Poslovni izazovi

InnovMatch u izgradnji inteligentnog poslovanja

Razgovor za posao

– Ako je vaš veliki san riješiti jedan od najznačajnijih poslovnih izazova današnjice, pridružite nam se u zajedničkoj izgradnji inteligentne budućnosti. – ističe Simon Kaluža.

InnovMatch je projekt koji za cilj ima inovativnim tvrtkama, startupima, programerima, poduzetnicima i studentima iz cijele srednje i istočne Europe omogućiti rješavanje određenih poslovnih izazova. Zahvaljujući SAP Cloud Platformi pomaže im otkriti nove poslovne vrijednosti za korisnike.

– Suradnja i inovativnost su u digitalnoj ekonomiji glavni temelji uspješnog poslovanja. Siguran sam da ćemo s našim klijentima našom najmodernijom tehnologijom i inovativnom snagom poduzetničkog ekosustava u regiji Srednje i istočne Europe izgraditi rješenja koja uistinu mijenjaju poslovanje. – rekao je Simon Kaluža, direktor tvrtke SAP za Srednju i istočnu Europu.

Projekt traje dvije godine tijekom kojih je predstavljeno više od 60 prijavljenih radova čija su rješenja postala dio realnog poslovanja. InnovMatch 2017 ponosno su podržali SAP.io, Techstars i Start up Focus.

Partneri dijele svoje poslovne slučajeve

U ovom trenutku pet tvrtki iz različitih industrija i pet različitih zemalja srednje i istočne Europe prihvatilo je inovativni pristup poslovanja budućnosti, otvarajući i pozivajući zajednicu da pomogne u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva izgradnjom najsuvremenijih inovativnih aplikacija kroz SAP Cloud Platform. Partneri koji sudjeluju sa svojim poslovnim slučajevima su Atlantic Grupa iz Hrvatske, GoodAI iz Slovačke, Sportina iz Slovenije, EuroCash iz Poljske i Selgros iz Rumunjske.

Traži se inovativna snaga poduzetničkog ekosustava srednje i istočne Europe

InnovMatch otvoren je svakoj osobi sklonoj inovativnom načinu razmišljanja iz srednje i istočne Europe koja želi koristeći najnoviju tehnologiju izgraditi pametno poslovno rješenje. Pozivaju se inovativni Big data analitičari, kao i prediktivni analitičari ili oni u realnom vremenu te oni s idejama iz područja strojnog učenja, IoT-ja i drugim idejama, kao i startupi iz zemalja srednje i istočne Europe da sudjeluju na ovogodišnjem izdanju projekta.

– Ako je vaš veliki san riješiti jedan od najznačajnijih poslovnih izazova današnjice, pridružite nam se u zajedničkoj izgradnji inteligentne budućnosti. – poziva Kaluža.

Sudionici će biti opremljeni svim potrebnim znanjima i alatima za izgradnju i skaliranje svojih ideja u pravo rješenje i izravnu vezu s pravim poslovima. Osim toga, na završnom regionalnom događaju osiguran je novčani fond od 15.000 eura nagrada za tri sudionika s najboljim poslovnim rješenjima. Glavni pobjednik InnovMatcha osvojit će i putovanje u Berlin kako bi posjetio brzorastući ekosustav startupova i inovatora oko SAP.io i Techstarsa.

Kako se prijaviti na InnovMatch?

Ako imate odvažnu ideju i viziju kako tu ideju pretvoriti u poslovno rješenje, trebate se prijaviti za rješavanje poslovnog slučaja nekog od spomenutih partnera ili s vlastitom poslovnom idejom slanjem videozapisa u kojem je objašnjeno njihovo rješenje/proizvod. Svi poslovni slučajevi predstavljeni su na poveznici.

Prijave će biti ocijenjene na dvije razine:

Svakog tko se prijavi za rješavanje specifičnog poslovnog slučaja nekog od partnera ocjenjivat će žiri koji čine partneri i predstavnici SAP-a. Žiri će procijeniti potencijal prijave pri rješavanju konkretnih poslovnih slučajeva za partnera. Pobjednik ove prve faze osvaja godinu dana potpunog korištenja SAP Cloud platforme i ulaznicu na završni regionalni događaj. Startupove koji se prijavljuju s vlastitom poslovnom idejom ocijenit će predstavnici SAP-a, a finalisti će, također, biti pozvani na završni regionalni događaj.

Na završnom regionalnom događaju predstavnici SAP-a, SAP.io i Techstars-a ocijenit će najbolju upotrebu platforme SAP Cloud za rješavanje poslovnih izazova. Prijavite se već sada na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Uštopavanje lopte

Futsal turnir u Megatonu

Mali nogomet za velike ciljeve

Župa sv. Marko Križevčanin organizira dvodnevni malonogometni turnir na zagrebačkom Črnomercu.

Studentski zbor

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Novosti vezane uz besplatnu radionicu SZZG-a

S obzirom na veliki broj zainteresiranih za besplatnu radionicu o pisanju projekata, ista će se održati u dvije grupe.

Uspjeh

Internacionalna konferencija u zagrebačkom SC-u

Svjetski poznati poduzetnici uče mlade kako postati uspješni

Postanite dio pokreta rastuće zajednice studenata, poduzetnika i inspirativnih mladih pojedinaca koji vide izazove u svijetu i pretvaraju ih u svoje prednosti. Prijavom na LEAP Summit prigrlite nova iskustva i naučite kako postati uspješni.

Riva- izdaleka

Poduzetnički spektar

Split slavi inovativnost manifestacijom "Global Entrepreneurship Week"

Studentski poduzetnički inkubator, Ekonomski fakultet i Klub mladi Split organizatori su ovogodišjeg GEW-a u Splitu. Program će okupiti brojne uspješne ljude iz poslovnog svijeta.

Studio Smijeha radionice

Radionice stand-up komedije

Marina Orsag stvara nove komičare

U tijeku su prijave za radionice stand-up komedije. Vodit će ih Marina Orsag, direktorica jedinog stand-up kluba u Hrvatskoj – Studija Smijeha.