20. obljetnica

U sklopu svjetske turneje Placebo nastupa u Hrvatskoj

Placebo

– Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su “Pure Morning” ili “Nancy Boy” koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje. – izjavio je Brian Molko

Grupa Placebo kreće u listopadu na svjetsku turneju kojom će proslaviti 20. obljetnicu izlaska njihovog platinastog debi albuma Placebo. Jedini nastup u našoj regiji bend će održati u zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića, popularnoj Ciboni, u četvrtak 10. studenog 2016.

Prvi dio turneje “20 godina Placeba” počinje u Danskoj 13. listopada, a završava u londonskoj Wembley Areni 15. prosinca 2016. godine Datumi za 2017. bit će otkriveni kasnije. Bend je obećao set listu koja će uključivati njihov kompletan katalog.

 Recimo samo da će u setu biti puno pjesama za koje sam se zakleo da ih više neću svirati. Mislim da je vrijeme da s namjerom priznamo što puno Placebo fanova želi čuti. Bili su jako strpljivi s nama jer rijetko sviramo naš najkomercijalni materijal. Turneja povodom 20. godišnjice učinila se kao dobra prilika da upravo to napravimo. Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su Pure Morning” ili “Nancy Boy” koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje. izjavio je Brian Molko

Placebo je sklopio partnerstvo s Ticketmasterom kako bi omogućio fanovima specijalnu 48-satnu premijernu prodaju ulaznica. Fanovska pretprodaja kreće u srijedu 16. ožujka u 10:00, dok će generalna pretprodaja početi u petak 18. ožujka u 10:00.

Komentari na članak

Vezani članci

Šum na umu with System Divine2

Šumovita glazbena senzacija

Šum na umu sa System Divineom

Ove subote u Gjuri 2, Šum na umu ugošćuje Davida Rončevića.

Plavi orkestar

Ususret „Everblue” turneji

Plavi orkestar, plavi Advent u Zagrebu i čarape

Zagrijavanje za koncert Plavaca koji će se početkom veljače održati u Domu sportova na repertoaru je ovog četvrtka. No ova je glazbena atrakcija pripremila još iznenađenja svojim obožavateljima...

Krug

Koncert u zagrebačkom Metropolisu

Krug priča „veliku" rock priču o Ekatarini Velikoj

Koliko je Ekatarina Velika još uvijek „velika“ svjedoče i puni klubovi i dvorane širom regije. Njenu će rock priču još jednom ispričati offical tribute band Krug.

Obljetnica Studentskog centra Dubrovnik

Sveučilište u Dubrovniku

Obilježena 51. obljetnica osnutka Studentskog centra Dubrovnik, studenti predstavili svoju aplikaciju za SC

Tvrtka DuIT koja je osnovana od strane studenata Odjela za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku izradila je aplikaciju za Studentski centar Dubrovnik, a ravnatelj SC-a i pomoćnica ministra MZOS-a najavili izgradnju Studentskog centra.

YouTube i Vevo

Velika suradnja

Vevo najavio 7 novih emisija i prijenose koncerata uživo

Neke će emisije biti usmjerene na analizu modnog identiteta glazbenika dok će se druge orijentirati na fanove i na njima stvarati look superzvijezde.