Sajam ploča

Ritualno okupljanje zaljubljenika u gramofonske ploče i ove godine na Impulse festivalu

Sajam ploča na Impulse festivalu

U sklopu šestog izdanja klupskog Impulse festivala u Rijeci održat će se novo izdanje Sajma ploča koje će ugostiti izlagače iz cijele države. Ulaz je besplatan.

Dvanaesti se put zaredom, povodom obilježavanja Svjetskog dana prodavaonica ploča, organizira ritualno okupljanje zaljubljenika u gramofonske ploče i dobru glazbu općenito. Sajam ploča u sklopu Impulse festivala ugostit će izlagače iz cijele države 13. travnja od 10 do 17 sati u Kružnoj ulici (kod OKC-a Palach) u Rijeci.

Ulaz na sajam je slobodan. Prijave za izlagače traju do 31. ožujka 2019, a zaprimaju se adresi e-pošte elektroroni@gmail.com

Podsjetimo, šesto izdanje klupskog Impulse festivala u Rijeci traje od 4. do 13. travnja 2019, i kao u dosadašnjih pet izdanja, glazba će biti posvuda. Organiziraju ga Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, Zaklada Kultura nova i HDS-ZAMP. 

Komentari na članak

Vezani članci

KOncert Kemal Monterno 2017

Obljetnica smrti velikog glazbenika

Zavidna pjevačka postava pjeva pjesme Kemala Montena u Lisinskom

Brojni izvođači zapjevat će antologijske pjesme sarajevskog kantautora na velikom koncertu u organizaciji Udruge Kemal Monteno.

Job Fair 2016.

Job Fair 2016.

Dođite na najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj

Tražite posao? Praksu? Priliku? Ne tražite dalje! Na FER-u je ove godine organiziran najveći sajam poslova u Hrvatskoj kako bi vam pomogao da pronađete upravo onakav posao kakav želite!

Katedrala (pogled sa Strossa)

Svaka me pjesma na nekaj podsjeća

Najljepši stihovi posvećeni Zagrebu

Jeste li uspjeli prošetati Ilicom ili Gornjim gradom, a da vam u uhu nije odzvanjala pjesma Jadranka Črnka „Zagrebačkim ulicama“ ili Šerfezijeva „Moj Zagreb, tak imam te rad“? Donosimo vam djelić pjesama posvećenih divnome Zagrebu.

https://pixabay.com/photos/books-bookcase-library-bookshelf-2007660/

Knjige i životinje

Organizira se plažno izdanje dobrotvornog sajma knjiga

Booksa i Futura pozivaju sve ljubitelje knjiga i životinja na dobrotvorni sajam knjiga. Iako će knjiga biti napretek, u prvom je planu pomaganje životinjama.

Francuski paviljon

Pregled tjednih zbivanja u SCZG-u

Kultura promjene u Studentskom centru obećava zanimljive događaje

Od glazbe i predstava do škole stranih jezika i izložbi.