Zaklada Kultura nova

Radionica pisanja projekata i izrade proračuna

Pisanje projekta

Polaznici radionice steći će znanja i vještine vezane uz osnove pisanja projekta te izrade proračuna, što će uključivati različite teorijsko-praktične individualne i grupne metode – od izlaganja, preko simulacija, pa čak i igre.

Zaklada Kultura nova poziva predstavnike organizacija civilnog društva koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti u RH na sudjelovanje u radionici Pisanje projektnog prijedloga. Radionica će se održavati tri dana u Zagrebu, od 5. do 7. srpnja 2017. godine, a organizira se u sklopu programa Obrazovanje u kulturnom menadžmentu.

Svrha je ove radionice rad na izgradnji kapaciteta organizacija civilnog društva stjecanjem vještina koje mogu primijeniti u svojim organizacijama te široj zajednici, kako bi postale bolje i konkurentnije. Polaznici će steći osnovna znanja i vještine vezane uz osnove pisanja projekta te izrade proračuna, što će uključivati različite teorijsko-praktične individualne i grupne metode – od izlaganja, preko simulacija, pa čak i igre. Radionice će voditi stručni trenerski tim Udruge za razvoj civilnog društva – SMART.

Najviše se mogu prijaviti dva predstavnika jedne organizacije civilnog društva (udruge ili umjetničke organizacije) koja djeluje u Republici Hrvatskoj na području suvremene kulture i umjetnosti. Sudjelovanje je besplatno, a sudionicima koji žive izvan Zagreba Zaklada će naknadno pokriti putne troškove (javnoga prijevoza), uključujući i smještaj, ako u roku od osam dana po završetku radionice Zakladi (Frankopanska 5/2, Zagreb) dostave odgovarajuću dokumentaciju.

Prilikom odabira sudionika radionice prednost će dobiti:

  • predstavnici organizacija koje do sada nisu dobile podršku Zaklade Kultura nova
  • predstavnici organizacija koje do sada nisu sudjelovale u Zakladinim radionicama Pisanje projektnog prijedloga
  • predstavnici organizacija koje formalno djeluju manje od 5 godina
  • osobe koje nemaju iskustvo u pisanju projektnih prijedloga
  • osobe koje su mlađe od 30 godina

Svi zainteresirani mogu poslati svoje prijave do 5. lipnja – isključivo e-prijavnicom koju možete pronaći na poveznici.

Popis organizacija čiji su predstavnici odabrani za sudjelovanje na radionici, kao i popis onih organizacija čiji predstavnici nisu odabrani, bit će objavljen na mrežnim stranicama Zaklade najkasnije u ponedjeljak, 19. lipnja ove godine Također, svi će prijavljeni o rezultatima biti obaviješteni elektroničkom poštom.

Dodatne informacije o radionici potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Praksa te čeka_tebe tražimo

Tebe tražimo

INTERVJU: Bivši administrator Studentskog.hr Igor Barać otkrio je kako možeš postati oči i uši našeg portala

– Volontiranje stvara osjećaj satisfakcije jer sama činjenica da si nekome pomogao izaziva veliku toplinu oko srca. –

KLOOZ: Decoupage radionica

Klub mladih Klooz

„Decoupage” radionica za humanitarne svrhe

Klub mladih Klooz započinje s humanitarnim kreativnim radionicama, a prva se održava već sutra!

https://pixabay.com/en/digital-marketing-technology-1433427/

Tehnologija i ispiti

5 aplikacija koje priskaču u pomoć prilikom organizacije obaveza

Organizacija je obaveza već pola obavljenoga posla. Stoga donosimo aplikacije koje će napraviti upravo navedeno. Iskoristi mogućnosti koje se potpuno besplatno pružaju samo jednim dodirom zaslona i riješi ispitne rokove prije nego oni riješe tebe.

natječaj_kune

Financijska potpora fonda SIZIF

Objavljeni rezultati Natječaja za financiranje znanstveno-istraživačkih djelatnosti riječkih studenata

Donesena je konačna odluka o dodjeli novčanih sredstava iz fonda SIZIF kojima će se financirati provedba znanstveno-istraživačkih projekata studenata Sveučilišta u Rijeci. U petom će se ciklusu tako dodijeliti ukupno 2000 kuna.

Van Gogh

Na današnji dan

Veliki Vincent van Gogh živio je od kave, kruha i absintha

Jedan od najvećih umjetnika svih vremena Vincent van Gogh rođen je 30. ožujka. Život mu je obilježilo puno uspona i padova, psihički problemi te poteškoće sa zdravljem. No, uz sve to uspio je naslikati nekoliko remek-djela koja su se puno godina nakon njegove smrti prodala za više od 50 milijuna dolara.