LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Suradnja Akademije dramske umjetnosti i Zagrebačkog kazališta mladih

Svečana izvedba predstave „Tihi obrt“ autora i redatelja Bobe Jelčića

Svečana izvedba autorskog projekta Bobe Jelčića danas i sutra u Zekaemu.

Svečana izvedba autorskog projekta Bobe Jelčića danas i sutra u Zekaemu.

Svečana izvedba autorskog projekta „Tihi obrt“ Bobe Jelčića, nastala u suradnji Zagrebačkog kazališta mladih i Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu održat će se u subotu, 3. svibnja, u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Proslavljeni redatelj i docent Odsjeka glume na zagrebačkom ADU Bobo Jelčić , nakon što je s uspjehom u prošloj sezoni u Zagrebačkom kazalištu mladih režirao predstavu „Galeb“, sa studentima je postavio predstavu „Tihi obrt“.

Predstava prati djevojku Saru kojoj je vrijeme da nađe posao, no tu odluku neprekidno odgađa. Sestra s kojom Sara živi je već izvan sebe zbog toga i stalno joj prigovara i traži od nje da nešto učini. Kako sestrina plaća nije dovoljna za obje i jedva pokriva osnovne troškove, Sara je prisiljena nešto učiniti. Dovedena pred zid, ona se duboko zamisli nad sobom i nad vlastitim životom i odluči poslušati sestru te odlazi na na razgovor u jedno poduzeće, tamo gdje sestra ima poznate ljude, koji joj mogu pomoći u dobivanju, nekakvog , bilo kavog radnog mjesta. Odijevaju se u najbolju odjeću koju posjeduju, šminkaju se, hrabre se i dozivaju dobro rasploženje, smiju se, puše, spremne da idu do kraja. Ulaze u poduzeće i dolaze na razgovor.

U predstavi glume: Sara Stanić, Lukrecija Brešković, Hrvojka Begović, Adrian Pezdirc i Dado Ćosić.

Izvedbe: subota, 3. svibnja u 20 sati / nedjelja 4. svibnja u 20 sati

Cijena ulaznice s popustom je 45,00 kuna, za studente, učenike i umirovljenike je 30kn (redovna cijena na blagajni je 70 kn). 

Ulaznice se mogu rezervirati na brojevima telefona: 01/ 4872 561, 091/ 4872 572 ili putem e-maila.

FOTO: ZEKAEM