LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ponovna suradnja s Mobyjem

System Divine „remiksao” pjesmu „Everything That Rises” od Mobyja

System Divine ponovo je uspostavio suradnju s hvalevrijednim Mobyjem te oduševio publiku još jednim odličnim remiksom. 

System Divine ponovo je uspostavio suradnju s hvalevrijednim Mobyjem te oduševio publiku još jednim odličnim remiksom. 

Riječki DJ i producent System Divine ponovno je uspostavio suradnju sa svjetski poznatim glazbenikom Mobyjem.  

Nakon što je prije tri godine Moby odlučio kako će upravo System remiksati njegovu pjesmu The Low Hum, prošli je mjesec ponovno dobio čast i ovaj napravio remiks pjesme Everything That Rises s Mobyjevog posljednjeg studijskog albuma Little Idiot. Oduševljen remiksom, Moby ga je odlučio izdati i za svoju izdavačku kuću Little Idiot.

System Divine, pravim imenom David Rončević, stvara i dijeli glazbu s najvjernijim fanovima već više od punog desetljeća. Nakon brojnih nastupa unutar Hrvatske, Davidov su glazbeni talent i posebnost zamijetili i ljubitelji elektronike van zemlje. Do danas je već nekoliko puta nastupao na Ibizi, a zasvirao je i na Amsterdam Dance Eventu, jednom od najznačajnijih događaja elektronske glazbe današnjice, Njegov rad pod budnim je okim brojnih uglednih imena sa scene, uključujući Carl Coxa, Pete Tonga, Nick Warrena, Paco Osuna itd.

System Divine1
 
FOTO: Facebook
 
 

Publika i kolege dakako će se složiti kako je suradnja s hvalevrijednim Mobyjem zaista velik uspjeh u glazbenom svijetu. Prije dvije godine Davidov se remiks kao premijerna traka našao na Mobyjevom albumu Destroyed Everything.

No, dvaput zaredom ostvarena suradnja s Mobyjem zasigurno je potvrda Davidove neupitne glazbene kvalitete. Nedavno napravljen remiks pjesme Everything That Rises izašao je 20. travnja, a svi zainteresirani mogu je poslušati i na Beatportu ili na Facebook stranici System Divinea.