LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Garantirana zabava izvan Zagreba

Treći Kupa Open Air party

Ovaj vikend ljubitelje elektronske glazbe čeka prava poslatica - treći KOA parti!

Ovaj vikend ljubitelje elektronske glazbe čeka prava poslatica - treći KOA parti!

Ako ste među partijanerima koji svoje izlaske najviše vole provesti u prirodnom eksterijeru umjesto u zatvorenim klubovima prošaranim light showom, ovaj je vikend pun pogodak.

Petak, 22. kolovoza, sa sobom nosi pravu open air poslasticu kod Petrinje, točnije na kupalištu Mošćenica. Tamo se od petka poslijepodne do ranih prijepodnevnih sati vikenda održava treći po redu Kupa Open Air. Jubilarna glazbena trilogija KOA-a ove godine dovodi veliku šestorku DJ-a koji će biti zaduženi za nezaboravan i nenadmašan provod. To su redom [S&C], Mischa, Kristijan Kozlowski, Dali B, Uttec, Lunar Dawn te DJ Gogolesko i DJane Sylph koji će ovu glazbenu vožnju obogatiti back 2 back live DJ setom.

Odlična atmosfera zagarantirana je i zbog velike raznolikosti elektronske glazbe koja će biti ponuđena pa će tako svatko moći pronaći nešto za sebe.  Svi će prisutni kroz noć zasigurno uživati u varijacijama na temu deep housea, tech housea, progressiva, minimal techna, goe trance i sl.

Osim besplatnog ulaza, mjesta za roštiljanje, vrhunske elektronske glazbe i prilike za brčnuti nogice u rijeci, treći Kupa Open Air event omogućit će najizdržljivijim partijanerima kampiranje.  

Vidimo se u petak popodne na kupalištu Mošćenica.