Širenje zelene mreže

FlixBus prvi put direktno povezuje Zagreb i Innsbruck već od 27 eura

FlixBus u Varaždinu – širenje FlixBus mreže

FlixBus daje alternativu zračnom i željezničkom prijevozu do poznatoga odredišta nižom cijenom te kraćim putovanjem.

Najbrže rastući mobilni europski start-up FlixBus jača mrežu međunarodnih autobusnih linija te prvi puta izravno povezuje Zagreb i Innsbruck u Austriji te putovanje nastavlja sve do St.Gallena, Züricha i Basela. Tako od 15. prosinca putnici mogu do jednoga od najpoznatijih skijališta Tirolske pokrajine, Innsbrucka, za već od 27 eura, dok putovanje mogu dalje nastaviti sve do St. Gallena, Züricha ili Basela za već od 39 eura. Ovime je ponuđena alternativa zračnomu, ali i željezničkomu prijevozu do ovoga poznatog odredišta s nižom cijenom te kraćim putovanjem.

– Cilj nam je i dalje umrežavati hrvatske gradove s europskim metropolama, ali i manje dostupnim gradovima, te pružati mogućnost izbora vrste prijevoza, ali i cijena dostupnih svakome. Do kraja godine planiramo još međunarodnih izravnih linija –izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE regiju.

Od 15. prosinca putnici će moći na relaciji Zagreb – Ljubljana – Innsbruck – St.Gallen – Zürich – Basel putovati svakodnevno u 20h do Innsbrucka te nastaviti do Züricha i Basela. Iz ovih gradova moći će putovati u najudaljenije europske gradove. Ugodnu noćnu vožnju na ovoj liniji upotpunjuje besplatan Wi-Fi, više prostora između sjedala te utičnica pored sjedala za vaše omiljene gadgete. Besplatna prtljaga i mogućnost promjene datuma putovanja koje je moguće do 15 minuta prije polaska dodatna su vrijednost za putnika.

Ulaskom FlixBusa na tržište centralno-istočne Europe sa sjedištem u Zagrebu doživljaj putovanja autobusom više nije isti. Postavljeni su novi standardi putovanja. O putnicima se brine više nego ikada, a mijenja se i način kupovanja karata, ali i planiranja putovanja. Dostupna je kupovina karata mobilnom aplikacijom na hrvatskome jeziku, funkcionalna i pregledna internetska stranica s mrežom autobusnih linija na 22 europska jezika, e-trgovina, FAQ, korisnička podrška 24/7, QR kodovi na pametnome telefonu umjesto papirnih autobusnih karata te identifikacija putnika mobitelom i aplikacijom vozača, GPS live tracking te obavijesti o mogućim kašnjenjima.

Ovaj jedinstveni međunarodni mobilni operater omogućio je zelenu mrežu koja povezuje 20 zemalja i 900 destinacija s preko 100.000 dnevnih linija te raste i dalje.

Komentari na članak

Vezani članci

Glavni kolovor Zagreb

Jeftina putovanja vlakom

HŽ snižava cijene karata do 75 posto

HŽ putnički prijevoz odlučio je od 1. ožujka do 30. travnja 2016. godine sniziti cijene karata od 50 do 75 posto.

OTP banka

Mladim putnicima

Prilike za inozemna iskustva

Iskusite ljepotu prirode talijanskog gradića Orvieta, nizozemskog Ommena ili se samostalno zaputite u europsku avanturu. Sve su vam mogućnosti otvorene.

Erasmus+

Andrea Praznik

Upoznajmo se s Erasmus + programom!

   Vjerujem da su mnogi, ako ne i svi, čuli za ERASMUS+, ali vjerujte mi da osjećaj koji imate kada krenete čitati taj ogromni, komplicirani, NEPREVEDENI Vodič od „samo“ 267 stranica ne želim nikome!Stoga sam odlučila predstaviti vam pojednostavljeni sažetak te „knjige prilika“ koju svaka mlada ambiciozna osoba MORA pročitati, a prilike navedene u istoj iskoristiti.

Bukurešt, Rumunjska

Uključuje i putovanje

New Europe College-Institute otvorio natječaj za stipendiju u Bukureštu; podrazumijeva čak i povratak kući za praznike

U tijeku je natječaj koji je otvorio New Europe College-Institute za stipendije koje pružaju brojne povlastice za program koji će se odvijati u Bukureštu, u Rumunjskoj.

Autobus, putovanje

UŠTEDI NOVAC I PUTUJ

Destinacije koje možeš posjetiti za 500 kuna te kako zaraditi taj novac ne radeći ništa

Sretnik si koji rijetko (čitaj: nikada) osvoji nagradu u nagradnim igrama? Ne stigneš kupovati na popustima, a uvijek se čudiš prijateljima kada opisuju što su sve kupili na popustu ili još bolje iskoristili akciju 1+1? Ti si taj sretnik kojega troškovi uvijek muče kao i oni dodatni koje nikada ne očekuješ? Već si se naviknuo da uvijek sve padne na tvoju grbaču? U redu je, ima nas još. Zato čitaj dalje jer imamo rješenje kako uštedjeti više od 500 kuna godišnje, ali i ponude kako korisno iskoristiti taj novac!