Edukacija u Splitu

Trodnevna radionica produkcije u Kino Klubu za sve zainteresirane

Grad Split

Do 5. lipnja zaprimaju se prijave za trodnevnu edukaciju produkcije s fokusom na nezavisni film. Broj polaznika ograničen je na 12.

Od 13. do 15. lipnja u Kino klubu Split (Ulica slobode 28, Dom mladih, 1.kat) održat će se radionica produkcije pod vodstvom producenta Tibora Kesera. Na trodnevnom susretu polaznici će se upoznati s ulogom producenta, ali i produkcijske kuće tijekom čitavog pro​cesa realizacije filma: od inicijalne ideje, za vrijeme razvoja projekta, snimanja i post-produkcije pa do plasmana i promocije na različitim prikazivačkim platformama, odnosno distribucije.

Fokus je stavljen na produkciju nezavisnih filmova. Edukacija će se održavati u popodnevnim terminima po četiri sata svaki dan, a polaznici će dobiti priliku s mentorom raditi na vlastitim projektima.

Broj mjesta ograničen je na 12 polaznika. U slučaju povećanog interesa selekciju će vršiti voditelj radionice naknadno na osnovi dodatne dokumentacije (životopis i motivacijsko pismo) o čemu će svi prijavljeni biti pravovremeno obaviješteni. Prijave na radionicu otvorene su do 5. lipnja, a vrše se slanjem imena, prezimena i kontakt mobitela na e-mail adresu: produkcija@kinoklubsplit.hr.
 

Komentari na članak

Vezani članci

SHOWderica gužva

Jezero Šoderica

Postani jedan od izvođača na SHOWderici

Ovogodišnja SHOWderica donosi odlične punk-rock i house izvođače. Brojnu publiku razveselit će Gužva u 16-ercu, Radiology i ti!

CINAZ logo

Radionica prezentacijskih vještina u CINAZ-u

Savladajte strah od javnog nastupa

Klub mladih KLOOZ organizira radionicu prezentacijskih vještina za mlade. Prijavite se najkasnije do 29. veljače do 12 sati.

Kasnonoćno učenje

„Korak u život”

Stipendiranje nove generacije studenata bez roditeljske skrbi

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi završava srednju školu, ali nema mogućnosti za buduće fakultetsko obrazovanje. Stoga Rotary klub Zagreb Kaptol kroz akciju „Korak u život” stipendira novu generaciju.

https://pixabay.com/en/adult-blur-book-business-color-1850177/

Radionica za novinare

Novinarstvo u Habsburškoj Monarhiji

U Zadru će se 22. travnja održati radionica za novinare na temu novinarstva u Habsburškoj monarhiji. Svi su zaniteresirani dobrodošli.

Kampusijada 2016.

Najveće sportsko natjecanje zagrebačkih studenata

Ovogodišnja Kampusijada vodi vas u Krakov, Sarajevo i Budimpeštu

Kampusijada 2016. održat će se 12. svibnja, s kvalifikacijskim rundama 11. svibnja. Organizacijski odbor pripremio je 20 disciplina te bogati dodatni sadržaj s primamljivim nagradama za natjecatelje.