20. obljetnica

U sklopu svjetske turneje Placebo nastupa u Hrvatskoj

Placebo

– Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su “Pure Morning” ili “Nancy Boy” koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje. – izjavio je Brian Molko

Grupa Placebo kreće u listopadu na svjetsku turneju kojom će proslaviti 20. obljetnicu izlaska njihovog platinastog debi albuma Placebo. Jedini nastup u našoj regiji bend će održati u zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića, popularnoj Ciboni, u četvrtak 10. studenog 2016.

Prvi dio turneje “20 godina Placeba” počinje u Danskoj 13. listopada, a završava u londonskoj Wembley Areni 15. prosinca 2016. godine Datumi za 2017. bit će otkriveni kasnije. Bend je obećao set listu koja će uključivati njihov kompletan katalog.

 Recimo samo da će u setu biti puno pjesama za koje sam se zakleo da ih više neću svirati. Mislim da je vrijeme da s namjerom priznamo što puno Placebo fanova želi čuti. Bili su jako strpljivi s nama jer rijetko sviramo naš najkomercijalni materijal. Turneja povodom 20. godišnjice učinila se kao dobra prilika da upravo to napravimo. Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su Pure Morning” ili “Nancy Boy” koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje. izjavio je Brian Molko

Placebo je sklopio partnerstvo s Ticketmasterom kako bi omogućio fanovima specijalnu 48-satnu premijernu prodaju ulaznica. Fanovska pretprodaja kreće u srijedu 16. ožujka u 10:00, dok će generalna pretprodaja početi u petak 18. ožujka u 10:00.

Komentari na članak

Vezani članci

Jura Stublić u Tvornici

Koncert u Tvornici kulture

Jura Stublić s Filmom opet izvodi uzbudljivu "rock" pjesmaricu

U prodaji su ulaznice za novi koncert Jure Stublića i grupe Film u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Vokalni sastav Crescendo Zadar

Vokalni sastav Crescendo Zadar

Božićni koncert A.K.A. Crescendo

Vokalni sastav A.K.A. Crescendo sastoji se od studenata Sveučilišta u Zadru, a 18. prosinca održat će svoj prvi samostalan koncert.

Silente

Akcija „Ti & Silente”

Zapjevajte s grupom Silente na pozornici Doma sportova

Grupa Silente pokreće akciju u kojoj će njihovi fanovi dobiti priliku nastupiti zajedno s popularnim Dubrovčanima na najvećem koncertu njihove karijere – u Domu sportova 20. veljače.

Ansambl Saše Avsenika

Kastafsko kulturno ljeto

U ritmu harmonika ansambl Saše Avsenika dolazi na Crekvinu

Godine 2009. došlo je vrijeme i za treću generaciju Avsenik glazbenika. Harmonika se ponovno vratila u njihove ruke, čime je nastao ansambl Saše Avsenika. Publika ga može čuti 26. srpnja na kastavskoj Crekvini.

Puff Pieces

Najava koncerta

Puff Pieces donose vošingtonski punk u KSET

Kao predgrupa nastupit će zagrebački solo projekt Ivana Antunovića – Iv/An. Do sada je bio poznat po svom radu na projektu I/II za bečki Totally Wired Records i mnogim kolaboracijama.