Otvorenje izložbe

Susret s osmrtnicama umjetnosti i slučajnim kolažima u Galeriji Studentskog centra

Izložba "Slučajni kolaži"

Ivica Malčić svake godine u Zagrebu izlaže po 100 slika, a Galeriju SC sada očekuju čak dvije izložbe u jednoj, dva potpuno različita ciklusa.

Otvorenje izložbe 20 Years Behind umjetnika Ivice Malčića u Galeriji Studentskog centra održat će se u četvrtak, 1. ožujka, u 20 sati. Zainteresirani posjetitelji moći će je vidjeti do 17. ožujka radnim danom od 12 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati.

Izložba se nadovezuje na koncept izlaganja u istoj galeriji svakih deset godina koji je autor započeo u Galeriji VN 1994, 2004. i 2014. i nastavio u Galeriji PM 2007. i 2017. U Galeriji SC izlagao je 1998, te propustio izlagati 2008, zbog čega sada izlaže dva potpuno različita ciklusa; Osmrtnice umjetnosti i Slučajni kolaži, kao dvije izložbe u jednoj: jedna za propuštenu 2008, a druga za 2018.

Ivica Malčić (1964, Zagreb) diplomirao je 1996. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi profesora M. Šuteja. Od 1998. do 2002. intenzivno izlaže u Zagrebu – svake godine po 100 slika. Do sada je izlagao na 21 samostalnoj te na više skupnih izložbi.

Komentari na članak

Vezani članci

TVZMc2 otvorenje 2017.

Studentsko natjecanje

„TVZ Mc2" natjecanje otvara svoju petu sezonu s čak 25 partnera željnih novih stručnjaka

– Jako smo sretni što je stručna zajednica prepoznala studente TVZ-a kao kvalitetne mlade ljude na koje se može ozbiljno računati i da ovom formom edukacije, druženja, mentoriranja i natjecanja nastavljamo stvarati bolju zajednicu. – istaknula je voditeljica otvorenja Valentina Viskov.

Izložba 2

Odjel za medijski dizajn Sveučilišta Sjever

Studentska izložba umjetničke i medijske fotografije u Zagrebu

Radovi nastali na Odjelu za medijski dizajn Sveučilišta Sjever bit će izloženi do 19. ožujka u Zagrebu. Pogledajte umjetničke i medijske fotografije 15 studenata i dvoje profesora.

Neno Belan i Fiumensi u Domu sportova

Izložba u Galeriji Juraj Klović

Otisci trenutaka s koncerata Nene Belana i Fiumensa ostali su na fotografijama

Anamarija Vartabedijan posljednih deset godina fotografira rock koncerte Nene Belana i Fiumensa, a sada ih je, zajedno s fotografijama koncertnih gostiju, uobličila u izložbu otvorenu za sve zainteresirane posjetitelje.

https://pixabay.com/en/innovation-business-information-561388/

Izložba u Ivanić-Gradu

I3G okuplja inovacije učenika i studenata iz cijele Hrvatske

Edukacijski spremnik za razvrstavanje otpada, sigurnosna biciklistička jakna, robotska kolica, ultrazvučne oči – pomagalo za slijepe, agrobot 4G, mobilna aplikacija: e-abeceda, sustav za nadzor rezervacija, personalizirane svjetiljke – samo su mali dio Izložbe inovacija Ivanić-Grad I3G.

Krea(k)tivni i (ne)ovisni

Udruga CINAZ i KLOOZ pozivaju vas na izložbu

„Krea(k)tivni i (ne)ovisni"

Riječ je o izložbi umjetničkih radova mladih na temu suvremenih ovisnosti.