Sveučilište u Zagrebu

Ekonomski fakultet okuplja svjetske znanstvenike na radionici „Getting it published in OM/SCM"

Zgrada

Dvodnevna će radionica na EFZG-u okupiti istaknute svjetske znanstvenike u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa unaprijediti rad domaćih znanstvenika.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s EurOMOM (Europskim udruženjem za upravljanje opskrbnim lancem) i Emerald Publishing group, organizira 2nd EurOMA DANUBE Journal Publishing radionicu pod nazivom Getting it published in OM/SCM. Održat će se 13. i 14. rujna 2018. u dvorani 7 EFZG-a.

Radionica će okupiti znanstvenike iz područja transporta, upravljanja opskrbnim lancem, poslovne logistike i operacijskog menadžmenta iz CEE regije i šire (Italije, Mađarske, Danske, Njemačke, Francuske, Srbije, Španjolske, Grčke itd.). Njena je svrha unaprjeđenje rada znanstvenika kroz suradnju s gostujućim istaknutim svjetskim znanstvenicima u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem, koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa pomoći istraživačima unaprijediti postojeći dizajn istraživanja, primijeniti teorije menadžmenta u istraživanju, razraditi i pripremiti strategiju objave znanstvenih članaka u vrhunskim međunarodnim časopisima, kao i objasniti recenzentski proces i odgovor na sugestije i komentare recenzenata. 

Komentari na članak

Vezani članci

Srce

Međunarodni Tjedan otvorenog obrazovanja

Srce organizira besplatne tečajeve i tribinu

Sveučilišni računski centar (Srce) podiže svijest o važnosti besplatnog i otvorenog obrazovanja

Alfred Nobel

Ljudi koji su zadužili svijet

Činjenice o dobitnicima Nobelove nagrade s kojima vjerojatno niste upoznati

Najmlađi dobitnik prestižne nagrade imao je svega 25 godina, a najstariji među uglednicima bio je devedesetogodišnjak.

Luka Buntić

Intervju: Luka Buntić

Ekonomski fakultet u Zagrebu ima svoj debatni klub!

Jeste li znali da od sada i Ekonomski fakultet u Zagrebu ima svoj debatni klub?

Isto

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Besplatna radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma

Jednodnevna će se radionica održati 19. travnja na osječkom sveučilišnom Campusu, a rok za prijavu je 18. travnja.

naslovna

Konferencija za studente i mlade

College2Business konferencija nastavlja svoju turneju u Zagrebu

Za studente koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj pokrenuta je College2Business konferencija koja je do sada obišla Split, Rijeku i Zadar, a sada dolazi i u Zagreb. Studenti i mladi u kombinaciji inspirativnih govora, predavanja i panela imat će priliku čuti životna iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.