Kazališne izvedbe

U Gavelli igraju predstave u spomen na žrtve Vukovara, Škabrnje i Saborskog

Predstava "Srce veće od ruku" 1

„Tesla Anonimus", „Srce veće od ruku", po povoljnim cijenama ulaznica, te „Moj slučaj", potpuno besplatno, prikazat će se na Gavellinoj pozornici ove subote.

U spomen na žrtve Vukovara, Škabrnje i Saborskog, kazalište Gavella će u sklopu akcije Gavella Vama… odigrati čak tri predstave. Na programu su ove subote, 18. studenog.

U 17 sati prikazat će se Tesla Anonimus autora koncepta Filipa Šovagovića. Za 19:30 sati zakazana je predstava Srce veće od ruku prema motivima drame Elvisa Bošnjaka. Inače ju je portal Studentski.hr proglasio najboljom Gavellinom premijernom izvedbom prošle sezone, u režiji Tamare Damjanović. U 21 sat Boris Svrtan odigrat će monodramu Moj slučaj.

Za predstave Tesla Anonimus i Srce veće od ruku ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 20 kuna. A za predstavu Moj slučaj besplatne ulaznice moći će se podići na blagajni kazališta od četvrtka, 16. studenog 2017. 

Komentari na članak

Vezani članci

Gospođa Bovary

Izvedba „Gospođe Bovary“ u sklopu Gavella Faira

Otuđena od života, svevremenska Emma Bovary na kazališnim daskama propituje san o sreći

U tijeku je Gavella Fair, festival svih predstava ovosezonskog repertoara. U srijedu je velika završnica, a dotad možete pogledati još dvije predstave po posebnoj cijeni od 20 kuna.

Predstava "Zašto šutiš"

Izvedbe u &TD-u

Dramatične tišine u životu muškarca i žene – premijerno u Savskoj 25

Posljedice konflikata u životu jednog potpuno običnog para prikazuje nova predstava u Teatru &TD. Autorski tim čine redateljica Lea Anastazija Flefer te glumci Katarina Strahinić i Robert Španić.

PopUp Drama

Jedinstveno kazališno iskustvo

PopUp Drama: Atmosfera iz antologijskih dramskih djela na zagrebačkim lokacijama

PopUp Drama novi je umjetnički projekt i urbana intervencija koja mijenja prepoznatljiv ambijent zagrebačkih ulica i nudi jedinstveno kazališno iskustvo. Nakon izvedbi pozornica pripada publici koja lako postaje dio virtualnog arhiva.

Predstava "Tartuffe", Međunarodni festival Sanktpeterburške sezone

Međunarodni festival

Suvremena umjetnost Sankt Peterburga, i to najbolje od najboljih predstava, stiže u Zagreb

– Jedna plesna i tri dramske izvedbe predstavit će i neka od najvećih umjetničkih imena sanktpeterburške kazališne scene i tako zagrebačkim gledateljima ponuditi uvid u aktualna teatarska istraživanja ruskih umjetnika. – rekla je intendantica Dubravka Vrgoč. 

Predstava "Srce veće od ruku"

Premijera u Gavelli

Žudnja za ljubavlju postaje divlja glad u predstavi „Srce veće od ruku“

– Dva bračna para nalaze se usred ljubavnog četverokuta. U nemogućnosti realiziranja stvarnog odnosa svaki od njih stvara potpuno imaginaran odnos, živeći tako više u mašti s osobom koju nemaju nego s osobom koju imaju pored sebe. – zapisao je Elvis Bošnjak o predstavi.