Širenje zelene mreže

FlixBus prvi put direktno povezuje Zagreb i Innsbruck već od 27 eura

FlixBus u Varaždinu – širenje FlixBus mreže

FlixBus daje alternativu zračnom i željezničkom prijevozu do poznatoga odredišta nižom cijenom te kraćim putovanjem.

Najbrže rastući mobilni europski start-up FlixBus jača mrežu međunarodnih autobusnih linija te prvi puta izravno povezuje Zagreb i Innsbruck u Austriji te putovanje nastavlja sve do St.Gallena, Züricha i Basela. Tako od 15. prosinca putnici mogu do jednoga od najpoznatijih skijališta Tirolske pokrajine, Innsbrucka, za već od 27 eura, dok putovanje mogu dalje nastaviti sve do St. Gallena, Züricha ili Basela za već od 39 eura. Ovime je ponuđena alternativa zračnomu, ali i željezničkomu prijevozu do ovoga poznatog odredišta s nižom cijenom te kraćim putovanjem.

– Cilj nam je i dalje umrežavati hrvatske gradove s europskim metropolama, ali i manje dostupnim gradovima, te pružati mogućnost izbora vrste prijevoza, ali i cijena dostupnih svakome. Do kraja godine planiramo još međunarodnih izravnih linija –izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE regiju.

Od 15. prosinca putnici će moći na relaciji Zagreb – Ljubljana – Innsbruck – St.Gallen – Zürich – Basel putovati svakodnevno u 20h do Innsbrucka te nastaviti do Züricha i Basela. Iz ovih gradova moći će putovati u najudaljenije europske gradove. Ugodnu noćnu vožnju na ovoj liniji upotpunjuje besplatan Wi-Fi, više prostora između sjedala te utičnica pored sjedala za vaše omiljene gadgete. Besplatna prtljaga i mogućnost promjene datuma putovanja koje je moguće do 15 minuta prije polaska dodatna su vrijednost za putnika.

Ulaskom FlixBusa na tržište centralno-istočne Europe sa sjedištem u Zagrebu doživljaj putovanja autobusom više nije isti. Postavljeni su novi standardi putovanja. O putnicima se brine više nego ikada, a mijenja se i način kupovanja karata, ali i planiranja putovanja. Dostupna je kupovina karata mobilnom aplikacijom na hrvatskome jeziku, funkcionalna i pregledna internetska stranica s mrežom autobusnih linija na 22 europska jezika, e-trgovina, FAQ, korisnička podrška 24/7, QR kodovi na pametnome telefonu umjesto papirnih autobusnih karata te identifikacija putnika mobitelom i aplikacijom vozača, GPS live tracking te obavijesti o mogućim kašnjenjima.

Ovaj jedinstveni međunarodni mobilni operater omogućio je zelenu mrežu koja povezuje 20 zemalja i 900 destinacija s preko 100.000 dnevnih linija te raste i dalje.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/luggage-leather-suitcase-3167359/

„Meet and stay with locals“

Ususret ljetnim putovanjima: studentska iskustva s Couchsurfingom

Jedan je od najjeftinijih načina putovanja i korištenje usluga Couchsurifnga, koji osim mogućnosti spavanja na tuđim kaučima nudi i upoznavanje samih sebe pomoću priča s putovanja drugih ljudi.

Avion

Hrana u avionu

FOTO: Avionska hrana diljem svijeta

Već je općepoznato da je hrana u avionima loša, a čak su i znanstvenici proučavali zašto je to tako. Studentski.hr vam donosi slike i recenzije avionske hrane kod različitih avioprijevoznika diljem svijeta.

Budimpešta

Veličanstvena metropola nadohvat ruke

Deset očaravajućih mjesta koja morate posjetiti i iskusiti u „Kraljici Dunava“

Osim impresivne arhitekture, bogate i burne povijesti, čuvenih termi i božanstvenih okusa u kojima će uživati svačije nepce, sa svojim ruin pubovima, mađarska prijestolnca preuzima tron jedne od najboljih europskih partijanerskih destinacija.

Novogodišnji noktići: Happy New Year design

Novogodišnji noktići

FOTO i VIDEO: Neka i vaši nokti zablistaju na novogodišnjem tulumu

Dugački ili kratki? Jednobojni ili šareni? Tradicionalni ili moderni? Da, radi se o noktićima! Saznajte kako pravilno pripremiti nokte za manikuru i priuštite si ju u vlastitom domu. Zapamtite, stiže doček Nove godine - što više boja i šljokica!

5 savjeta za studentsku uštedu

5 jednostavnih trikova za super uštedu

Uštedite prilikom putovanja sa studentskim budžetom!

Studentsko doba idealno je za brojna putovanja i druženja s ekipom u raznim dijelovima svijeta. Ipak, mnogima je najčešće ograničenje nikad dovoljan budžet s kojim raspolažu.