Udruga CINAZ

Razmjena književnih naslova u „Bookcrossing kućici"

Bookcrossing kućica

Ostavite svoju knjigu na policama „Bookcrossing kućice" koja se nalazi iza Gradske knjižnice Zadar, a uzmite neku iz njene baze.

Pročitali ste divnu knjigu koja sad skuplja prašinu na polici? Podijelite je s drugima!

Nalazite li se u Zadru, imate priliku svakodnevno koristiti blagodati svjetskog bookcrossing pokreta. Ostavite svoju knjigu na policama Bookcrossing kućice koja se nalazi iza Gradske knjižnice Zadar, poručuju iz udruge CINAZ, a oni će je ubaciti u svjetsku bazu, ukrasiti kodom te pustiti da živi svoj život.

Ako vam se pak svidi neka knjiga iz njihove postojeće baze, bez brige – slobodno je možete uzeti!

Komentari na članak

Vezani članci

Harry Potter knjige

Dječja književnost

Splitske ambulante dobivaju male slobodne knjižnice

U sklopu projekta „HRČAK u splitskim dječjim abulantama” prikupljaju se knjige i slikovnice u periodu od 20. rujna do 15. listopada. Njegova je svrha poticanje čitanja od najranije dobi, ublažavanje stresa prilikom boravka djece u ambulanti te promoviranje čitanja kao alternative ekranima raznih uređaja.

E@T

Festival u Zadru

Inovativni splitski robot Gammachef kuha na "Taste and Travelu"

Dvojica inovatora pretvorila su san svake kućanice u stvarnost izumivši uređaj koji bolje od bilo kojeg ljudskog kuhara sprema razna variva, tjestenine, rižota i gulaše. U njegove sposobnosti moći ćete se uvjeriti na ovogodišnjem izdanju festivala "Taste and Travel."

https://pixabay.com/en/birds-swifts-singing-twitter-music-2672101/

Sveučilište u Zadru

Traže se raspjevani studenti u gradu koji pozdravlja Sunce

Akademski zbor Sveučilišta u Zadru otvorio je audicije koje će se održavati ponedjeljkom. Studentima aktivnost u zboru donosi 2 ECTS-boda.

Humanitarna akcija

„Sreća drugih je i u tvojim rukama“, poručuju zadarski studenti s Odjela za turizam i komunikacijske znanosti

Humanitarna studentska akcija za pučku kuhinju

Studenti treće godine Odjela za turizam i komunikacijske znanosti pokrenuli su humanitarnu akciju čiji je cilj prikupiti potrepštine za pučku kuhinju „Sv. Vinko Paulski“ u Zadru

II. Zadarska večer poezije

Ususret Valentinovu

II. Zadarska večer poezije

Nakon probijanja leda krajem prošle godine, došao je red i na II. večer poezije. Kada i gdje, tko i kako - pročitajte u članku.