Kulturna događanja

Studentski zbor i Dubrovačke ljetne igre pripremili specijalne popuste za studente

Popusti za Dubrovačke ljetne igre

Svi će studenti, neovisno o mjestu prebivališta, zahvaljujući Zboru i Dubrovačkim ljetnim igrama, ostvariti posebne popuste za ovogodišnje izdanje manifestacije.

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku i Dubrovačke ljetne igre udružili su snage s ciljem promocije kulture i kulturnih događanja među studentima. Tim povodom za Igre se od ove sezone primjenjuje popust od 30% za sve studente uz predočenje X-ice ili ISIC iskaznice.

Pogodnost se odnosi na sve studente bez obzira na mjesto prebivališta, čime se kolege koji nemaju prebivalište u Dubrovačko-neretvanskoj županiji izjednačuju s domaćim studentima, a vrijedi za najviše dvije ulaznice po izvedbi.

– Suradnja između studenata i Dubrovačkih ljetnih igara započela je početkom godine kada je provedeno istraživanje o preferencijama i stavovima mladih o kulturi. Na temelju toga Dubrovačke ljetne igre su predložile svoje izvedbe koje bi mogle biti atraktivne studentima te će od ove sezone Studentski zbor nastojati promovirati te izvedbe za studente i mlade putem svojih kanala komunikacije. Bitno nam je naglasiti da su osim na kulturnom polju Dubrovačke ljetne igre izašle u susret studentima i tijekom organizacije Studentskih jadranskih igara te su logistički pomogle Studentskom zboru prilikom organizacije najvećeg studentskog projekta. – poručuju iz Studentskog zbora.

Iz Zbora dodaju da očekuju uspješnu i dugu suradnju te iz godine u godinu sve više pogodnosti za studente i mlade koji iskažu želju za sudjelovanjem, a u budućnosti i za kreiranjem sadržaja u kulturi.

Komentari na članak

Vezani članci

Dubrovačke ljetne igre

Bogat program u Dubrovniku

Više od 2000 umjetnika na 67. Dubrovačkim ljetnim igrama

Od 10. srpnja do 25. kolovoza na 20 dubrovačkih lokacija nastupat će brojni umjetnici iz cijeloga svijeta.

Novi Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku

Konstituirajuća sjednica

Planovi novog predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku

Plan je Jakše Ćebe u mandatu predsjednika poboljšati komunikaciju sa studentima i uključiti ih da zajedno djeluju kako bi poboljšali kvalitetu studiranja.

Libertas zastava

Umjetnici preuzeli grad Dubrovnik

Program: 65. Dubrovačke ljetne igre

Dubrovačke ljetne igre najstariji su i najugledniji hrvatski festival koji spaja drevne gradske zidine s najljepšim djelima klasične glazbe i vrhunskim dramskim izvedbama stvarajući jedinstveni ambijent koji ljeti pruža Dubrovnik. Pogledajte ovogodišnji program Dubrovačkih ljetnih igara.

Kulturno ljeto u Dubrovniku

Gdje, kamo i zašto?

Dubrovnik ovog ljeta postaje centar kulturnih događanja

Živiš ili ljetuješ u Dubrovniku? Ne želiš baš cijeli odmor provesti ležeći stapajući se s obližnjim stijenama? Donosimo ti popis događanja u Gradu!

Sveučilišni kampus

Komunikacijske i prezentacijske vještine

Dubrovački Studentski zbor ponovo priprema govorničku školu

– Ponosan sam što Govornička škola „Grgur Ninski“ postaje kontinuiran događaj na Sveučilištu u Dubrovniku. – rekao je Marko Plavčić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku.