Međunarodni književno-likovni natječaj „Učka mi se“

Radovi nadahnuti ljepotama Učke donose vrijedne nagrade

https://pixabay.com/en/adult-blur-book-business-color-1850177/

Otvoren je natječaj udruge Tinta 910 za kratku prozu, poeziju, fotografiju, ilustraciju i sliku inspiriranu Učkom.

Udruga za promicanje kulturnog stvaralaštva Tinta 910 objavljuje međunarodni književno-likovni natječaj pod nazivom Učka mi se 2. Na natječaj se mogu prijaviti svi punoljetni autori, amateri i profesionalci iz svih zemalja u kategorijama: kratka proza, poezija, fotografija, ilustracija, slika, a tema je Učka.

U svakoj kategoriji dodijelit će se tri nagrade, ako kvaliteta radova bude zadovoljavajuća. Jedan autor u pojedinoj kategoriji može dobiti samo jednu nagradu. Odabrani radovi bit će prezentirani u sklopu programa Učka mi se! na Učkarskom sajmu 2017. te uvršteni u zbirku radova.

Radovi se šalju isključivo e-mailom na adresu udrugatinta910@gmail.com. Zadnji je dan prijave radova 8. kolovoza 2017.

Detalje natječaja pronađite na Facebook stranici Tinta 910, a informacije možete dobiti upitom na e-mail udrugatinta910@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

krleža 1

Na današnji dan

Rođen pisac koji je shvatio društvo i sve njegove traume

Na današnji je dan rođen jedan od najznačanijih hrvatskih pisaca, Miroslav Krleža. Kompleksna figura bez prethodnika i nasljednika koja je obilježila hrvatsku povijest danas bi proslavila 123. rođendan.

Smartup

Edukativno natjecanje u razvoju poslovne ideje

Otvorene prijave za Smartup, prijavite svoje poslovne ideje!

Do 29. ožujka prijavite svoju Smartup ideju, osvojite jedan od bogatih nagradnih fontova i priliku za rad u inkubatoru poduzetništva.

Profesor i student

Traži se najbolji profesor

INA otvorila prijave za natječaj NajMentor/ica

Po završetku natječaja najboljem profesoru u svakoj od kategorija, uručit će se plaketa i novčana nagrada, dok će student, koji ponudi najkreativniji razlog za nominaciju, osvojiti tablet.

Unizg

Još šest dana

Sveučilište u Rijeci produljilo rok za prijave na natječaj za Rektorovu nagradu za sport

Svi zainteresirani studenti za Rektorovu nagradu za sport mogu se prijaviti na natječaj do 18. travnja u 12 sati. Nagrada iznosi tisuću kuna, a dodijelit će se na proslavi Dana Sveučilišta u Rijeci.

BootcampIT 2016

STEP RI

BootcampIT nudi besplatno intenzivno osposobljavanje za mlade programere

Na završnom Demo danu polaznici BootcampIT-ja svoje će projekte predstaviti predstavnicima hrvatskih IT tvrtki – zainteresiranim poslodavcima koji traže programere.