Na današnji dan

FOTO: Slatki ljenjivci potvrdili status najsmješnijih životinja na internetu

Sloth
Pogledaj fotogaleriju
Sloth
Sloth
Sloth
Sloth
Sloth

+5

Međunarodni je dan ljenjivaca, jednih od najpopularnijih životinja na internetu. U našoj fotogaleriji pogledajte što ih čini toliko zanimljivima.

Međunarodni je dan ljenjivaca, jednih od najpopularnijih životinja na internetu, izuzev mačića i slatkih štenaca, a svakako i najsmješnijih. Drevna izreka kaže: Nomen est omen (ime je znak), tako da ovim sisavcima to ime u potpunosti odgovara ako uzmemo u obzir da spavaju devet sati dnevno, a u zatočeništvu i više, poput studenata nakon burne i neprospavane noći. 

Kada se probude, većinu vremena provode po prašumama viseći s drveća, što se može usporediti sa svima poznatom fazom mamurluka kad se pokušavate ustati iz kreveta. Kako te iste životinje izgledaju kada se na njihovu sliku doda malo humora, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari na članak

Vezani članci

heterokromija 1

Na današnji dan

Dan osoba s različitim bojama šarenica

Danas svoju različitost slavi otprilike jedan posto svjetske populacije. Među njima su i slavni glumci Mila Kunis, Olivia Wilde i Robert Downey Jr.

Antonio Canova, autoportret

Na današnji dan

FOTO: Smrt umjetnika koji je isklesao lava u maslacu

Na današnji dan preminuo je jedan od začetnika neoklasičnog stila, kipar koji je odbacio norme barokne umjetnosti i teatralnosti, a čiji su ostaci tretirani kao kakva svetačka relikvija.

Analogna fotografija 8

Tomislav Marcijuš, fotograf čije ime želite znati!

INTERVJU: "Svi moji najbolji setovi i najdraži, nastali su potpuno slučajno, bez planiranja"

Upoznajte 25-godišnjeg fotografa čije vas slike vode u zemlju snova!

Bradata agama

Kineski paviljon Zagrebačkog velesajma

Početkom listopada posjetite „AkTer fest”: izložbu akvaristike i teraristike

Najavljuje se i burza egzotičnih životinja i prateće opreme, dosad najveća u Hrvatskoj na kojoj je moguće nabaviti svog novog egzotičnog ljubimca.

Street-art haiku u Zagrebu - plakat

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca

FOTO: Street-art haiku u Zagrebu

U prostoru Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u Zagrebu 4. studenoga i 1. prosinca 2015. organizirana je večer razgovora, prezentacija i diskusija o povijesti grafita i street-arta.