Na današnji dan

FOTO: Slatki ljenjivci potvrdili status najsmješnijih životinja na internetu

Sloth
Pogledaj fotogaleriju
Sloth
Sloth
Sloth
Sloth
Sloth

+5

Međunarodni je dan ljenjivaca, jednih od najpopularnijih životinja na internetu. U našoj fotogaleriji pogledajte što ih čini toliko zanimljivima.

Međunarodni je dan ljenjivaca, jednih od najpopularnijih životinja na internetu, izuzev mačića i slatkih štenaca, a svakako i najsmješnijih. Drevna izreka kaže: Nomen est omen (ime je znak), tako da ovim sisavcima to ime u potpunosti odgovara ako uzmemo u obzir da spavaju devet sati dnevno, a u zatočeništvu i više, poput studenata nakon burne i neprospavane noći. 

Kada se probude, većinu vremena provode po prašumama viseći s drveća, što se može usporediti sa svima poznatom fazom mamurluka kad se pokušavate ustati iz kreveta. Kako te iste životinje izgledaju kada se na njihovu sliku doda malo humora, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari na članak

Vezani članci

Snimanje kalendara Dogue

Snimanje fotografija za kalendar

INTERVJU I FOTO: „Douge“ – modna revija udomljenih kućnih ljubimaca

Udruga Traži se prijatelj provela je projekt „Dogue“ – snimanje kalendara za 2017. godinu s modelima i udomljenim kućnim ljubimcima. Pitali smo ih kako su došli na tu ideju, jesu li se ljubimci snašli na setu i kakvi su im planovi za budućnost.

Otvorenje studentskog doma u Puli

Sveučilište Jurja Dobrile

FOTO: Otvoren novi studentski dom u Puli

Novi studentski dom zajedničkim su snagama svečano otvorili predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile Kristijan Tomičić i pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta Ružica Beljo-Lučić.

nowyouseeme1

Opasnosti snimanja filmova

FOTO: 10 glumaca koji su skoro poginuli na setu

Mislite da je posao glumca jednostavan? Ova galerija slika će vam dati jednu sasvim drugačiju perspektivu.

Cura kod križeva

Priče iz Vukovara

FOTO: Dan sjećanja na Vukovar i Sinišu Glavaševića

Njegov glas samo je naizgled utihnuo, ali njegove riječi ostat će vječno upisane u anale hrvatske povijesti. Najljepše citate iz njegove knjige „Priče iz Vukovara” ukomponirali smo u fotogaleriju koju možete pogledati.

Die Antwoord u Zagrebu

Prvi koncert južnoafričkih glazbenika u Hrvatskoj

FOTO: Die Antwoord pokorio Zagreb furioznim tempom i beatovima

Die Antwoord prvim su koncertom u Hrvatskoj dokazali kako zaslužuju sve superlative kojima ih obasipaju. U sat i trideset minuta, koliko je koncert trajao, vanjski je svijet nestao i ostali su samo bend, fanovi i glazba.