Poslovni izazovi

InnovMatch u izgradnji inteligentnog poslovanja

Razgovor za posao

– Ako je vaš veliki san riješiti jedan od najznačajnijih poslovnih izazova današnjice, pridružite nam se u zajedničkoj izgradnji inteligentne budućnosti. – ističe Simon Kaluža.

InnovMatch je projekt koji za cilj ima inovativnim tvrtkama, startupima, programerima, poduzetnicima i studentima iz cijele srednje i istočne Europe omogućiti rješavanje određenih poslovnih izazova. Zahvaljujući SAP Cloud Platformi pomaže im otkriti nove poslovne vrijednosti za korisnike.

– Suradnja i inovativnost su u digitalnoj ekonomiji glavni temelji uspješnog poslovanja. Siguran sam da ćemo s našim klijentima našom najmodernijom tehnologijom i inovativnom snagom poduzetničkog ekosustava u regiji Srednje i istočne Europe izgraditi rješenja koja uistinu mijenjaju poslovanje. – rekao je Simon Kaluža, direktor tvrtke SAP za Srednju i istočnu Europu.

Projekt traje dvije godine tijekom kojih je predstavljeno više od 60 prijavljenih radova čija su rješenja postala dio realnog poslovanja. InnovMatch 2017 ponosno su podržali SAP.io, Techstars i Start up Focus.

Partneri dijele svoje poslovne slučajeve

U ovom trenutku pet tvrtki iz različitih industrija i pet različitih zemalja srednje i istočne Europe prihvatilo je inovativni pristup poslovanja budućnosti, otvarajući i pozivajući zajednicu da pomogne u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva izgradnjom najsuvremenijih inovativnih aplikacija kroz SAP Cloud Platform. Partneri koji sudjeluju sa svojim poslovnim slučajevima su Atlantic Grupa iz Hrvatske, GoodAI iz Slovačke, Sportina iz Slovenije, EuroCash iz Poljske i Selgros iz Rumunjske.

Traži se inovativna snaga poduzetničkog ekosustava srednje i istočne Europe

InnovMatch otvoren je svakoj osobi sklonoj inovativnom načinu razmišljanja iz srednje i istočne Europe koja želi koristeći najnoviju tehnologiju izgraditi pametno poslovno rješenje. Pozivaju se inovativni Big data analitičari, kao i prediktivni analitičari ili oni u realnom vremenu te oni s idejama iz područja strojnog učenja, IoT-ja i drugim idejama, kao i startupi iz zemalja srednje i istočne Europe da sudjeluju na ovogodišnjem izdanju projekta.

– Ako je vaš veliki san riješiti jedan od najznačajnijih poslovnih izazova današnjice, pridružite nam se u zajedničkoj izgradnji inteligentne budućnosti. – poziva Kaluža.

Sudionici će biti opremljeni svim potrebnim znanjima i alatima za izgradnju i skaliranje svojih ideja u pravo rješenje i izravnu vezu s pravim poslovima. Osim toga, na završnom regionalnom događaju osiguran je novčani fond od 15.000 eura nagrada za tri sudionika s najboljim poslovnim rješenjima. Glavni pobjednik InnovMatcha osvojit će i putovanje u Berlin kako bi posjetio brzorastući ekosustav startupova i inovatora oko SAP.io i Techstarsa.

Kako se prijaviti na InnovMatch?

Ako imate odvažnu ideju i viziju kako tu ideju pretvoriti u poslovno rješenje, trebate se prijaviti za rješavanje poslovnog slučaja nekog od spomenutih partnera ili s vlastitom poslovnom idejom slanjem videozapisa u kojem je objašnjeno njihovo rješenje/proizvod. Svi poslovni slučajevi predstavljeni su na poveznici.

Prijave će biti ocijenjene na dvije razine:

Svakog tko se prijavi za rješavanje specifičnog poslovnog slučaja nekog od partnera ocjenjivat će žiri koji čine partneri i predstavnici SAP-a. Žiri će procijeniti potencijal prijave pri rješavanju konkretnih poslovnih slučajeva za partnera. Pobjednik ove prve faze osvaja godinu dana potpunog korištenja SAP Cloud platforme i ulaznicu na završni regionalni događaj. Startupove koji se prijavljuju s vlastitom poslovnom idejom ocijenit će predstavnici SAP-a, a finalisti će, također, biti pozvani na završni regionalni događaj.

Na završnom regionalnom događaju predstavnici SAP-a, SAP.io i Techstars-a ocijenit će najbolju upotrebu platforme SAP Cloud za rješavanje poslovnih izazova. Prijavite se već sada na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

studenti na okupu

Internacionalizacija diplomskog studija

Sveučilištu Sjever odobren milijunski projekt internacionalizacije strojarstva

Preko milijun kuna odobreno je Sveučilištu Sjever za brojne aktivnosti kojima će raditi na internacionalizaciji diplomskog studija strojarstva i edukaciji kako nastavnika tako i studenata.

https://www.facebook.com/877547485662539/photos/a.909065789177375.1073741828.877547485662539/1604797909604156/?type=3&theater

Projekt Start Up udruge

Career Booster: Putokaz do karijere, vrhunski predavači i mladi na jednom mjestu u Rijeci

Kroz predavanja, radionice i ostale aktivnosti vrhunski će predavači davati savjete mladim osobama za uspješno razvijanje karijera. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se zaključno s 5. ožujkom.

Radionice, II. gimnazija Osijek

Jednaki u različitosti

AIESEC Osijek organizira radionice u osječkim srednjim školama

Lokalni odbor AIESEC-a Osijek, u suradnji s internacionalnim studentima, četvrtu godinu za redom održava projekt „Jednaki u različitosti”. Ove godine na projektu sudjeluje pet srednjih škola, čiji su učenici već započeli s interaktivnim radionicama stranih studenata.

Sveučilište u Zadru

Projekt studentske udruge Turisticus

Edukativna predavanja o uspješnim primjerima poduzetništva u Hrvatskoj

Predavanja povodom Globalnog tjedna poduzetništva organizirali su članovi studentske udruge Turisticus na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru.

Pisanje

MetaFORA 2017.

Najbolje kratke priče osvajaju fantastične nagrade

Za prijavu na natječaj šalju se priče bajkovitog, fantastičnog sadržaja, napisane na hrvatskom jeziku. Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2017. godine.