LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
FAK-ovci gostuju

Veliki filmski kviz gostuje u Karlovcu!

Nakon 14 uspješnih večeri u zagrebačkom Studiju smijeha, zatim i u Produkciji kulture Aplauz, FAK-ov Veliki filmski kviz 15. će svibnja gostovati u susjednom Karlovcu!

Nakon 14 uspješnih večeri u zagrebačkom Studiju smijeha, zatim i u Produkciji kulture Aplauz, FAK-ov Veliki filmski kviz 15. će svibnja gostovati u susjednom Karlovcu!

Nakon 14 uspješnih večeri u zagrebačkom Studiju smijeha, zatim i u Produkciji kulture Aplauz, FAK-ov Veliki filmski kviz 15. će svibnja gostovati u susjednom Karlovcu!

U petak, 15. svibnja, s početkom u 20 sati u Papa’s Baru, pod neizostavnim vodstvom neuništivog stand-up komičara Gorana Vugrineca Goca, FAK-ovci će održati prvi kviz izvan Zagreba. Karlovačke ljubitelje filma i kvizova dočekat ćemo s raznovrsnim kategorijama dupkom punih kvalitetnim pitanjima i mozgalicama.

Na kvizu se sudjeluje u ekipama od minimalno dva i maksimalno četiri člana.

Zainteresirani se trebaju što prije prijaviti ispunjavanjem online obrasca ili na e-mail: info@fak.hr (u naslov maila stavite Prijava za kviz, u sadržaju poruke spomenite ime ekipe i broj članova).

Ulaznica iznosi 15 kuna po osobi. Sad, ono najvažnije – što će vas dočekati ako posjetite FAK-ovce u Karlovcu?

Nakon uvodne kategorije pod imenom Čovjek koji je previše znao (pitanja općeg znanja o filmovima i serijama), slijede Pisma s Iwo Jime, u kojima će natjecatelji morati prepoznati o kojim je filmsko-televizijskim likovima riječ na temelju njihovih imaginarnih pisama napisanih u prvom licu.

U kategoriji Sofijin izbor sretne ekipe iz publike moći će odabrati dvije tematske kategorije na koje će morati odgovarati čitava dvorana, a nakon toga čekaju nas tri srodne kategorije: u Ko to tamo peva morat ćete prepoznati film po pjesmama, u I See Dead People po fotografijama, a u You Talkin’ to Me? u traženju odgovora pomoći će vam isječci razgovora iz filmova.

Kategorija Pogodi tko dolazi na večeru donosi nam hintove o poznatim filmskim djelatnicima (što prije pogodite, više bodova dobijete), a u velikom finalu dvije najbolje ekipe snage će odmjeriti u kategoriji Točno u podne, gdje ćemo ih izrešetati brzopoteznim pitanjima koja će odlučiti prvog karlovačkog pobjednika Velikog filmskog kviza!

– Zbog ograničenog broja mjesta sve vas molimo da nam se što prije prijavite. Veselimo se FAK-ovom prvom posjetu Karlovcu i posebno se zahvaljujemo Kinoklubu Karlovac na velikodušnoj odluci da nam posudi potrebnu opremu. Vidimo se petnaestoga! – poručila je ekipa.

Facebook event

FOTO: FAK