Otvorenje izložbe

Susret s osmrtnicama umjetnosti i slučajnim kolažima u Galeriji Studentskog centra

Izložba "Slučajni kolaži"

Ivica Malčić svake godine u Zagrebu izlaže po 100 slika, a Galeriju SC sada očekuju čak dvije izložbe u jednoj, dva potpuno različita ciklusa.

Otvorenje izložbe 20 Years Behind umjetnika Ivice Malčića u Galeriji Studentskog centra održat će se u četvrtak, 1. ožujka, u 20 sati. Zainteresirani posjetitelji moći će je vidjeti do 17. ožujka radnim danom od 12 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati.

Izložba se nadovezuje na koncept izlaganja u istoj galeriji svakih deset godina koji je autor započeo u Galeriji VN 1994, 2004. i 2014. i nastavio u Galeriji PM 2007. i 2017. U Galeriji SC izlagao je 1998, te propustio izlagati 2008, zbog čega sada izlaže dva potpuno različita ciklusa; Osmrtnice umjetnosti i Slučajni kolaži, kao dvije izložbe u jednoj: jedna za propuštenu 2008, a druga za 2018.

Ivica Malčić (1964, Zagreb) diplomirao je 1996. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi profesora M. Šuteja. Od 1998. do 2002. intenzivno izlaže u Zagrebu – svake godine po 100 slika. Do sada je izlagao na 21 samostalnoj te na više skupnih izložbi.

Komentari na članak

Vezani članci

Camilla Lucerna

Kulturna događanja u Osijeku

Camilla Lucerna i (ne)poznate žene na Filozofskom fakultetu

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku postavlja se izložba koja se bavi životom i radom istaknute zagrebačke germanistice i slavistice, spisateljice i pedagoginje Camille Lucerne. A povodom njenog zatvaranja, održat će se i predavanje o Osječankama koje su obogatile matičnu društvenu sredinu.

Rimski grob iz okolice Zagreba smješta se u Arheološki muzej

Otvorenje izložbe

Rimski grob iz okolice Zagreba smješta se u Arheološki muzej

Ukupno osam predmeta izložit će se ove srijede u zagrebačkom Arheološkom muzeju. Zainteresirani imaju priliku vidjeti rimski grob, misterioznu keramičku posudu i niz drugih predmeta.

ITC otvorenje

"Istrian Tourism Competition"

Svečano otvoreno natjecanje u rješavanju izazovnih poslovnih slučajeva

Službeno je otvoreno 3. izdanje natjecanja "Istrian Tourism Competition". Broj prijavljenih natjecatelja nadmašio je sva očekivanja.

Oslikana gitara

Izložba u Klubu „Zona”

Osobe s cerebralnom paralizom oslikale gitare

– Odstranjivanjem prvobitne funkcije glazbenom instrumentu da proizvodi glazbene tonove pobudili smo stvaralačku maštu i dodali likovne tonove koji su nesvjesno otkrili igru stvaranja naših korisnika. – objašnjava voditeljica likovne sekcije „Srca”.

Linija u menzi

Novi studentski restoran

Potvrđen termin otvaranja menze na Filozofskom, očekuje se i dolazak ministrice

Iz Ureda dekanice potvrdili su nam kad će zagrebački studenti dobiti još jednu menzu, i to vrlo brzo. Svečanom otvorenju mogla bi prisustvovati i ministrica Blaženka Divjak.