LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poziv svim glumcima i onima koji to žele tek postati

Traže se statisti za seriju „Dig”

Prdukcijska kuća Embassy Films traži statiste za američku seriju Dig u kojoj glavne uloge imaju Jason Isaacs i Anna Heche.

Prdukcijska kuća Embassy Films traži statiste za američku seriju Dig u kojoj glavne uloge imaju Jason Isaacs i Anna Heche.

Oduvijek ste osjećali zov Hollywooda? Sanjali ste o malom zlatnom kipiću zvanom Oscar? Želite stajati rame uz rame s najvećim glumačkim zvijezdama?

Iako se samo čini kao san, možda će upravo ovo biti vaš prvi korak prema njegovom ostvarenju.

Naime, produkcijska kuća Embassy Films traži statiste za američku seriju Dig koja će se snimati na području Istre, Splita i Perušića. Traže statiste na području Istre.

Stoga, ako ste iz Istre ili ste spremni putovati, dođite u Pulu u ponedjeljak, 9. veljače, od 13 do 18 sati. Audicija će se održavati u Domu sportova Mate Parlov u sali broj 2, a prijaviti se možete ovdje.

Radnja serije Dig smještena je u Jeruzalem gdje FBI agent pokušava razriješiti ubojstvo američke arheologinje. Glavne uloge tumače Jason Isaacs (poznatiji kao Lucius Malfoy) i Anne Heche (Donnie Brasco), a – osim u Hrvatskoj – serija je snimana na području Jeruzalema i savezne države Novi Meksiko.

Dig se počinje prikazivati 5. ožujka na televizijskoj postaji USA, a u nastavku možete pogledati trailer.

FOTO: USA NETWORK