Natjecanje u pisanju kratke priče

Tipkaton u potrazi za novim Bukowskim, za mladima s bujnom maštom

Tipkanje

U tijeku su prijave za novo izdanje Tipkatona koje će se održati 7. i 10. svibnja u Klubu mladih Split. Pobjednik odlazi kući s bogatim iskustvom, vrijednim poklonima, rad će mu biti objavljen u časopisima, a proglašenje je zakazano za 11. svibnja.

Klub mladih Split u suradnji s udrugom iTHEom, časopisima Filozofskog fakulteta The Split Mind i Humanist organizira sad već tradicionalni Tipkaton. Riječ je o natjecanju u pisanju kratke priče.

Ovogodišnje izdanje održat će se 7. i 10. svibnja od 18 do 20 sati u prostorijama Kluba mladih Split, Ruđera Boškovića 22/II. Sudionici će imati priliku boriti se za titulu budućeg Joycea pisanjem dviju kratkih priča različitih žanrova, dok je za 11. svibnja od 18 do 20 sati predviđeno proglašenje pobjednika o kojem će odlučivati žiri sastavljen od urednika spomenutih časopisa Filozofskog fakulteta. 

Pobjednik, bogatiji za novo iskustvo, stručne smjernice u pisanju te nova poznanstva, odlazi kući i s knjigom na poklon te objavom svog autorskog rada u navedenim časopisima. Tema natjecanja jedno je od iznenađenja koja organizatori priređuju.

Sanjario si barem jedanput da postaneš novi Bukowski? Ili te pak fasciniraju krim-priče? Tvoja mašta zaista može svašta? Istipkaj svoju kratku prijavu!

Komentari na članak

Vezani članci

Zadivljena cura gleda na komp, "blowing"

Natječaj za stipendije

MOL Grupa stipendira i zapošljava talentirane studentice na „FEMMe projektu“

Naftne kompanije suočavaju se s velikim izazovima u privlačenju ženskog kadra. Iz tog je razloga MOL Grupa pokrenula „FEMMe projekt“ stipendiranja namijenjen studenticama Rudarsko-geološkog fakulteta i Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije.

Budimpešta

Ma i PhD obrazovanje

Osigurajte si djelomičnu ili potpunu stipendiju za studiranje na CEU

CEU se nalazi u samom srcu Europe, u Budimpešti, a svi studijski programi u potpunosti se odvijaju na engleskom jeziku.

Košarkaški napad

UniSport liga

Traju prijave za prvenstvo splitskog sveučilišta u košarci i futsalu

Otvorene su prijave za košarkašku i futsal ligu Sveučilišta u Splitu. Prijave traju do 24. veljače 2017. godine, a natjecanja će početi početkom ožujka.

Čelo

Natječaj HGM-a

Diploma, novac i koncert čine Nagradu „Ivo Vuljević“ namijenjenu mladim glazbenicima

Mladi pojedinci, udruge, ustanove i organizacije sa svojim se umjetničkim ostvarenjem mogu prijaviti na natječaj za dodjelu Nagrade „Ivo Vuljević“ do 15. studenog.

Erasmus+

Najbolja priča

Erasmus+ nagrađuje polaznike svojih programa vaučerima za putovanje

Pravo na prijavu imaju studenti koji su išli na razmjenu, stručnu praksu, volontirali, imali sportski trening, odnosno bilo koju aktivnost vezanu za Erasmus+ program u zadnjih 30 godina.