Sajam ploča

Ritualno okupljanje zaljubljenika u gramofonske ploče i ove godine na Impulse festivalu

Sajam ploča na Impulse festivalu

U sklopu šestog izdanja klupskog Impulse festivala u Rijeci održat će se novo izdanje Sajma ploča koje će ugostiti izlagače iz cijele države. Ulaz je besplatan.

Dvanaesti se put zaredom, povodom obilježavanja Svjetskog dana prodavaonica ploča, organizira ritualno okupljanje zaljubljenika u gramofonske ploče i dobru glazbu općenito. Sajam ploča u sklopu Impulse festivala ugostit će izlagače iz cijele države 13. travnja od 10 do 17 sati u Kružnoj ulici (kod OKC-a Palach) u Rijeci.

Ulaz na sajam je slobodan. Prijave za izlagače traju do 31. ožujka 2019, a zaprimaju se adresi e-pošte elektroroni@gmail.com

Podsjetimo, šesto izdanje klupskog Impulse festivala u Rijeci traje od 4. do 13. travnja 2019, i kao u dosadašnjih pet izdanja, glazba će biti posvuda. Organiziraju ga Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, Zaklada Kultura nova i HDS-ZAMP. 

Komentari na članak

Vezani članci

Showderica 2015 - Belfast Food

Sportski, umjetnički i glazbeni festival

Belfast Food headliner drugog studentskog festivala SHOWderica

Potaknuti odličnim uspjehom prvog festivala SHOWderica organizacijski tim odlučio se upustiti u malo ambiciozniji pothvat.

Amy

Najbolje u 2015.

Glazbeni dokumentarci koje morate pogledati

Prava čar glazbenih dokumentaraca leži u činjenici da u njima možete uživati i bez da ste uopće čuli za umjetnike o kojima film govori. Ti filmovi otkrivaju psihološku, filozofsku i povijesnu stranu slavnih glazbenika.

Predstavljena "71 priča o albumima povodom 71 godine od prvog izdanja"

Domaća diskografija

HDU predstavio vrlo zanimljive priče o glazbenim albumima s kojima šira publika dosad nije bila upoznata

Povodom Nacionalnog dana albuma predstavljeno je drugo izdanje knjige priča o albumima Hrvatske diskografske udruge. Izdanja koja se nalaze u knjizi neka su od najznačajnijih na domaćoj diskografskoj sceni, a među njima se nalaze albumi Miše Kovača, Olivera Dragojevića, Daniela Popovića, Mije Dimšić, Vojka V i brojnih drugih.

Navarro

Intervju sa zagrebačkim bendom Navarro

''Ljudi su kocke, a mi smo nekakva iskrivljena prizma.''

Navarro je zagrebački rock bend koji je nedavno održao svirku u Vintage Industrial Baru, a uskoro izdaju i svoj album ''Kako stvari stoje''.

Klasja

Artcoustic

Vasko Atanasovski trio i izložba Klasje Habjan u KSET-u

U KSET-u ćete moći poslušati međunarodno priznate glazbenike te pogledati nove radove mlade umjetnice.