Sveučilište u Zagrebu

Ekonomski fakultet okuplja svjetske znanstvenike na radionici „Getting it published in OM/SCM"

Zgrada

Dvodnevna će radionica na EFZG-u okupiti istaknute svjetske znanstvenike u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa unaprijediti rad domaćih znanstvenika.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s EurOMOM (Europskim udruženjem za upravljanje opskrbnim lancem) i Emerald Publishing group, organizira 2nd EurOMA DANUBE Journal Publishing radionicu pod nazivom Getting it published in OM/SCM. Održat će se 13. i 14. rujna 2018. u dvorani 7 EFZG-a.

Radionica će okupiti znanstvenike iz područja transporta, upravljanja opskrbnim lancem, poslovne logistike i operacijskog menadžmenta iz CEE regije i šire (Italije, Mađarske, Danske, Njemačke, Francuske, Srbije, Španjolske, Grčke itd.). Njena je svrha unaprjeđenje rada znanstvenika kroz suradnju s gostujućim istaknutim svjetskim znanstvenicima u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem, koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa pomoći istraživačima unaprijediti postojeći dizajn istraživanja, primijeniti teorije menadžmenta u istraživanju, razraditi i pripremiti strategiju objave znanstvenih članaka u vrhunskim međunarodnim časopisima, kao i objasniti recenzentski proces i odgovor na sugestije i komentare recenzenata. 

Komentari na članak

Vezani članci

film

Petodnevna radionica „ZFF-a”

Besplatno sudjelujte na radionici „Moj prvi scenarij” uz profesionalno mentorstvo

„Zagreb Film Festival” poziva mlade scenariste da se do 10. srpnja 2018. prijave na radionicu „Moj prvi scenarij”, koja će se održati tijekom ovogodišnjeg „Festivala”. Na radionicu će biti primljeno šestero polaznika koji će uz stručno vodstvo usavršiti svoje scenarije za debitantski dugometražni film.

Computer Geek

Udruga EESTEC LC Zagreb poziva studente

CroApps - Međunarodna stručna radionica mobilnih aplikacija

Primaran zadatak radionica je omogućiti studentima stjecanje novih organizacijskih i komunikacijskih sposobnosti kroz kvalitetan timski rad, a time ujedno steći vrijedne kontakte s potencijalnim budućim kolegama i poslodavcima.

Radionica kuhanja u sklopu siječanjskog Vege izazova

Udruga "Prijatelji životinja"

Radionica kuhanja u sklopu siječanjskog Vege izazova

Udruga "Prijatelji životinja" organizira radionicu kuhanja veganskog ručka. Svi zainteresirani mogu se priključiti zanimljivom Vege izazovu.

CINAZ logo

Radionica prezentacijskih vještina u CINAZ-u

Savladajte strah od javnog nastupa

Klub mladih KLOOZ organizira radionicu prezentacijskih vještina za mlade. Prijavite se najkasnije do 29. veljače do 12 sati.

Radionica o prevenciji vršnjačkog nasilja

Liga za prevenciju ovisnosti

Rad na prevenciji vršnjačkog nasilja u Info zoni

–Svako ljudsko biće ima potrebu da bude saslušano i da ima stvarnu životnu moć. – upozoravaju iz Lige za prevenciju ovisnosti