LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najbolja filmska glazba u Areni Zagreb

U prodaji studentske ulaznice za Ennia Morriconea u Areni Zagreb

Ulaznice za koncert najvećeg skladatelja filmske glazbe 20. stoljeća, Ennia Morriconnea, puštene su u prodaju.

Ulaznice za koncert najvećeg skladatelja filmske glazbe 20. stoljeća, Ennia Morriconnea, puštene su u prodaju.

U prodaji su ulaznice za koncert Ennia Morriconea koji će se održati 11. travnja 2015. u Areni Zagreb.

Talijanski skladatelj i dirigent Ennio Morricone jedan je od najznačajnijih skladatelja filmske glazbe 20. stoljeća. Skladao je glazbu za više od 500 filmova i televizijskih serija među kojima se ističu dolarska trilogija („Za šaku dolara“, „Za dolar više“, „Dobar, loš, zao“) te suradnja s Martinom Scorseseom i Quentinom Tarantinom na filmovima „Kill Bill“ i „Odbjegli Django“.

Da se radi o najvećem skladatelju filmske glazbe današnjice, potvrđuje i to što je Morricone dobitnik Oscara za životno djelo (2007.), osvajač Grammyja, pet nagrada BAFTA te tri Zlatna globusa.

Morricone se skladanjem bavi već 50 godina, a u Arenu Zagreb dolazi u sklopu turneje „My Life in Music (50 Years of Music – World Tour)" u sklopu koje će napraviti presjek vlastite karijere, a obožavatelji će moći uživati u njegovim najvećim ostvarenjima.

Ulaznice su podijeljene u deset kategorija, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te online. Trenutne cijene ulaznice kreću se od 195 do 650 kuna te se po toj cijeni mogu kupiti do 16. prosinca, a nakon toga cijene će rasti.

Studentska ulaznica do 16.12. iznosi 195 kuna, od 17.12. - 229 kuna. Cijena vrijedi isključivo za studente uz predočenje iksica koje će biti provjeravane na ulazu u Arenu. Djeca do 6 godina ulaze besplatno i sjede roditeljima u krilu. Invalidi u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

FOTO: VIENNA-CONCERT