LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jeftiniji letovi iz Europe za Ameriku

Avionska karta do SAD-a za samo 700 kuna

Niskotarifni avioprijevoznik Norwegian Air Shuttle uveo je niskobudžetne letove za SAD iz Europe. Isto su najavili British Airways, Air France-KLM i Lufthansa.

Niskotarifni avioprijevoznik Norwegian Air Shuttle uveo je niskobudžetne letove za SAD iz Europe. Isto su najavili British Airways, Air France-KLM i Lufthansa.

Da Sjedinjene Američke Države ne bi više bila obećana, daleka zemlja, pobrinuo se niskotarifni avioprijevoznik Norwegian Air Shuttle, koji vozi na relaciji Oslo-Boston za cijenu od 100 dolara.

Ponuda ovih povoljnih letova, koji kreću od lipnja, proširena je na linije iz Dublina, Edinburgha, Belfasta, Corka i Shannona, koje će biti povezane sa zračim lukama Bradley, Providence i Stewart, koje su od New Yorka udaljene dva sata. Do sad je već prodano 10 tisuća karata, po akcijskoj cijeni od 65 dolara, a poslije će se karte moći kupovati po cijeni od 99 dolara.

Činjenica da su niskobudžetni letovi nesigurniji, vas ne treba zabrinjavati, jer je ova kompanja smanjila svoje troškove tako što će letjeti prema manjim američkim zračnim lukama koje imaju niže naknade, a koriste se Beingom 737-MAX koji ima jedan prolaz između sjedala. Britanska konzultantska tvrtka Skytrax je svoju nagradu “World Airline” za najbolju low-cost kompaniju u Europi za prošlu godinu dodijelila upravo Norwegian Airu.

British Airways, Air France-KLM i Lufthansa su također najavili low cost letove za ovu godinu. Kocka je bačena! Mi se samo možemo nadati da će ovaj primjer slijediti što više aviokompanija. 

FOTO: TUMBLR