Na današnji dan

Danas javno podijelite svoje sramotne trenutke uz #AwkwardMomentsDay

https://media.giphy.com/media/idSnyh1gs1kly/giphy.gif

Za svakoga tko je ikada poželio da se zemlja otvori i proguta ga, Dan neugodnih trenutaka proslava je svih tih neugodnih i sramotnih trenutaka. Ljubitelji društvenih mreža predlažu da na ovaj dan javno podijelite svoje sramotne trenutke uz #AwkwardMomentsDay.

Jeste li ikada nazvali nekoga krivim imenom, spotaknuli se na ravnom, gurali vrata na kojima piše vuci, rekli nešto potpuno pogrešno u krivo vrijeme na krivom mjestu ili ste zaboravili gdje ste krenuli ili što ste krenuli napraviti?

Neugodni trenuci svima se događaju svakodnevno, ali naravno, nekim ljudima više nego drugima. Za svakoga tko je ikada poželio da se zemlja otvori i proguta ga, Dan neugodnih trenutaka (eng. Awkward Moments Day), koji slavimo danas, proslava je svih tih neugodnih i sramotnih trenutaka. Život je prepun takvih situacija. Od izlaska iz toaleta u kafiću ili nekom drugom javnom mjestu s toaletnim papirom zalijepljenim na potpetici do spoznaje da svakodnevno razgovarate s nekom osobom godinu dana, a niste sigurni u njihovo pravo ime.

Iako ne postoji mnogo informacija o podrijetlu ovoga dana, ipak se može istaknuti činjenica da se Dan neugodnih trenutaka slavi dan nakon Dana sv. Patrika, dana koji obilježavaju alkohol i zabava. Zanimljivo je i to da je maskota koja obilježava ovaj dan, prigodno, nespretna kornjača.

Stoga, ako se nešto nespretno i neugodno dogodi na Dan neugodnih trenutaka, važno je cijelu situaciju napraviti humorističnom i duhovitom. Naravno, poželjno je tako postupiti i ostalim danima u godini. Također, ljubitelji društvenih mreža predlažu da na ovaj dan javno podijelite svoje sramotne trenutke uz #AwkwardMomentsDay i priuštite svima malo smijeha i zabave.

Komentari na članak

Vezani članci

Josef Mengele

Na današnji dan

Josef Mengele - doktor smrti

"Postoje dva nadarena naroda na svijetu: Nijemci i Židovi. Jedan od ta dva naroda mora vladati svijetom."- Josef Mengele

Eiffelov toranj 1

Na današnji dan

Otvorenje Eiffelovog tornja

I ought to be jealous of the tower. She is more famous than I am. Alexandre Gustave Eiffel

Cimeri

Studentske nevolje

Najgori tipovi cimera

Ako mislite da imate najgoreg cimera, razmislite još jednom.

n aslovna

Na današnji dan

Osnovan Bayern München, nogometni klub popularan diljem svijeta

Jedan od najpoznatijih i najuspješnijih klubova u Njemačkoj, ali i u svijetu osnovan je na današnji dan 1900. godine. Tijekom povijesti nametnuo se kao klub u kojem igraju vrhunski igrači željni novih naslova, koje je Bayern kontinuirano uspijevao osvajati.

Solidarity day

Na današnji dan

FOTO: Studenti opisali što je za njih solidarnost povodom Međunarodnog dana ljudske solidarnosti

Svakog 20. prosinca podsjećamo se što znači biti solidaran, biti blizak s nekime te kako poticati jedinstvo zajednice uz svaku njezinu raznolikost. Što studenti kažu o solidanosti, kako se ona očituje?