Sveučilište u Zagrebu

Ekonomski fakultet okuplja svjetske znanstvenike na radionici „Getting it published in OM/SCM"

Zgrada

Dvodnevna će radionica na EFZG-u okupiti istaknute svjetske znanstvenike u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa unaprijediti rad domaćih znanstvenika.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s EurOMOM (Europskim udruženjem za upravljanje opskrbnim lancem) i Emerald Publishing group, organizira 2nd EurOMA DANUBE Journal Publishing radionicu pod nazivom Getting it published in OM/SCM. Održat će se 13. i 14. rujna 2018. u dvorani 7 EFZG-a.

Radionica će okupiti znanstvenike iz područja transporta, upravljanja opskrbnim lancem, poslovne logistike i operacijskog menadžmenta iz CEE regije i šire (Italije, Mađarske, Danske, Njemačke, Francuske, Srbije, Španjolske, Grčke itd.). Njena je svrha unaprjeđenje rada znanstvenika kroz suradnju s gostujućim istaknutim svjetskim znanstvenicima u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem, koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa pomoći istraživačima unaprijediti postojeći dizajn istraživanja, primijeniti teorije menadžmenta u istraživanju, razraditi i pripremiti strategiju objave znanstvenih članaka u vrhunskim međunarodnim časopisima, kao i objasniti recenzentski proces i odgovor na sugestije i komentare recenzenata. 

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje o capoeiri

Klub mladih Split

Saznajte sve o afro-brazilskoj vještini – capoeiri

Zanima vas kako izgledaju capoeira pokreti? Možete ih vidjeti ovog četvrtka u Klubu mladih Split.

Ekonomski fakultet II

Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

EFZG: Studenti koji prvi puta produžuju godinu ne plaćaju punu participaciju!

Na današnjoj sjednici odlučeno je da će punu participaciju plaćati oni studenti koji drugi ili treći puta upisuju ponavljačku godinu.

FER pogled sa ulice

Edukacija na FER-u

Studenti elektrotehnike pozivaju na besplatnu radionicu posvećenu tehnologiji interneta stvari

Besplatna radionica u organizaciji EESTEC LC-a Zagreb bavi se sve popularnijom tehnologijom interneta stvari. Moguće je uključiti se na predavanja u njenu sklopu ili na hackathon.

Prva pomoć

Radionica u Klubu mladih Split

Doktor medicine održava besplatnu obuku prve pomoći

Igor Vuković, doktor medicine na specijalizaciji iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, u Klubu mladih Split održava radionicu prve pomoći kako biste se znali snaći u životno opasnim okolnostima.

Gangplank

Interdisciplinarni stvaralački proces

Savladajte prikupljanje zvuka i crtanje svjetlom na Gangplanku

Gangplank je međunarodna suradnička umjetnička platforma koja se bavi istraživanjem interdisciplinarnog stvaralačkog procesa u izvedbenim umjetnostima. Prijave za sudjelovanje na radionicama u Rijeci traju do 25. lipnja.