Poboljšanje položaja mladih

EU komunicira s mladima – fotografijama; dajte i vi svoj stav

Mlada sretna ekipa

Kvalitetni poslovi za mlade, mogućnosti za mlade iz ruralnih sredina i rad s mladima okosnice su Dijaloga EU-a s mladima. A i oni se sami mogu uključiti tako što će poslati fotografiju kojom će iskazati stav ili mišljenje o navedenim temama.  

Koncept Dijalog EU-a s mladima donosi novitete kojima se želi poboljšati položaj mladih u Europi, a u tijeku je njegov 7. ciklus. Nastao je tako što je krajem 2018. godine Vijeće za obrazovanje, mlade, kulturu i sport Europske unije usvojilo novu Europsku strategiju za mlade u razdoblju od 2019. do 2027. godine kojom je on uspostavljen. 

Glavne su teme oko kojih je izgrađen Dijalog: kvalitetni poslovi za sve mlade, mogućnosti za mlade iz ruralnih sredina te rad s mladima. A sami mladi mogu se uključiti tako što će poslati fotografiju kojom će iskazati stav ili mišljenje o navedenim temama.  

Fotografija kojom se prijavljuju trebala bi sadržavati i kratku pisanu poruku koja će ju upotpuniti. Šalje se na Facebook stranicu Info-centra za mlade Osijek ili na mail icm@proni.hr.

Više informacija o Dijalogu moguće je pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Summit u Bruxellesu

Stručni skup posvećen rukovođenju

„Young Leaders Summit“ okuplja mlade iz cijelog svijeta u Bruxellesu; svi troškovi pokriveni

Ovogodišnja briselska konferencija za studente i mlade stručnjake bit će usmjerena na tri kritičke razine rukovođenja. Odlična je vijest da su troškovi puta, smještaja i prehrane u potpunosti pokriveni, a svi zainteresirani prijaviti se mogu do 20. svibnja.

Zastave EU i Hrvatske na zgradi Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija

HRVATSKA U EU

PRVIH 100 DANA U EUROPSKOJ UNIJI

Prošlo je 100 dana od ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Kakvo je stanje u državi od 1. srpnja, pročitajte u tekstu.

Ganz novi festival

Kultura promjene SC-a

Ganz novi festival usvaja ganz nove fotografe i poziva na 3 besplatne radionice

Najbolje fotografije, odnosno fotografi/kinje, dobit će priliku za rad u novoj kulturnoj sezoni SC-a uz mentorsku podršku dugogodišnjeg fotografa Kulture promjene i medijskog umjetnika Damira Žižića.

Social networks

Patricija Panić

Svako Instagram iskustvo je novo iskustvo, svaka prepirka je novi Story

Zašto očekujemo od djece da se znaju snalaziti na internetu, da znaju razlučiti dobro od lošeg i da znaju razvijati svoj stav, a ne slijepo pratiti sve što vide i čuju, kada to ne možemo ni sami?

Razgovor za posao

Ambidekster klub

Na edukativnoj radionici naučite kako se kratko, ali efektno predstaviti poslodavcima

Radionica je namijenjena mladima koji su nezaposleni, pri kraju studija ili srednje škole, a motivirani su educirati se o temama traženja posla, predstavljanja poslodavcima, pisanja životopisa i zamolbi te razvoja komunikacijskih vještina.