20. obljetnica

U sklopu svjetske turneje Placebo nastupa u Hrvatskoj

Placebo

– Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su “Pure Morning” ili “Nancy Boy” koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje. – izjavio je Brian Molko

Grupa Placebo kreće u listopadu na svjetsku turneju kojom će proslaviti 20. obljetnicu izlaska njihovog platinastog debi albuma Placebo. Jedini nastup u našoj regiji bend će održati u zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića, popularnoj Ciboni, u četvrtak 10. studenog 2016.

Prvi dio turneje “20 godina Placeba” počinje u Danskoj 13. listopada, a završava u londonskoj Wembley Areni 15. prosinca 2016. godine Datumi za 2017. bit će otkriveni kasnije. Bend je obećao set listu koja će uključivati njihov kompletan katalog.

 Recimo samo da će u setu biti puno pjesama za koje sam se zakleo da ih više neću svirati. Mislim da je vrijeme da s namjerom priznamo što puno Placebo fanova želi čuti. Bili su jako strpljivi s nama jer rijetko sviramo naš najkomercijalni materijal. Turneja povodom 20. godišnjice učinila se kao dobra prilika da upravo to napravimo. Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su Pure Morning” ili “Nancy Boy” koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje. izjavio je Brian Molko

Placebo je sklopio partnerstvo s Ticketmasterom kako bi omogućio fanovima specijalnu 48-satnu premijernu prodaju ulaznica. Fanovska pretprodaja kreće u srijedu 16. ožujka u 10:00, dok će generalna pretprodaja početi u petak 18. ožujka u 10:00.

Komentari na članak

Vezani članci

Dosta filozofiranja

Koncert profesora i studenata

"Dosta filozofiranja" na Filozofskom fakultetu u Osijeku

Studentski zbor FFOS-a i uprava pripremili su završnu zabavu za studente, zaposlenike i sve zainteresirane studente ostalih fakulteta.

Jesca Hoop

Najava koncerta

VIDEO: Jesca Hoop, kantautorica upečatljivog vokala, stiže u Tvornicu kulture

Novi album „Memories Are Now“ otkriva i novo samopouzdanje, a originalne pjesme koje su minimalističke, ujedno bujaju energijom i životnim iskustvom, emocionalnom dubinom i pokazuju talent, upečatljivi vokal i teme koje variraju od mitskih do jako intimnih.

Klapa Cambi u Zagrebu

Koncert na Šalati

Klapa Cambi i Zorica Kondža spajaju metropolu s Mediteranom

Prošlo je mnogo vremena od kada su stanovnici Zagreba imali priliku pjevati uz klapu Kambi, a sada će Šalatom odzvanjati hrvatske tradicionalne pjesme u njihovoj izvedbi i uz pratnju Zorice Kondže, splitske dive jedinstvenog glasa.

altj

12. INmusic

Alt-J premijerno nastupa u Hrvatskoj

Nakon što je najavljen dolazak Arcade Firea, INmusic najavio je još jedno veliko ime – Alt-J.

Warpaint

Koncert u Tvornici kulture

Svirački atraktivne Warpaint djevojke premijerno u Zagrebu

Ženski bend Warpaint dolazi u Tvornicu kulture na jedan od rijetkih samostalnih nastupa nadolazećega ljeta. Istovremeno je to jedini koncert na našim prostorima.