LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
20th Century Fox

Vraća se serija „Zakon braće“?

U novim nastavcima serije trebali bi se pojaviti glavni glumci Wentworth Miller i Dominic Purcell.

U novim nastavcima serije trebali bi se pojaviti glavni glumci Wentworth Miller i Dominic Purcell.

Televizijska serija Zakon Braće (Prison Break) trebala bi dobiti nove nastavke. Radilo bi se o svojevrsnoj miniseriji koja bi se sastojala od ograničenog broja nastavaka, a u njima bi se pojavila dva glavna glumca – Wentworth Miller i Dominic Purcell.

Za sve one koji su zaboravili, serija Zakon braće imala je četiri sezone snimljene od 2005. do 2009. godine Radnja se odvijala oko dva brata, od kojih je jedan bio osuđen na smrt, a drugi ga je nastojao (i uspio) izbaviti iz zatvora. Pretpostavlja se da bi nova miniserija mogla imati oko 12 nastavaka i samostalnu radnju u kojoj bi se odgovorilo na neka pitanja iz originala. Na sličan način vraćena je još jedna popularna televizijska serija – 24 sata.

Televizijska kuća 20th Century Fox, koja je zaslužna za snimanje originalnih epizoda, nije potvrdila ove navode. Dakle, zasad sve ostaje na pretpostavkama. No postoji nada da će do snimanja ipak doći. Wentworth Miller izjavio je za E! News da je Foxu već ranije predložio ponovno snimanje ove serije te da je dobio relativno pozitivan odgovor.

Njegov kolega iz serije, Dominic Purcell, također je zainteresiran za njezino oživljavanje. Osim u Zakonu braće, glumci su se zajedno pojavili i u serijama The Flash i Legends of Tomorrow.

Iako se o snimanju tek pregovara, nadajmo se da će do njega ipak uskoro doći te da ćemo dvojicu zgodnih glumaca ponovno gledati u njihovim najpoznatijim ulogama.

FOTO: FLICKR/JAMES MACDONALD