LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filmska umjetnost

Stvaranje novih gradova i svjetova s Frooom!-ovom veselom posadom

Mališani ovih ljetnih praznika mogu zaploviti nemirnim vodama filmske umjetnosti s iskusnom posadom koju čine snimatelji, montažeri, glumci, dramaturzi i psiholozi. Starije očekuju besplatni popratni sadržaji poput filmskih matineja i koncerata filmske glazbe.

Mališani ovih ljetnih praznika mogu zaploviti nemirnim vodama filmske umjetnosti s iskusnom posadom koju čine snimatelji, montažeri, glumci, dramaturzi i psiholozi. Starije očekuju besplatni popratni sadržaji poput filmskih matineja i koncerata filmske glazbe.

Frooom! je složeni kreativno-obrazovni program koji multimedijalna umjetnička platforma Bacači Sjenki organizira od 2012. godine Unutar programa djeca uz pametnu igru i kreativnost otkrivaju što se sve događa prije, za vrijeme i nakon snimanja filma.                                                    

Vesela posada Frooom!-ovih filmskih radionica i ove će se godine usidriti u kino Europa, Tuškanac i Rokov perivoj gdje će ponuditi cjelodnevnu filmsku zabavu najmlađim zagrebačkim stanovnicima. Pustite svoje mališane da i ove ljetne praznike zaplove nemirnim vodama filmske umjetnosti s iskusnom posadom koju čine snimatelji, montažeri, glumci, dramaturzi i psiholozi.                              

Na Frooom!-u se možete igrati, diskutirati, raditi na razvoju scenarija, glumiti, učiti o kadrovima, perspektivama i montaži, crtati i snimati. Zajedno možete stvarati nove gradove i svjetove, otkrivati filmsku magiju i gledati filmske klasike namijenjene dječjem uzrastu.

Događaj plovi na valovima filmske kreativnosti i razonode puna četiri tjedna. Nudi se početna, napredna i majstorska filmska galija. Uplovljava se svako jutro već od 8 sati, kada roditelji prije posla dovedu članove posade. Isplovljava se u 16 sati kada se ti isti članovi posade vraćaju njihovim roditeljima.

FOTO: Bacači sjenki

Termini radionica su: od 13. lipnja do 17. lipnja, od 20. lipnja do 24. lipnja, od 27. lipnja do 1. srpnja i od 4. srpnja do 8. srpnja. Svaka radionica traje jedan tjedan te se u svakom tjednu odvijaju simultano početna, napredna i majstorska radionica. Početna i napredna radionica prilagođene su mališanima od 8 do 12 godina, dok je majstorska radionica namijenjena filmskim kužatorima od 10 do 14 godina.

Buduće filmske meštre možete prijaviti na frooom.filmskaradionica@gmail.com. Potrebno je upisati ime, prezime i starost djeteta, ime, prezime i kontakt roditelja te termin željene radionice. Prijavu možete izvršiti i putem mrežne stranice FROOOM!-a Za sva pitanja i/ili prijave nazovite 01 464 02 62 (Frooomovska Galija), 091 5180 111 (mali od palube, Vedran), 098 1658 186 (kapetan Boris).

Kao i svake godine do sada, tako i ove, organizirani su i besplatni popratni sadržaji poput filmskih matineja i koncerata filmske glazbe koji su otvoreni svim zainteresiranim mamama, tatama, prijateljima, susjedima, psima i mačkama, svim dragim osobama, životinjama i pojavama.

Cijena radionica za sudionike/ice koji se prijavljuju do 6. lipnja iznosi 680 kuna. Nakon tog datuma cijena tjedne filmske radionice iznosi 780 kuna. Sve o dodatnim popustima i pogodnostima saznajte na službenoj stranici.

FOTO: BACAČI SJENKI