LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Primjena tehnologije u umjetnosti

Heartefact u potrazi za partnerima u natječaju "Kreativne Europe"

Do 1. studenog otvorene su prijave za sudjelovanje u natječaju programa "Kreativna Europa." Organizacija Heartefact traži partnere s iskustvom.

Do 1. studenog otvorene su prijave za sudjelovanje u natječaju programa "Kreativna Europa." Organizacija Heartefact traži partnere s iskustvom.

Heartefact je izrazio interes za suradnju na projektima koji će se prijavljivati u natječaju programa Kreativna Europa u kategoriji projekata suradnje. Riječ je o natječajima koji istražuju nove načine primjene tehnologija te novih medija u sferi umjetnosti i umjetničkog obrazovanja. Osim toga, traženi su i partneri s iskustvom u području obrazovanja, novih medija, tehnologija i umjetnosti koji će unijeti nove ideje i znanja u produkciji i provedbi postojećih projekata te razvijati nove.

Rok za prijavu na natječaj je 1. studenoga 2017. godine

Heartefact je osnovan 2009. godine te promovira kritičku svijest i gradi otvorena i slobodna društva u regiji Zapadnog Balkana kroz kreativnu, stručnu i umjetničku razmjenu. Organizacija podržava suvremeno kulturno i umjetničko stvaralaštvo te se zalaže za kreiranje regionalnog kulturnog prostora koji se odgovorno odnosi prema prošlosti i gradi sigurnu budućnost. Ima svoju produkciju, fondaciju i institut. Dosad je producirala više od 50 umjetničkih programa u vizualnoj umjetnosti, objavila preko dvadeset autora suvremenih drama te podržala preko 80 programa.

Za detaljnije informacije moguće je kontaktirati Heartefact Fund na broj +381 11 2434 323. Adresa organizacije je Bulevar Kralja Aleksandra 82/6, 11000 Beograd. Ažurirane natječaje možete pratiti na službenoj stranici.

FOTO: HEARTEFACT