Ponova suradnja s Mobyjem

System Divine remiksirao pjesmu Everything That Rises od Mobyja

Everything that rises1

System Divine ponovo je uspostavio suradnju s hvalevrijednim Mobyem te oduševio publiku još jednim odličnim remiksom. 

Riječki DJ i producent System Divine ponovo je uspostavio suradnju sa svjetski poznatim  glazbenikom Mobyem.  

Nakon što je prije tri godine Moby odlučio kako će upravo System remiksirati njegovu pjesmu The Low Hum, prošli je mjesec ponovo dobio čast i ovaj napravio remix pjesme Everything That Rises s Mobyevog posljednjeg studijskog  albuma Little Idiot. Oduševljen remiksom, Moby ga je odlučio izdati i za svoju izdavačku kuću „Little Idiot“.

System Divine, pravim imenom David Rončević, stvara i dijeli glazbu s najvjernijim fanovima već više od punog desetljeća. Nakon brojnih nastupa unutar Hrvatske, Davidov su glazbeni talent i posebnost zamijetili i ljubitelji elektronike van zemlje. Do danas je već nekoliko puta nastupao na Ibizi, a zasvirao je i na Amsterdam Dance Eventu, jednom od najznačajnijih događaja elektronske glazbe današnjice, Njegov rad pod budnim je okim brojnih uglednih imena sa scene, uključujući Carl Coxa, Pete Tonga, Nick Warrena, Paco Osuna, i tako dalje.

System Divine1
 
FOTO: Facebook
 
 

Publika i kolege dakako će se složiti kako je suradnja s hvalevrijednim Mobyem zaista velik uspjeh u glazbenom svijetu. Prije dvije godine, Davidov se remix kao premijerna traka našao na Mobyevom albumu Destroyed Everything.

No, dva puta zaredom ostvarena suradnja s Mobyem zasigurno je potvrda Davidove neupitne glazbene kvalitete. Nedavno napravljen remix pjesme Everything That Rises izašao je 20. travnja, a svi zainteresirani mogu je poslušati i na Beatportu ili na facebook stranici System Divinea.

Komentari na članak

Vezani članci

Indietones 2015

Zaplešite na stvari indie duge

Novo izdanje Indietonesa u KSETU!

Oštre bas linije, zvonka distorzija i neodoljivi ritmovi natjerat će te da još više istrošiš svoje stare vansice ili conversice.

CFSN DJs - otvorenje sezone u Sirupu

Otvorenje CFSN-ove sezone u subotu

CFSN DJs otvaraju novu sezonu u Sirupu!

CFSN DJs jedan su od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti.

Future Sound of Zagreb, vizual 1

The Ultimate Electronic Clubbing Festival

Future Sound of Zagreb Festival dolazi pokoriti zagrebačku klupsku scenu

Ljubitelji elektronske glazbe, pripremite udobnu obuću! Ovog je vikenda Zagreb domaćin najvećeg domaćeg klupskog festivala. Donosimo vam sve detalje, uključujući i raspored subotnjih nastupa.

dekmantel

Festival elektronske glazbe

Dekmantel festival u Hrvatskoj predstavlja Selectors – novi festival i seriju kompilacija

Tijekom dana festival Selectors održavat će se u malenom privatnom zaljevu u Tisnom, dok se noćni dio seli u jedan od najboljih klubova Barbarella's. Program će predstaviti duge setove nekih od najboljih DJ-eva, a sve je to kombinirano s Dekmantel vizijom festivalske atmosfere, produkcije i odličnog ozvučenja.

Defected 2016

Defected Croatia

VIDEO: Objavljena prva imena za novi festival u Tisnom

Objavljena su prva imena s line-up-a među kojima su Basement Jaxx (DJ Set), Dennis Ferrer, Julio Bashmore, Kenny Dope, Roger Sanchez, Guti (Live), Nick Curly, Osunlade, Noir, Riva Starr, Sandy Rivera i Tube & Berger,