Natjecanje u pisanju kratke priče

Tipkaton u potrazi za novim Bukowskim, za mladima s bujnom maštom

Tipkanje

U tijeku su prijave za novo izdanje Tipkatona koje će se održati 7. i 10. svibnja u Klubu mladih Split. Pobjednik odlazi kući s bogatim iskustvom, vrijednim poklonima, rad će mu biti objavljen u časopisima, a proglašenje je zakazano za 11. svibnja.

Klub mladih Split u suradnji s udrugom iTHEom, časopisima Filozofskog fakulteta The Split Mind i Humanist organizira sad već tradicionalni Tipkaton. Riječ je o natjecanju u pisanju kratke priče.

Ovogodišnje izdanje održat će se 7. i 10. svibnja od 18 do 20 sati u prostorijama Kluba mladih Split, Ruđera Boškovića 22/II. Sudionici će imati priliku boriti se za titulu budućeg Joycea pisanjem dviju kratkih priča različitih žanrova, dok je za 11. svibnja od 18 do 20 sati predviđeno proglašenje pobjednika o kojem će odlučivati žiri sastavljen od urednika spomenutih časopisa Filozofskog fakulteta. 

Pobjednik, bogatiji za novo iskustvo, stručne smjernice u pisanju te nova poznanstva, odlazi kući i s knjigom na poklon te objavom svog autorskog rada u navedenim časopisima. Tema natjecanja jedno je od iznenađenja koja organizatori priređuju.

Sanjario si barem jedanput da postaneš novi Bukowski? Ili te pak fasciniraju krim-priče? Tvoja mašta zaista može svašta? Istipkaj svoju kratku prijavu!

Komentari na članak

Vezani članci

Prezentacija, McCabe i Olivier

Rezidencijalni program

Mediteranski plesni centar novim natječajem potiče inovativne umjetničke projekte

Mediteranski plesni centar u sklopu rezidencijalnog programa umjetnicima može osigurati boravak u Svetvinčentu između travnja i studenog, neograničeno korištenje prostora dvorane tijekom trajanja rezidencije te smještaj, kao i korištenje dodatnih prostora te pokrivene troškove prehrane za vrijeme trajanja umjetničke rezidencije.

https://pixabay.com/photos/usa-america-grand-canyon-travel-2647096/

„Right2Move!”

Novi Erasmus+ projekt za mlade Poljake, Španjolce i Hrvate

Erasmus+ svojim projektima mladima iz različitih dijelova svijeta nudi priliku da uz rad stvore nova znanja, prijateljstva i prije svega iskustva.

Natjecanje u nekoliko "sportskih" disciplina

Natjecanje u nekoliko "sportskih" disciplina

Iskušajte mogućnosti skakanja u vreći za nezaboravnu Kanuing avanturu

Udruga Probion organizira natjecanje u nekoliko različitih inovativnih "sportskih" disciplina. Prijavite se, dobro se zabavite i osvojite vrijedne nagrade.

Zatvaranje Kreativne riznice 2019

Popularizacijski simpozij na EFOS-u

Posljednjega dana Kreativne riznice 2019. održano Milenijsko natjecanje iz kreativne industrije

Proglašeni su pobjednici četiriju kategorija Milenijskog natjecanja iz kreativne industrije. Nagrada je dodijeljena i prof. dr. sc. Jasni Horvat.

Social impact award

Završna faza Social Impact Awarda

Glasajte za finaliste studentskog natjecanja Social Impact Award

Natjecanje za studente u području društvenog poduzetništva ušlo je u završnu fazu. Odaberite svoje favorite i glasajte za najbolje projekte.