LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Časopis Ka/Os

Studenti komparativne književnosti traže mlade pjesnike i prozaike

Natječaj za objavu studentskih umjetničkih tekstova časopisa Ka/Os otvoren je do kraja zimskog semestra akademske godine 2016/2017.

Natječaj za objavu studentskih umjetničkih tekstova časopisa Ka/Os otvoren je do kraja zimskog semestra akademske godine 2016/2017.

Ako studirate na Sveučilištu u Zagrebu, potajno pišete i pitate se radite li to dobro ili pak znate da vaša riječ nešto vrijedi te biste svoje uratke željeli objaviti, studenti Odsjeka za komparativnu književnost Filozofskog fakulteta u Zagrebu pozivaju vas na suradnju.

Naime, časopis studenata komparativne književnosti Ka/Os, časopis za književnu praksu, kritiku i prevođenje, nastavlja sa svojim radom i otvara natječaj za objavu umjetničkih tekstova mladih autora i autorica. Svi zainteresirani mogu poslati svoju neobjavljenu poeziju, prozu, kraću dramu, kazališnu ili filmsku kritiku i prijevode tekstova te na taj način pomoći obogatiti ovogodišnje izdanje časopisa.

Natječaj je otvoren za studente i studentice svih fakulteta, studijskih grupa i godina studija, a što se tiče prijevoda, adaptacija i kritika, prijaviti se mogu i suradnje. Svoje radove možete poslati do kraja zimskog semestra tekuće akademske godine, odnosno do kraja siječnja 2017. godine  

Prijaviti se možete isključivo slanjem elektroničke pošte sa svojim imenom, prezimenom, fakultetom i vrstom rada u naslovu te radovima u prilogu na adresu casopiskaos@gmail.com. Za više informacija, posjetite Facebook stranicu časopisa.

FOTO: FLICKR