LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Arena se pretvara u pravi teatar

Za svaku predstavu mjuzikla „Cats“ dodano 300 novih ulaznica

Arena će se za potrebe mjuzikla „Cats“ pretvoriti u pravi teatar, a Zagreb u svjetsku kazališnu metropolu. Još uvijek stignete nabaviti ulaznice za događaj godine!

Arena će se za potrebe mjuzikla „Cats“ pretvoriti u pravi teatar, a Zagreb u svjetsku kazališnu metropolu. Još uvijek stignete nabaviti ulaznice za događaj godine!

Iako je veljača prošla, vrijeme Mačaka tek dolazi! Slavni mjuzikl Cats, nagrađivan svim mogućim kazališnim nagradama, u Zagrebu nastupa od 22. do 24. ožujka. Budući da su se ulaznice za sve tri predstave prodavale munjevitom brzinom zbog velike potražnje, organizatori ART BG su u dogovoru s menadžmentom dodali za svaku predstavu po 300 ulaznica.

Ulaznice su i dalje dostupne u sistemu Eventima i to po sljedećim cijenama:

  • tribina gore B: 189 kn i 259 kn,
  • tribina dolje B: 329 kn i 399 kn,
  • za sve tri predstave parter je rasprodan.

Temeljen na zbirci Old Possum’s Book of Practical Cats T. S. Elliota,  mjuzikl Cats vratio se na West End u prosincu 2014. godine ponovno ujedinivši stari kreativni tim: redatelja Trevora Nunna, pomoćnicu redatelja i koreografkinju Gillian Lynne, dizajnera Johna Napiera i skladatelja  Andrewa Lloyda Webbera. Nakon druge sezone u London Palladiumu, produkcija kreće na novu turneju 2017. godine

Cats, FOTO: PR/Outbox

Nakon Dubaija, gdje nastupaju sedam dana, u Zagreb dolaze u Arenu prvi put, a prema interesu publike, ovo bi mogao biti događaj godine 2017Cats u Zagreb dolaze već u ponedjeljak s dijelom opreme i ekipe, te će se zadržati sve do nedjelje. U timu koji sudjeluje na realizaciji ovog mjuzikla i koji dolaze u Zagreb iz Londona ima skoro stotinu ljudi, od glumaca, vizažista, orkestra, kostimografa, trenera do menadžera i scenskih radnika.

Arena će se za potrebe ovog mjuzikla pretvoriti u pravi teatar, a Zagreb u svjetsku kazališnu metropolu. Ulaznice se za ovaj mjuzikl prodaju i izvan granica Hrvatske, regionalno, ali i u Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj, Italiji i Španjolskoj.

Turneja 2016./2017. organizirana je pod produkcijskom kućom The Really Useful Theatre koja je u vlasništvu Andrewa Loyda Webbera, a u Zagreb ih dovodi bugarska tvrtka Art BG u suradnji s agencijom Outbox.

FOTO: PR/OUTBOX