Na današnji dan

Danas javno podijelite svoje sramotne trenutke uz #AwkwardMomentsDay

https://media.giphy.com/media/idSnyh1gs1kly/giphy.gif

Za svakoga tko je ikada poželio da se zemlja otvori i proguta ga, Dan neugodnih trenutaka proslava je svih tih neugodnih i sramotnih trenutaka. Ljubitelji društvenih mreža predlažu da na ovaj dan javno podijelite svoje sramotne trenutke uz #AwkwardMomentsDay.

Jeste li ikada nazvali nekoga krivim imenom, spotaknuli se na ravnom, gurali vrata na kojima piše vuci, rekli nešto potpuno pogrešno u krivo vrijeme na krivom mjestu ili ste zaboravili gdje ste krenuli ili što ste krenuli napraviti?

Neugodni trenuci svima se događaju svakodnevno, ali naravno, nekim ljudima više nego drugima. Za svakoga tko je ikada poželio da se zemlja otvori i proguta ga, Dan neugodnih trenutaka (eng. Awkward Moments Day), koji slavimo danas, proslava je svih tih neugodnih i sramotnih trenutaka. Život je prepun takvih situacija. Od izlaska iz toaleta u kafiću ili nekom drugom javnom mjestu s toaletnim papirom zalijepljenim na potpetici do spoznaje da svakodnevno razgovarate s nekom osobom godinu dana, a niste sigurni u njihovo pravo ime.

Iako ne postoji mnogo informacija o podrijetlu ovoga dana, ipak se može istaknuti činjenica da se Dan neugodnih trenutaka slavi dan nakon Dana sv. Patrika, dana koji obilježavaju alkohol i zabava. Zanimljivo je i to da je maskota koja obilježava ovaj dan, prigodno, nespretna kornjača.

Stoga, ako se nešto nespretno i neugodno dogodi na Dan neugodnih trenutaka, važno je cijelu situaciju napraviti humorističnom i duhovitom. Naravno, poželjno je tako postupiti i ostalim danima u godini. Također, ljubitelji društvenih mreža predlažu da na ovaj dan javno podijelite svoje sramotne trenutke uz #AwkwardMomentsDay i priuštite svima malo smijeha i zabave.

Komentari na članak

Vezani članci

Franz Schubert

Na današnji dan

Rođen Franz Schubert

"The world resembles a stage on which every man is playing a part." - Franz Schubert

Ivana Orleanska

Na današnji dan

Ivana Orleanska proglašena blaženom

I am not afraid...I was born to do this. Ivana Orleanska

No smoking

Na današnji dan

Diljem svijeta obilježava se Dan bez duhanskog dima

Danas, 13. ožujka, obilježava se Dan bez duhanskog dima. Pušenje je jedan od vodećih uzroka smrti i bolesti te šteti i pušaču, ali i svim živim bićima oko njega. Ako ste pušač ili poznajete nekoga tko puši, ostavite cigaretu barem na današnji dan i svojim primjerom potaknite druge da učine isto.

Oh God Why

Stvari koje su završile tamo gdje nisu trebale.

FOTO: Što to guraš, čovječe?

Unaprijed se ispričavamo na neugodnosti koju ćete osjećati tijekom gledanja ove fotogalerije.

Meksiko

Na današnji dan

Cinco de Mayo, nacionalni praznik i dan odavanja počasti osobama meksičkog podrijetla u SAD-u

Ako ste ljubitelj ovakvih slavlja, danas vam je idealna prilika da napravite prvi korak i upoznate se s meksičkom kulturom.