Motovun Film Festival

Studentske preporuke za najbolji filmski provod 277 metara iznad realnosti

Motovun Film Festival

Studentske akreditacije za gledanje svih filmova, besplatan kamp i festivalski autobus omogućuju mladima nezaboravno iskustvo na Motovun Film Festivalu.

Motovun Film Festival skupio je na jedno mjesto sve informacije koje će zaštiti studentski džep od nepotrebnih troškova i omogućiti mladima najbolji filmski provod 277 metara iznad realnosti.

Filmovi

Prijave za studentske akreditacije su otvorene i traju do 20. srpnja, a omogućuju ti da za 150 kuna gledaš sve filmove na projekcijama koje nisu rasprodane. Više o ključu koji otvara sva kina saznaj na poveznici.

Smještaj

Ekipa s akreditacijama ima pravo na besplatan kamp. Plaća se jedino boravišna pristojba koja iznosi 7 kuna po danu.

Prijevoz

Do Motovuna 24. srpnja voze dva festivalska autobusa koji kreću sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora. Cijena je 105 kuna, a toliko ćeš odvojiti budeš li se zadnji dan, 30. srpnja vraćao u Zagreb.

Za kraj će ti selektorica Milena Zajović osobno ukazati na par ovogodišnjih hitova:

IZVOR: YouTube

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti

Za studentice, studente i one koji se tako osjećaju

Impro grupa za razvijanje improvizacijskih vještina

Impro aktivnosti su svjetski trend kojima se postiže flesksibilnost i snalažljivost u komuniciranju. Studenti u Zagrebu imaju priliku trenirati u Centru za kulturu Trešnjevka i na taj način ovladati vještinom improviziranja.

SUS XI

Doprinesite akciji!

FOTO: Humanitarna akcija za Slavoniju nastavlja se; što donirati, što ne?

Što je hitno potrebno donirati, čega više ne treba, koje su se tvrtke pridružile humanitarnoj akciji i na kojim mjestima donirati? Slavonska udruga studenata istaknula je nekoliko stvari!

Jadno povrće

Rastući trendovi

VIDEO: Zemlje s najviše vegetarijanaca

Vegetarijanstvo se danas često prikazuje kao način života, a nove studije pokazuju kako je upravo ova ishrana jedan od najbrže rastućih trendova među mlađom populacijom.

igra prijestolja 3

Na današnji dan

Objavljen prvijenac planetarno popularnog serijala „Pjesma leda i vatre“

Prije dvadeset je godina George R. R. Martin izdao prvu knjigu ciklusa. Rijetki su oni koji nisu zaraženi groznicom „Igre prijestolja“, no okolnosti nastanka kultnog serijala manje su poznate.

https://pixabay.com/en/stress-anxiety-depression-unhappy-2902537/

Luka Basa

Dežurni studenti paničari

Kako se kazaljke na satu pomiču bliže trenutku ulaska u dvoranu, tako panika sve više raste. Listanje stranica postaje sve intenzivnije, a pitanja sve kompliciranija.