Stand-up komedija

Vlatko Štampar zatvara Ljeto u Ludensu; studentima osiguran popust na cijenu ulaznica

Ludens teatar

Nakon predstave „Nemreš pobjeć od nedjelje”, Ljeto u Ludensu zatvara stand-up komičar Vlatko Štampar s izvedbom „Bratec je trd“.

Osmo izdanje Ljeta u Ludensu polako se privodi kraju. Nakon Luke Vidovića i Magic showa za cijelu obitelj, u Atriju Doma mladih gostovao je Dragan Marinković Maca sa svojim Stand Up Comedy Showom nastalim spajanjem predstava Mahalac i Đevrsim Cvijan – Macaglu, a uslijedila je i uspješnica iz produkcije Ludens teatra, nastala po tekstu Tene Štivičić – Nemreš pobjeć od nedjelje.

Pred koprivničkom je publikom posljednja izvedba u Atriju Doma mladih, a malu ljetnu scenu smijeha zatvorit će Vlatko Štampar sa stand-upom Bratec je trd koji je na rasporedu u srijedu, 25. srpnja, u 21:00.

– One-man show Bratec je trd nastao je filtriranjem najboljih i najdražih fora tokom prvih pet godina dosadašnje karijere u jednu zaokruženu cjelinu. Show traje 100-120 minuta i obuhvaća široki raspon tema, od odrastanja, problema u osnovnoj školi, dolaska u Zagreb, životinja, muško-ženskih odnosa, seksa. – rekao je Vlatko Štampar.

Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 40 kuna, uz napomenu da program nije za mlađe od 16 godina. Studentske ulaznice po cijeni od 20 kuna, uz predočenje iksice, moguće je kupiti u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih. Projekt sufinancira Studentski centar Varaždin s popustom na 100 studentskih ulaznica.

Također, kao i za prethodne predstave, na ovogodišnjem Ljetu u Ludensu moguće je preuzeti Teatralku – ulaznicu dobrog srca. Ona je besplatna, a može se preuzeti u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih od 19:00.

Komentari na članak

Vezani članci

Vlatko Štampar rasprodao Lisinski

„Stand up” u Lisinskom

Rasprodan veliki nastup karijere Vlatka Štampara

Rasprodane ulaznice za nastup karijere u KD Vatroslava Lisinskog pokazuju popularnost Vlatka Štampara na hrvatskoj, ali i regionalnoj sceni, budući da posjetitelji dolaze i iz okolnih zemalja.

Stand up "Prekobrojna"

Gostovanje u Studiju Smijeha

Komedija „Prekobrojna“ progovara o slijepoj jurnjavi za savršenstvom

Predstava „Prekobrojna“ nastala je po motivima filma „Dnevnik Bridget Jones“. Ne propustite njenu izvedbu u zagrebačkom Studiju Smijeha.

erwrwe

Suradnja Sveučilišta Sjever i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta

Dekan PBF-a objasnio je što znači uvođenje novih programa za zagrebačke i koprivničke studente

Istražili smo što znači uvođenje preddiplomskog studija Prehrambene tehnologije na Sveučilištu Sjever za studente Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, ali i za buduće studente spomenutog smjera u Koprivnici.

Ludens teatar

Mala ljetna scena smijeha

Mađioničarskom predstavom započinje „Ljeto u Ludensu”; SC Varaždin osigurao studentske popuste

Ovogodišnje „Ljeto u Ludensu” otvara Luka Vidović, a uz njegovu predstavu koprivničku publiku tijekom srpnja čekaju još tri. U prodaji će se naći studentske ulaznice po 50% povoljnijoj cijeni.

Sveučilište Sjever

U suradnji s europskim visokoobrazovnim institucijama

Sveučilište Sjever provodi projekt za kvalitetnije visoko obrazovanje

Glavni cilj i zadaća projekta postizanje je kvalitete procesa obrazovanja razvojem i primjenom QM & CQAF modela prilagođenog za visokoobrazovne institucije, odnosno partnere u projektu, i za transfer modela na ostale visokoobrazovne institucije u zemljama partnerima.