20. obljetnica

U sklopu svjetske turneje Placebo nastupa u Hrvatskoj

Placebo

– Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su “Pure Morning” ili “Nancy Boy” koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje. – izjavio je Brian Molko

Grupa Placebo kreće u listopadu na svjetsku turneju kojom će proslaviti 20. obljetnicu izlaska njihovog platinastog debi albuma Placebo. Jedini nastup u našoj regiji bend će održati u zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića, popularnoj Ciboni, u četvrtak 10. studenog 2016.

Prvi dio turneje “20 godina Placeba” počinje u Danskoj 13. listopada, a završava u londonskoj Wembley Areni 15. prosinca 2016. godine Datumi za 2017. bit će otkriveni kasnije. Bend je obećao set listu koja će uključivati njihov kompletan katalog.

 Recimo samo da će u setu biti puno pjesama za koje sam se zakleo da ih više neću svirati. Mislim da je vrijeme da s namjerom priznamo što puno Placebo fanova želi čuti. Bili su jako strpljivi s nama jer rijetko sviramo naš najkomercijalni materijal. Turneja povodom 20. godišnjice učinila se kao dobra prilika da upravo to napravimo. Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su Pure Morning” ili “Nancy Boy” koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje. izjavio je Brian Molko

Placebo je sklopio partnerstvo s Ticketmasterom kako bi omogućio fanovima specijalnu 48-satnu premijernu prodaju ulaznica. Fanovska pretprodaja kreće u srijedu 16. ožujka u 10:00, dok će generalna pretprodaja početi u petak 18. ožujka u 10:00.

Komentari na članak

Vezani članci

Irena Žilić u Tvornici

Koncert u Tvornici kulture

Irena Žilić promovira svoje poigravanje elektroničkom glazbom u albumu „Haze“

Drugi album Irene Žilić jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine. Zašto mu se pridaje titula remek-djela, zagrebačka publika čut će na koncertu u Tvornici kulture. Kao predizvođač nastupit će J.R. August.

arsenal, 25.4.

Zadarski Arsenal

Zabranjeno pušenje dolazi u Zadar

U petak 25. travnja nakon duge 4 godine Zabranjeno pušenje dolazi u zadarski Arsenal.

Dan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Obilježeno 60 godina rada

Dan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Medicinski fakultet u Rijeci obilježio je svoju 60. obljetnicu postojanja. Tom se prigodom organizirala svečana dodjela diploma i sjednica Fakultetskog vijeća pri čemu su uručene brojne nagrade i priznanja.

Zgrada

Na današnji dan

140. obljetnica prirodoslovlja na Sveučilištu u Zagrebu

Prirodoslovno-matematički fakultet obilježava 140 godina organizirane nastave prirodoslovlja i matematike na Sveučilištu u Zagrebu.

antenat

Ususret proslavi 20. rođendana

Intervju s Nenadom iz Antenata: "Dođite u Tvornicu da razvalimo skupa!"

Opako se bliži koncert zagrebačkog Antenata u Tvornici kulture. Tim povodom popričali smo s Nenadom Kovačićem.