Širenje zelene mreže

FlixBus prvi put direktno povezuje Zagreb i Innsbruck već od 27 eura

FlixBus u Varaždinu – širenje FlixBus mreže

FlixBus daje alternativu zračnom i željezničkom prijevozu do poznatoga odredišta nižom cijenom te kraćim putovanjem.

Najbrže rastući mobilni europski start-up FlixBus jača mrežu međunarodnih autobusnih linija te prvi puta izravno povezuje Zagreb i Innsbruck u Austriji te putovanje nastavlja sve do St.Gallena, Züricha i Basela. Tako od 15. prosinca putnici mogu do jednoga od najpoznatijih skijališta Tirolske pokrajine, Innsbrucka, za već od 27 eura, dok putovanje mogu dalje nastaviti sve do St. Gallena, Züricha ili Basela za već od 39 eura. Ovime je ponuđena alternativa zračnomu, ali i željezničkomu prijevozu do ovoga poznatog odredišta s nižom cijenom te kraćim putovanjem.

– Cilj nam je i dalje umrežavati hrvatske gradove s europskim metropolama, ali i manje dostupnim gradovima, te pružati mogućnost izbora vrste prijevoza, ali i cijena dostupnih svakome. Do kraja godine planiramo još međunarodnih izravnih linija –izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE regiju.

Od 15. prosinca putnici će moći na relaciji Zagreb – Ljubljana – Innsbruck – St.Gallen – Zürich – Basel putovati svakodnevno u 20h do Innsbrucka te nastaviti do Züricha i Basela. Iz ovih gradova moći će putovati u najudaljenije europske gradove. Ugodnu noćnu vožnju na ovoj liniji upotpunjuje besplatan Wi-Fi, više prostora između sjedala te utičnica pored sjedala za vaše omiljene gadgete. Besplatna prtljaga i mogućnost promjene datuma putovanja koje je moguće do 15 minuta prije polaska dodatna su vrijednost za putnika.

Ulaskom FlixBusa na tržište centralno-istočne Europe sa sjedištem u Zagrebu doživljaj putovanja autobusom više nije isti. Postavljeni su novi standardi putovanja. O putnicima se brine više nego ikada, a mijenja se i način kupovanja karata, ali i planiranja putovanja. Dostupna je kupovina karata mobilnom aplikacijom na hrvatskome jeziku, funkcionalna i pregledna internetska stranica s mrežom autobusnih linija na 22 europska jezika, e-trgovina, FAQ, korisnička podrška 24/7, QR kodovi na pametnome telefonu umjesto papirnih autobusnih karata te identifikacija putnika mobitelom i aplikacijom vozača, GPS live tracking te obavijesti o mogućim kašnjenjima.

Ovaj jedinstveni međunarodni mobilni operater omogućio je zelenu mrežu koja povezuje 20 zemalja i 900 destinacija s preko 100.000 dnevnih linija te raste i dalje.

Komentari na članak

Vezani članci

FlixBus

Nove autobusne linije

Zelena FlixBus mreža proširila se na pedesetak gradova

Od 1. srpnja dnevne veze iz Zagreba prema moru putnik može osigurati već za 12 eura. Stiže li pak putnik s obale u Zagreb kao jedno od glavnih čvorišta za daljnja FlixPutovanja, pruža mu se mogućnost daljnjeg putovanja u brojne europske gradove za 17 eura.

Glavni kolodvor, vlak u pokretu

Vlakom po Europi

InterRail karta 15% jeftinija tijekom kolovoza i rujna

Ova karta vam omogućuje putovanje s vlakom po svim navedenim zemljama i njihovim putnim mrežama.

Ocean

Josip Maslov

O putnicima, mornarima i bradatim ženama

Njegova tolerancija je realna. On je proživljava i susreće se s njom svaki dan. Danas je u Kini, sutra u Indoneziji, prekosutra u Americi. Nema mjesta za mržnju u srcu putnika.

Petra

Savjeti za putovanje

Dobrodošli u Jordan!

Dobrodošli u zemlju bogate povijesti i fascinantne prirode, dobrodošli u – Jordan. Jordan je kolijevka civilizacije zbog činjenice da je u toj državi smještena Petra koja pripada svjetskim čudima, s potpunim pravom.

Javni prijevoz u Europi

Tino Deželić

U iščekivanju ZET-a studenti dočekali Godota

ZET se još nedavno glupavo neopreznim iskazivanjem podataka na svojoj stranici hvalio kako godišnje preveze gotovo 300 milijuna putnika uz zaradu od oko 320 milijuna kuna. Matematika opet pomaže pri zaključku kako je to u prosjeku malo više od kune po osobi, odnosno da se velik broj ljudi šverca zbog previsoke cijene karata i da bi očito jednako zadovoljavajuć rezultat po ZET bio i da je cijena karte jedna kuna.