LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTI I GLAZBA

Udruga studenata grada Splita organizira 6. Festival studentskih klapa

Ideja o organiziranju ovog festivala javila se još u svibnju 2012. godine te od tada on predstavlja poseban spoj dalmatinske pisme, dobre zabave i očuvanja kulturne baštine.

Ideja o organiziranju ovog festivala javila se još u svibnju 2012. godine te od tada on predstavlja poseban spoj dalmatinske pisme, dobre zabave i očuvanja kulturne baštine.

6. Festival studentskih klapa održat će se 16. ožujka 2018. godine s početkom u 20 sati u kinu SC-a koje se nalazi u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu. Riječ je o jedinstvenom događaju u organizaciji Udruge studenata grada Splita koja se potrudila da se i ove godine među studentskom populacijom razvije ljubav prema klapskom pjevanju. 

Prijave za festival već su počele, a trajat će do ponoći 1. ožujka 2018. godine, uključujući i taj dan. Pravo na sudjelovanje imaju muške, ženske te mješovite klape koje se prijavljuju slanjem popunjenog obrasca. Obrazac možete pronaći na službenoj stranici Udruge studenata grada Splita, dok su u Pravilniku navedeni i svi ostali uvjeti sudjelovanja.

Organizatori ističu kako prvu, drugu i trećeplasiranu klapu očekuje i bogata novčana nagrada, dok će publika imati zadovoljstvo odabrati svog pobjednika. Imena stručnog žirija još uvijek nisu otkrivena, a navodno se radi o osobama koje su ostvarile velike i značajne uspjehe na festivalu u Omišu.

Ulaznice kreću u prodaju 1. ožujka, a nabaviti ih možete u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu te u studentskim domovima Sava i Cvjetno po cijeni od 20 kuna, dok će na dan održavanja festivala one iznositi 30 kuna. 

Ostale detalje o festivalu možete pronaći na linku, a za sve nejasnoće javite se organizatorima na adresu: udruga.studenata.grada.splita@gmail.com.

Foto: Udruga studenata Grada Splita
FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR