Kazališna manifestacija

Varaždinski Studentski centar omogućio popuste za „Ljeto u Ludensu”

Ludens teatar

Koprivničku publiku kroz srpanj čekaju četiri predstave pod zvjezdanim nebom u Atriju Doma mladih, a moguće je kupiti studentske ulaznice po 50% povoljnijoj cijeni.

Iza koprivničkog Ludens teatra još je jedna uspješna kazališna sezona. Otvorena premijerom predstave Sjećanje vode, jedanaesta je sezona u Domu mladih zatvorena Vikendom amaterskog kazališta kojim je proslavljen veliki uspjeh Kaotis teatralisa, najstarije skupine Dramskog studija, postignut na 58. FHKA-i.

Ludens teatar nastavlja s radom te koprivničku publiku čekaju četiri predstave na ovogodišnjem osmom Ljetu u Ludensu. Mala ljetna scena smijeha seli predstave iz Doma mladih u njegov atrij, a predstave će biti na rasporedu svake srpanjske srijede od 21:00.

Ovogodišnje Ljeto otvara Luka Vidović i njegov Magic family show (4. srpnja), nastavlja ga Dragan Marinković Maca s predstavom Macaglu (11. srpnja), a bit će izvedena i jedna od najvećih uspješnica Ludens teatra – predstava Nemreš pobjeć od nedjelje (18. srpnja) koja je obilježila sezonu 2009/2010. Ovogodišnji festival predstava pod zvjezdanim nebom zatvara Vlatko Štampar (25. srpnja).

U uredu Ludens teatra može se kupiti paket ulaznica za sve predstave po cijeni od 130 kuna, dok će se pojedinačne ulaznice za predstave moći kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu te u uredu Ludens teatra (Trg bana Josipa Jelačića 6 / 2. kat). Pojedinačna cijena ulaznica iznosit će 40, odnosno 50 kuna, ovisno o predstavi. Također, ovo će Ljeto biti moguće kupiti i studentske ulaznice po 50% povoljnijoj cijeni, uz predočenje studentskih isprava. Projekt Želiš kartu – uzmi index sufinancira Studentski centar Varaždin s popustom na 100 studentskih ulaznica.

Komentari na članak

Vezani članci

PMP KSET

Najava koncerta

Psihomodo Pop na rođendanskom slavlju KSET-a

Publika će imati prilike doživjeti velike hitove poput „Frida, „Donna“, „Pinokio“, „Kad sam imao 16“, „Natrag u garažu“, „Ja volim samo sebe“ i mnoge druge u nešto intimnijoj atmosferi KSET-a.

Sveučilišna brucošijada

Sveučilišna brucošijada

Najveći studentski party na čak četiri stagea zapalit će SC

Organizatori Sveučilišne brucošijade žele vratiti SC na ljestvicu najpoželjnijih party destinacija pa su se i ove godine pobrinuli da zadovolje najšire glazbene ukuse. Dosadašnjim stageovima dodali su i onaj kultni unutar Teatra &TD.

Laku noć do iduće brucošijade

Zabava na hodnicima fakulteta

Navala na FER-ovu brucošijadu, rasprodane sve „early bird" ulaznice

Od ponedjeljka, 9. listopada u prodaju kreće drugi set ulaznica za FER-ovu brucošijadu po cijeni od 65 kuna.

more, pogled i hrid

5 do 12

Kako uhvatiti sezonski posao kad je sezona već počela

Ako ste se već pozdravili s ljetnim rokovima, nemojte i s ljetnom zaradom. Još nije kasno pronaći dobar sezonski posao, malo je teže, ali daleko od neizvedivog. Za razliku od, na primjer, ispita.

FER brucošijada - ruke gore

Studentska zabava

Brucošijada FER-a zaokružila popis izvođača

Kako bi nestrpljenje u iščekivanju najluđe fakultetske zabave poraslo, objavljeno je glazbeno pojačanje koje će se popeti na FER-ovu pozornicu.