Zaklada Kultura nova

Radionica pisanja projekata i izrade proračuna

Pisanje projekta

Polaznici radionice steći će znanja i vještine vezane uz osnove pisanja projekta te izrade proračuna, što će uključivati različite teorijsko-praktične individualne i grupne metode – od izlaganja, preko simulacija, pa čak i igre.

Zaklada Kultura nova poziva predstavnike organizacija civilnog društva koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti u RH na sudjelovanje u radionici Pisanje projektnog prijedloga. Radionica će se održavati tri dana u Zagrebu, od 5. do 7. srpnja 2017. godine, a organizira se u sklopu programa Obrazovanje u kulturnom menadžmentu.

Svrha je ove radionice rad na izgradnji kapaciteta organizacija civilnog društva stjecanjem vještina koje mogu primijeniti u svojim organizacijama te široj zajednici, kako bi postale bolje i konkurentnije. Polaznici će steći osnovna znanja i vještine vezane uz osnove pisanja projekta te izrade proračuna, što će uključivati različite teorijsko-praktične individualne i grupne metode – od izlaganja, preko simulacija, pa čak i igre. Radionice će voditi stručni trenerski tim Udruge za razvoj civilnog društva – SMART.

Najviše se mogu prijaviti dva predstavnika jedne organizacije civilnog društva (udruge ili umjetničke organizacije) koja djeluje u Republici Hrvatskoj na području suvremene kulture i umjetnosti. Sudjelovanje je besplatno, a sudionicima koji žive izvan Zagreba Zaklada će naknadno pokriti putne troškove (javnoga prijevoza), uključujući i smještaj, ako u roku od osam dana po završetku radionice Zakladi (Frankopanska 5/2, Zagreb) dostave odgovarajuću dokumentaciju.

Prilikom odabira sudionika radionice prednost će dobiti:

  • predstavnici organizacija koje do sada nisu dobile podršku Zaklade Kultura nova
  • predstavnici organizacija koje do sada nisu sudjelovale u Zakladinim radionicama Pisanje projektnog prijedloga
  • predstavnici organizacija koje formalno djeluju manje od 5 godina
  • osobe koje nemaju iskustvo u pisanju projektnih prijedloga
  • osobe koje su mlađe od 30 godina

Svi zainteresirani mogu poslati svoje prijave do 5. lipnja – isključivo e-prijavnicom koju možete pronaći na poveznici.

Popis organizacija čiji su predstavnici odabrani za sudjelovanje na radionici, kao i popis onih organizacija čiji predstavnici nisu odabrani, bit će objavljen na mrežnim stranicama Zaklade najkasnije u ponedjeljak, 19. lipnja ove godine Također, svi će prijavljeni o rezultatima biti obaviješteni elektroničkom poštom.

Dodatne informacije o radionici potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Grad Split

Nacionalna konferencija

Konferencija katoličke mladeži F+18 ove godine na splitskom Sveučilištu, prijave još traju

Prijave na konferenciju F+18 u organizaciji katoličke udruge Forum plus otvorene su do 14. rujna svim zainteresiranim studentima i mladima, a u Splitu ih čeka bogat edukativan i zabavni program.

Euri

Financijska podrška

Stipendija od 7800 eura za studij na Milano Fashion Institutu

Ako ste zainteresirani za diplomski studij u gradu koji se naziva svjetskom prijestolnicom mode, prijavite se na natječaj za stipendiju do 1. prosinca.

1

Na današnji dan

Fascinantne zanimljivosti o Sikstinskoj kapeli koje sigurno niste znali

Na današnji je dan slavni Michelangelo dovršio oslikavanje svoda Sikstinske kapele, rada koji je potvrdio njegovo slikarsko, kiparsko i arhitektonsko umijeće. Tim povodom saznajte brojne zanimljivosti o slavnom slikaru i važnoj kapeli.

Muzej

Natječaj za stažiranje

Staž u Birminghamu uz stipendiju od tisuću dolara mjesečno

Želite otputovati u Birmingham i pritom naučiti više o muzejima i izložbama? Ovaj je natječaj idealan za vas.

Tour de Tourism

Studentska konferencija

„Tour de Tourism“ otkriva tajne slapova Plitvičkih jezera

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta organizira konferenciju „Tour de Tourism“. Održat će se od 6. do 9. prosinca u Zagrebu.