Kulturna događanja

Studentski zbor i Dubrovačke ljetne igre pripremili specijalne popuste za studente

Popusti za Dubrovačke ljetne igre

Svi će studenti, neovisno o mjestu prebivališta, zahvaljujući Zboru i Dubrovačkim ljetnim igrama, ostvariti posebne popuste za ovogodišnje izdanje manifestacije.

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku i Dubrovačke ljetne igre udružili su snage s ciljem promocije kulture i kulturnih događanja među studentima. Tim povodom za Igre se od ove sezone primjenjuje popust od 30% za sve studente uz predočenje X-ice ili ISIC iskaznice.

Pogodnost se odnosi na sve studente bez obzira na mjesto prebivališta, čime se kolege koji nemaju prebivalište u Dubrovačko-neretvanskoj županiji izjednačuju s domaćim studentima, a vrijedi za najviše dvije ulaznice po izvedbi.

– Suradnja između studenata i Dubrovačkih ljetnih igara započela je početkom godine kada je provedeno istraživanje o preferencijama i stavovima mladih o kulturi. Na temelju toga Dubrovačke ljetne igre su predložile svoje izvedbe koje bi mogle biti atraktivne studentima te će od ove sezone Studentski zbor nastojati promovirati te izvedbe za studente i mlade putem svojih kanala komunikacije. Bitno nam je naglasiti da su osim na kulturnom polju Dubrovačke ljetne igre izašle u susret studentima i tijekom organizacije Studentskih jadranskih igara te su logistički pomogle Studentskom zboru prilikom organizacije najvećeg studentskog projekta. – poručuju iz Studentskog zbora.

Iz Zbora dodaju da očekuju uspješnu i dugu suradnju te iz godine u godinu sve više pogodnosti za studente i mlade koji iskažu želju za sudjelovanjem, a u budućnosti i za kreiranjem sadržaja u kulturi.

Komentari na članak

Vezani članci

Novi Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku

Konstituirajuća sjednica

Planovi novog predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku

Plan je Jakše Ćebe u mandatu predsjednika poboljšati komunikaciju sa studentima i uključiti ih da zajedno djeluju kako bi poboljšali kvalitetu studiranja.

Sveučilišni kampus

Kandidatura za predstavnika studenata

Dopunski izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku

Raspisana je odluka o izboru za studentskog predstavnika preddiplomskog sveučilišnog studija „Povijest Jadrana i Mediterana".

Kulturno ljeto u Dubrovniku

Gdje, kamo i zašto?

Dubrovnik ovog ljeta postaje centar kulturnih događanja

Živiš ili ljetuješ u Dubrovniku? Ne želiš baš cijeli odmor provesti ležeći stapajući se s obližnjim stijenama? Donosimo ti popis događanja u Gradu!

Dubrovačke ljetne igre

Bogat program u Dubrovniku

Više od 2000 umjetnika na 67. Dubrovačkim ljetnim igrama

Od 10. srpnja do 25. kolovoza na 20 dubrovačkih lokacija nastupat će brojni umjetnici iz cijeloga svijeta.

Sveučilišni kampus

Komunikacijske i prezentacijske vještine

Dubrovački Studentski zbor ponovo priprema govorničku školu

– Ponosan sam što Govornička škola „Grgur Ninski“ postaje kontinuiran događaj na Sveučilištu u Dubrovniku. – rekao je Marko Plavčić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku.