Zaklada Kultura nova

Radionica pisanja projekata i izrade proračuna

Pisanje projekta

Polaznici radionice steći će znanja i vještine vezane uz osnove pisanja projekta te izrade proračuna, što će uključivati različite teorijsko-praktične individualne i grupne metode – od izlaganja, preko simulacija, pa čak i igre.

Zaklada Kultura nova poziva predstavnike organizacija civilnog društva koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti u RH na sudjelovanje u radionici Pisanje projektnog prijedloga. Radionica će se održavati tri dana u Zagrebu, od 5. do 7. srpnja 2017. godine, a organizira se u sklopu programa Obrazovanje u kulturnom menadžmentu.

Svrha je ove radionice rad na izgradnji kapaciteta organizacija civilnog društva stjecanjem vještina koje mogu primijeniti u svojim organizacijama te široj zajednici, kako bi postale bolje i konkurentnije. Polaznici će steći osnovna znanja i vještine vezane uz osnove pisanja projekta te izrade proračuna, što će uključivati različite teorijsko-praktične individualne i grupne metode – od izlaganja, preko simulacija, pa čak i igre. Radionice će voditi stručni trenerski tim Udruge za razvoj civilnog društva – SMART.

Najviše se mogu prijaviti dva predstavnika jedne organizacije civilnog društva (udruge ili umjetničke organizacije) koja djeluje u Republici Hrvatskoj na području suvremene kulture i umjetnosti. Sudjelovanje je besplatno, a sudionicima koji žive izvan Zagreba Zaklada će naknadno pokriti putne troškove (javnoga prijevoza), uključujući i smještaj, ako u roku od osam dana po završetku radionice Zakladi (Frankopanska 5/2, Zagreb) dostave odgovarajuću dokumentaciju.

Prilikom odabira sudionika radionice prednost će dobiti:

  • predstavnici organizacija koje do sada nisu dobile podršku Zaklade Kultura nova
  • predstavnici organizacija koje do sada nisu sudjelovale u Zakladinim radionicama Pisanje projektnog prijedloga
  • predstavnici organizacija koje formalno djeluju manje od 5 godina
  • osobe koje nemaju iskustvo u pisanju projektnih prijedloga
  • osobe koje su mlađe od 30 godina

Svi zainteresirani mogu poslati svoje prijave do 5. lipnja – isključivo e-prijavnicom koju možete pronaći na poveznici.

Popis organizacija čiji su predstavnici odabrani za sudjelovanje na radionici, kao i popis onih organizacija čiji predstavnici nisu odabrani, bit će objavljen na mrežnim stranicama Zaklade najkasnije u ponedjeljak, 19. lipnja ove godine Također, svi će prijavljeni o rezultatima biti obaviješteni elektroničkom poštom.

Dodatne informacije o radionici potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Klub Zona: Kutak za učenje

Ispitno razdoblje

Klimatiziran prostor za učenje i kava – besplatno za splitske studente

– Blizu su Marjan i Riva, besplatna je kava, a ima mira. – zaključak je studentice koja već nekoliko ispitnih rokova uči u prostorijama Kluba Zona.

foto

Natječaj

Stipendija od 30 000 franaka za studij Poslovne administracije u Švicarskoj

Buduće studente Poslovne administracije u Lausanneu očekuju stipendije od 30 000 švicarskih franaka godišnje. Natječaj je otvoren do 30. rujna.

Cigareta

Život bez duhanskog dima

Besplatna Škola nepušenja – jer je pušenje u 9 od 10 slučajeva uzrokom raka pluća

– U Hrvatskoj preko 30% stanovništva puši. Škole nepušenja koje organiziramo u Zakladi mali su korak prema velikom cilju, a to je da pomognemo što većem broju građana da se oslobode cigareta. – naglasio je Miroslav Samaržija.

Promocija studenata

Akademska godina 2016/2017.

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Grada Zagreba studentima i doktorandima

Molbe za dodjelu obiju stipendija dostavljaju se poštom preporučeno u roku od 15 dana od objave natječaja, odnosno do 2. studenog.

KLOOZ: Decoupage radionica

Klub mladih Klooz

„Decoupage” radionica za humanitarne svrhe

Klub mladih Klooz započinje s humanitarnim kreativnim radionicama, a prva se održava već sutra!