LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stipendirani umjetnički program

Slavni De Ateliers traži darovite umjetnike za rad i razvoj umjetničke karijere u Amsterdamu

Pozivaju se talentirani mladi umjetnici koji su na početku svoga profesionalnog puta da se prijave na sudjelovanje u dvogodišnjem stipendiranom nizozemskom kreativnom programu koji im pruža jedinstvenu priliku za razvoj njihovog umjetničkog dara do najviše razine.

Pozivaju se talentirani mladi umjetnici koji su na početku svoga profesionalnog puta da se prijave na sudjelovanje u dvogodišnjem stipendiranom nizozemskom kreativnom programu koji im pruža jedinstvenu priliku za razvoj njihovog umjetničkog dara do najviše razine.

Jedan od ponajboljih i najdugovječnijih neovisnih umjetničkih instituta na nizozemskoj kulturno-umjetničkoj sceni, legendarni De Ateliers, uskoro opet širom otvara vrata novim umjetničkim snagama koje će svojim izvanrednim talentima pokoriti internacionalni svijet umjetnosti. Naime, ova je ugledna umjetnička škola objavila natječaj za sudjelovanje u dvogodišnjem programu namijenjenom mladim umjetnicima koji će im pružiti pravu odskočnu dasku za uspješno lansiranje njihove profesionalne umjetničke karijere. 

Svim sudionicima programa bit će osigurana izvrsna prilika za rad u velikim i poznatim privatnim umjetničkim studijima, a sretnici koji budu odabrani dobit će i jedinstvenu mogućnost upoznavanja etabliranih svjetskih umjetničkih imena. Prednost pri prijavama za sudjelovanje u ovom nizozemskom programu imaju umjetnici i umjetnice na početku svoje profesionalne karijere te umjetnici mlađi od 30 godina, no prijaviti se mogu i stariji autori. Nakon pristiglih prijava najbolje će portfolije izdvojiti i odabrati sami umjetnici mentori De Ateliera.

Svim će odabranim kandidatima biti dodijeljena stipendija i privatni studio, a dobit će i otvoren pristup radionicama, tehničkoj pomoći, knjižnici, razgovorima renomiranih umjetnika te upravnoj službi. Službeni početak umjetničkog programa očekuje se 1. rujna 2018. godine, a trajat će dvije godine Svi zainteresirani umjetnici i kreativci za prijavu moraju ispuniti obrazac, i to najkasnije do 1. veljače. Više informacija o ovom poznatom umjetničkom programu i njegovim organizatorima potražite na službenim stranicama nizozemskoga umjetničkog instituta De Ateliers. 

Amsterdam – grad kanala, cvijeća i zabave, FOTO: Pinterest

Ako želite ispuniti svoj puni umjetnički potencijal, odvažite se na prijavu i počnite raditi na ostvarivanju svojih snova u Veneciji sjeverne Europe. Možda vam baš ovaj zanimljiv nizozemski projekt pomogne da razvijete svoje umjetničke vještine do zavidne razine i tako pronađete svoje mjesto pod suncem na međunarodnoj umjetničkoj sceni. Sretno!

 

FOTO: PIXABAY