LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na današnji dan

Skinite grudnjak i uživajte u međunarodnom danu bez grudnjaka!

Podržite borbu protiv raka dojke i ostavite svoj grudnjak kod kuće.

Podržite borbu protiv raka dojke i ostavite svoj grudnjak kod kuće.

Listopad je mjesec posvećen podizanju svijesti o raku dojke. Tijekom cijelog mjeseca organiziraju se mnoge akcije s ciljem educiranja žena o ovoj ozbiljnoj bolesti, s posebnim naglaskom na rano otkrivanje i liječenje.

Jedna od takvih akcija je i "Dan bez grudnjaka" koji se obilježava na današnji dan, 13. listopada. Zamisao je da se na taj način potakne žene na razmišljanje o važnosti zdravlja njihovih grudi, osobito na važnost pravilnih samostalnih pregleda, ali i upozori na sve žene koje su zbog raka dojke ostale bez jedne ili obje dojke. 

Zato, drage naše dame, danas zaboravite na grudnjak i ponosno pokažite svoje grudi u svoj njihovoj ljepoti. Nema neudobnih žica i stalnog namještanja. 13. listopad je dan kada grudi moraju biti slobodne, bile one, velike, male, čvrste ili opuštene.

A ako je nošenje grudnjaka na današnji dan zaista neophodno, možete podržati ovu akciju noseći nešto ljubičaste boje. I muškarci se mogu pridružiti ovoj važnoj akciji noseći neki odjevni predmet ljubičaste boje.

FOTO: AWARENESS DAYS