Na današnji dan

FOTO: Rođendan kralja sarkazma kojeg naprosto obožavamo

CB
Pogledaj fotogaleriju
CB
CB
CB
CB
CB

+13

Matthew Perry, najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u „Prijateljima”, danas slavi rođendan.

– Nisam baš od savjeta, zanima li te možda sarkastični komentar? – jedna je od najpoznatijih rečenica koju pamtimo iz serije Prijatelji, a svim je fanovima, pa čak možda i onima koji to nisu, jasno da ju izgovara – a tko drugi nego najsarkastičniji lik serije – Chandler Bing. Utjelovio ga je Matthew Perry koji je nakon ove zapažene uloge ostvario još nekoliko njih, no nijednom se nije toliko proslavio. Budući da je Perry rođen 19. kolovoza 1969. godine i da danas slavi rođendan, odlučili smo se fotogalerijom prisjetiti najpoznatijih fora i scena koje je ostvario svojom najznačajnijom ulogom.

Za one koji ne znaju – a ako vas ima, iz ovih stopa palite Prijatelje – Chandler Muriel Bing dio je popularne šestorke s njujorškog Manhattana. Rođen je 8. travnja 1968. godine, a roditelji su mu se – majka spisateljica erotskih romana i otac gej zvijezda Las Vegasa – razveli kad je imao samo devet godina. Razvod su mu obznanili tijekom Dana zahvalnosti, zbog čega ne slavi taj praznik, a osim toga, u dobi od devet godina počeo je pušiti i njihov razvod krivi za nerazvijenost svojih socijalnih odnosa i vlastitu anksioznost.

Tijekom serije pratimo Chandlerovo odrastanje i njegov emocionalni razvoj od mladića kojem ne ide sa ženama do Monicinog muža i glave njihove male obitelji koja se na koncu proširi usvojenim blizancima. Najpoznatiji je Chandler među šestorkom po svojim sarkastičnim komentarima i šalama iza kojih se skriva kad mu je neugodno, a s obzirom na to da je njih nemoguće prepričati, pustit ćemo fotografije da govore same za sebe. Budite oprezni, velika je vjerojatnost da ćete nakon fotogalerije završiti gledajući Prijatelje

Komentari na članak

Vezani članci

Briljantin

Na današnji dan

Duet „You're The One That I Want” hit br. 1

Pjesma iz kultnog filma „Briljantin” je u lipnju 1978. godine bila prva na gotovo svim svjetskim glazbenim ljestvicama.

prijatelji

Na današnji dan

22 činjenice koje niste znali o najpopularnijoj seriji koja slavi prijateljstvo

Na današnji je dan prije 22 godine emitirana prva epizoda popularne serije „Prijatelji“. Saznajte nešto novo o svojoj omiljenoj seriji s 22 zanimljive činjenice koje vam tom prigodom donosimo!

Znanstvenica programiranje

Na današnji dan

FOTO: Na Međunarodni dan žena i djevojaka u znanosti prisjećamo se onih koje su promijenile svijet

11. veljače obilježava se Međunarodni dan žena i djevojaka u znanosti čiji je cilj promicanje ravnopravnog sudjelovanja djevojaka i žena u znanosti i obrazovanju.

Tito

Na današnji dan

Josip Broz Tito - najpoznatija ličnost Jugoslavije

„Bratstvo i jedinstvo može postojati samo među onima koji su zbilja ravnopravni”, Josip Broz Tito.

OI 1996.

Na današnji dan

Rukometaši u prevelikim cipelama i vunenim odijelima osvojili olimpijsko zlato

Nakon uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, prisjećamo se još jednog velikog uspjeha koji je 1996. postigla hrvatska rukometna reprezentacija u Atlanti.