povodom EUSA konferencije

Po prvi puta od davne 1987. godine i održavanja Univerzijade, Zagreb je ugostio Claude-Louis Galliena.

KOZa 2016

Kvizovi općeg znanja

Pripremite se za novu sezonu KOZe

Kviz će voditi neuništivi „stand-up ninja” Goran Vugrinec Goc, koji se s godišnjeg vraća pun elana, energije i dobrih šala.

Sinj

Klapsko pjevanje

Studentska klapa Cetina traži muške glasove

Novoosnovana studentska muška klapa traži pjevače, njegovatelje autohtonog glazbenog izričaja. Prijave traju do 13. travnja.

CECIIS 2016.

Fakultet organizacije i informatike

Novo izdanje konferencije CECIIS okupilo brojne sudionike

Od 21. do 23. rujna na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike održava se jedna od najznačajnijih konferencija iz područja primijenjenih informacijskih znanosti u Srednjoj Europi. Uz CECIIS se već tradicionalno odvijaju paralelna događanja koja su povezana s temom konferencije.

TINK projekt

TINK

TINK projekt: jesu li znanstveno istraživački projekti tvoj đir?

Prijave su otvorene do 15. listopada, stoga nemojte propustiti odličnu priliku za inozemnom praksom!