Kazališne izvedbe

Uspješne predstave iz prošle sezone i nova ostvarenja ovog tjedna na Gavellinoj pozornici

Ponovno ujedinjenje dviju Koreja

Kazalište Gavella, u tjednu od 2. do 6. listopada, izvest će čak osam predstava sa svog repertoara.

Tjedan u kazalištu Gavella započinje sada već kultnom predstavom G.Flaubert/I. Sajko; Gospođa Bovary s Jelenom Miholjević u glavnoj ulozi, za koju se prošle sezone tražila karta više. Može se pogledati 2. i 3. listopada s početkom u 19:30 sati.

Foto: Jasenko Rasol

Iste dane, ali na maloj sceni u atriju kazališta, s početkom u 21:30 sati, može se pogledati Srce veće od ruku, predstava nastala prema motivima istoimene drame Elvisa Bošnjaka, u režiji mlade redateljske nade Tamare Damjanović. Ovom je ostvarenju u lipnju portal Studentski.hr dodijelio nagradu za najbolju predstavu u sezoni 2016./2017.

Foto: Nina Đurđević

Tjedan se nastavlja dvjema izvedbama predstave njemačke spisateljice Justine del Corte – Komet, u režiji Aide Bukvić. Komad je to koji progovara o vapaju glavne junakinje, koju utjelovljuje Nataša Janjić, za ljubavi i srećom. Komet, naime, poseže za modelom kazališta u kazalištu koje postaje stvarnost u stvarnosti, rekonstruirajući vjenčanje od prije desetak godina. Na repertoaru je 4. i 5. listopada s početkom u 19:30 sati.

Foto: Nina Đurđević

Za kraj tjedna Gavella donosi svoju najnoviju predstavu Ponovo ujedinjenje dviju Koreja u režiji Paola Magellia, pohvaljenu od publike i kritike, koja propitkuje temu ljubavi. Moguće ju je pogledati 9. i 10. listopada s početkom u 19:30 sati.

Informacije i rezervacije možete dobiti na blagajni kazališta, na broj telefona +38514864616 ili na službenoj stranici, gdje se možete informirati i o svim popustima koji se nude.

Komentari na članak

Vezani članci

Harry Potter filmovi

Harry Potter and the Cursed Child

Nastavak Harryja Pottera?

Fantastične vijesti za obožavatelje Harryja, Rona i Hermione. J. K. Rowling ima novosti vezane uz predstavu "Harry Potter i ukleto dijete". Stiže li nam novi nastavak o mladom čarobnjaku?

foto

26. nagrada hrvatskog glumišta

Dodijeljeni hrvatski Oscari

Nagrada hrvatskog glumišta iliti hrvatski Oscar 2018. otišao je ove godine onim najboljim umjetnicima u subotu na svečanoj dodijeli u HNK u Zagrebu.

Gavella

Gavella i Europlakat Fair

Studenti ponovno gledaju Gavelline ovogodišnje premijerne predstave i biraju najbolju – prijavite se!

Svi vi koji ove godine želite postati dijelom peteročlanog žirija Gavella i Europlakat Faira, besplatno pogledati pet premijernih predstava u društvu ljubitelja kazališne umjetnosti, ali i sudjelovati u svečanoj završnici, možete se prijaviti do srijede, 29. svibnja, u 20 sati.

Ljubavne odluke, kolumna

Ljubavne parole

"Desant" Gavellinih glumaca na zagrebačke fakultete

Parole ljubavne tematike izvikivat će glumački ansaml u vojničkim uniformama na šest zagrebačkih fakulteta.

Euro26

Studentske iskaznice

EURO<26 - europska mladežna iskaznica

Iskaznica vam omogućuje popust na čak 1450 mjesta u Republici Hrvatskoj, kao i u nebrojeno više mjesta u cijeloj Europi.