Sveučilište u Zagrebu

Ekonomski fakultet okuplja svjetske znanstvenike na radionici „Getting it published in OM/SCM"

Zgrada

Dvodnevna će radionica na EFZG-u okupiti istaknute svjetske znanstvenike u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa unaprijediti rad domaćih znanstvenika.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s EurOMOM (Europskim udruženjem za upravljanje opskrbnim lancem) i Emerald Publishing group, organizira 2nd EurOMA DANUBE Journal Publishing radionicu pod nazivom Getting it published in OM/SCM. Održat će se 13. i 14. rujna 2018. u dvorani 7 EFZG-a.

Radionica će okupiti znanstvenike iz područja transporta, upravljanja opskrbnim lancem, poslovne logistike i operacijskog menadžmenta iz CEE regije i šire (Italije, Mađarske, Danske, Njemačke, Francuske, Srbije, Španjolske, Grčke itd.). Njena je svrha unaprjeđenje rada znanstvenika kroz suradnju s gostujućim istaknutim svjetskim znanstvenicima u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem, koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa pomoći istraživačima unaprijediti postojeći dizajn istraživanja, primijeniti teorije menadžmenta u istraživanju, razraditi i pripremiti strategiju objave znanstvenih članaka u vrhunskim međunarodnim časopisima, kao i objasniti recenzentski proces i odgovor na sugestije i komentare recenzenata. 

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada HNB-a

FINANCIJSKA (NE)PISMENOST

Studenti ekonomije slabo poznaju osobne financije

Mladi ljudi u Hrvatskoj svjesni su da uz postojeće stanje državnih financija i problem starenja stanovništva sami moraju osigurati svoju mirovinu, pokazalo je istraživanje magazina Banka predstavljeno na okruglom stolu „Osiguravatelji u 2012. – prioriteti su financijska pismenost“

Laptop

Edukacije Sveučilišnoga računskog centra

U nekoliko sati do vrijednih uredskih i multimedijskih znanja

Sveučilišni računski centar i u studenome organizira niz besplatnih radionica u trajanju od pet školskih sati namijenjenih studentima i ostalim članovima akademske zajednice.

Ulaz

Ekonomski fakultet Zagreb

Uspješne hrvatske IT tvrtke na konferenciji “Competitiveness Day”

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održat će se konferencija Competitivness Day (Dan konkurentnosti). Na njoj će se analizirati konkurentnost hrvatskog IT sektora, predstaviti aktualni trendovi te procijeniti daljnji razvoj u ovoj industrijskoj grani.

BYF

Krenuo Erasmus+ program poduzetništva za mlade

Edukacija ''Build Your Future'' okupila 20-ak studenata u Zagrebu

Modul obuhvaća razne vježbe (grupne i pojedinačne), komunikaciju i rješavanje problema, ali se našlo vremena i za druženje uz kavu, home made čaj od đumbira, smijeh i dobro raspoloženje.

Atmosfera s radionice

RADIONICA AGENCIJE ZA MOBILNOST I PROGRAME EUROPSKE UNIJE

„EUROPASS CV i Jezična putovnica"

Uskoro počinje radionica Europassa i jezične putovnice koja bi mnogima mogla omogućiti bolju mobilnost po cijeloj Europi