Na današnji dan

FOTO: Slatki ljenjivci potvrdili status najsmješnijih životinja na internetu

Sloth
Pogledaj fotogaleriju
Sloth
Sloth
Sloth
Sloth
Sloth

+5

Međunarodni je dan ljenjivaca, jednih od najpopularnijih životinja na internetu. U našoj fotogaleriji pogledajte što ih čini toliko zanimljivima.

Međunarodni je dan ljenjivaca, jednih od najpopularnijih životinja na internetu, izuzev mačića i slatkih štenaca, a svakako i najsmješnijih. Drevna izreka kaže: Nomen est omen (ime je znak), tako da ovim sisavcima to ime u potpunosti odgovara ako uzmemo u obzir da spavaju devet sati dnevno, a u zatočeništvu i više, poput studenata nakon burne i neprospavane noći. 

Kada se probude, većinu vremena provode po prašumama viseći s drveća, što se može usporediti sa svima poznatom fazom mamurluka kad se pokušavate ustati iz kreveta. Kako te iste životinje izgledaju kada se na njihovu sliku doda malo humora, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari na članak

Vezani članci

panda

Lucija Adžić

Svim žicarošima i prevarantima – ne može!

Pa kako vas nije sram?! Pokradate, žicate i varate studente. Populaciju koja bi za koju godinu trebala plaćati vaše mirovine i socijalne naknade. Populaciju koja je rođena kroz rat ili neposredno nakon, koja je odrasla uz recesiju i njene posljedice. Populaciju koja se još bori za svoje pravo na rad i pristojnu satnicu. Populaciju koja ima ambicije popraviti to isto društvo koje je iskorištava i prije nego je stala na svoje noge. Populaciju koja JOŠ nije otišla.

Saša Hortig – kolekcija „The New Revolutionaries“

Veliki uspjeh mladog hrvatskog dizajnera

FOTO: Saša Hortig među najboljim je mladim dizajnerima po izboru časopisa Vogue Italija

Mladi dizajner iz Đakova izdvojen je u selekciji najboljih novih talenata na stranicama talijanskog izdanja časopisa Vogue.

Primatijada 2014.

Primatijada 2014.

Završena Primatijada: prvi susret studenata PMF-a u Hrvatskoj

Prošli smo tjedan najavili da se u Poreču od 8. do 11. svibnja održava prvo okupljanje studenata prirodoslovno matematičkih fakulteta s pet hrvatskih sveučilišta. Danas, tri dana poslije završetka donosimo vam izvještaj s Primatijade 2014.

Novogodišnji outfit: Pop the champagne

Najluđa noć u godini

FOTO i VIDEO: Savršeni party outfit & make-up

Ukoliko još niste izabrale outfit za novogodišnji party, ne brinite! Neznate kako pravilno nanijeti smokey-eye ili šljokice na oči? Ni za ovo ne brinite! Složili smo za vas fotogaleriju odličnih modnih kombinacija i make-up tutoriala za doček nove godine koji vam može pomoći u poslijednjim trenucima.

Analogna fotografija 8

Tomislav Marcijuš, fotograf čije ime želite znati!

INTERVJU: "Svi moji najbolji setovi i najdraži, nastali su potpuno slučajno, bez planiranja"

Upoznajte 25-godišnjeg fotografa čije vas slike vode u zemlju snova!