Na današnji dan

FOTO: Slatki ljenjivci potvrdili status najsmješnijih životinja na internetu

Sloth
Pogledaj fotogaleriju
Sloth
Sloth
Sloth
Sloth
Sloth

+5

Međunarodni je dan ljenjivaca, jednih od najpopularnijih životinja na internetu. U našoj fotogaleriji pogledajte što ih čini toliko zanimljivima.

Međunarodni je dan ljenjivaca, jednih od najpopularnijih životinja na internetu, izuzev mačića i slatkih štenaca, a svakako i najsmješnijih. Drevna izreka kaže: Nomen est omen (ime je znak), tako da ovim sisavcima to ime u potpunosti odgovara ako uzmemo u obzir da spavaju devet sati dnevno, a u zatočeništvu i više, poput studenata nakon burne i neprospavane noći. 

Kada se probude, većinu vremena provode po prašumama viseći s drveća, što se može usporediti sa svima poznatom fazom mamurluka kad se pokušavate ustati iz kreveta. Kako te iste životinje izgledaju kada se na njihovu sliku doda malo humora, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari na članak

Vezani članci

Izvan zidina

Vodič kroz lokacije snimanja popularne serije

FOTO: Put kroz lokacije Igre prijestolja

Arhitektura Dubrovnika poslužila je za hrvatsku verziju glavnog grada Sedam Kraljevstva Westerosa - Kraljeva Grudobrana. Tvrđava Minčeta također je jedna od odličnih lokacija koja je poslužila kao Dom Besmrtnika u gradu Quarth.

Žena ratnica

Drugačija slika žena kroz povijest

FOTO: Devet žena-ratnica koje su ostavile neizbrisiv trag u povijesti

Smatrane slabijim spolom koji se uvijek mora dokazivati i boriti za svoja prava žene su uvijek bile postrance. No ove su žene pokazale da nipošto nisu slabiji spol. U njihovo vrijeme, kada je trebalo više hrabrosti da se napravi nešto što za žene nije bilo moguće ili uobičajeno, one su to učinile.

Naslovna

„Srce vjeruje, um ostvaruje"

FOTO: Svečano otvorene treće Europske sveučilišne igre

Na stadionu Mladost u Zagrebu svečano su otvorene treće Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016. Svečana ceremonija bila je uvertira u dva tjedna uzbuđenja koja očekuju sportaše i ostale sudionike.

Na kraju tjedna 1

Dani satire Fadila Hadžića

Predstava koja balansira na rubu imaginarnog i dokumentarnog gostuje u Kerempuhu

Dani satire Fadila Hadžića jedinstven su festival u regiji koji u prvi plan postavlja najzanimljivija satirična ostvarenja iz protekle kazališne sezone. U srijedu je na repertoaru Ječićeva predstava "Na kraju tjedna".

Pupak

Tajni dijelovi tijela

FOTO: Dijelovi tijela za koje niste znali da postoje

Prevarili ste se ako ste mislili da poznajete svoje tijelo u potpunosti, ovo su neki od "tajnih" dijelova našeg organizma.