Sveučilište u Zagrebu

Ekonomski fakultet okuplja svjetske znanstvenike na radionici „Getting it published in OM/SCM"

Zgrada

Dvodnevna će radionica na EFZG-u okupiti istaknute svjetske znanstvenike u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa unaprijediti rad domaćih znanstvenika.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s EurOMOM (Europskim udruženjem za upravljanje opskrbnim lancem) i Emerald Publishing group, organizira 2nd EurOMA DANUBE Journal Publishing radionicu pod nazivom Getting it published in OM/SCM. Održat će se 13. i 14. rujna 2018. u dvorani 7 EFZG-a.

Radionica će okupiti znanstvenike iz područja transporta, upravljanja opskrbnim lancem, poslovne logistike i operacijskog menadžmenta iz CEE regije i šire (Italije, Mađarske, Danske, Njemačke, Francuske, Srbije, Španjolske, Grčke itd.). Njena je svrha unaprjeđenje rada znanstvenika kroz suradnju s gostujućim istaknutim svjetskim znanstvenicima u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem, koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa pomoći istraživačima unaprijediti postojeći dizajn istraživanja, primijeniti teorije menadžmenta u istraživanju, razraditi i pripremiti strategiju objave znanstvenih članaka u vrhunskim međunarodnim časopisima, kao i objasniti recenzentski proces i odgovor na sugestije i komentare recenzenata. 

Komentari na članak

Vezani članci

Znanost

Donosimo vam listu

10 najutjecajnijih znanstvenika današnjice

Znanstvenici mijenjaju kulturu, običaje i svakodnevno donose nove spoznaje. Pogledajte listu 10 najutjecajnijih znanstvenika današnjice.

Zgrada

Ekonomski fakultet i Europska komisija pozivaju

Poslušajte predavanje o izazovima u EU

Ludolf Van Hasselt, predstavnik Glavne uprave za komunikacije u Europskoj komisiji, održat će predavanje o izazovima najveće europske integracije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. S obzirom na njegovo bogato iskustvo, pozivaju se studenti da se pridruže, 4. veljače u 11h.

Studenti i volontiranje

Klub mladih KLOOZ

Edukativna radionica „Biti volonter”

Radionice će uključiti individualni i timski rad volontera koji će kroz različite vježbe saznati sve važne informacije o volontiranju.

HOWtoWOW

Digitalni svijet

Radionica za stvarno WOW webove!

Harry Roberts, iskusni i popularni web stručnjak, 6. prosinca na HOWtoWOW radionici „Front-end performance: building faster websites“ otkrit će kako dizajnirati savršenu web stranicu, kako je napraviti što bržom i kako je učiniti „user-friendly".

Financial Week 2015

eSTUDENT

Započele prijave za eSTUDENTov projekt Financial Week

Prijave za Financial Week započele su 6. travnja, a sam projekt traje od 13. do 17. travnja.