Zaklada Kultura nova

Radionica pisanja projekata i izrade proračuna

Pisanje projekta

Polaznici radionice steći će znanja i vještine vezane uz osnove pisanja projekta te izrade proračuna, što će uključivati različite teorijsko-praktične individualne i grupne metode – od izlaganja, preko simulacija, pa čak i igre.

Zaklada Kultura nova poziva predstavnike organizacija civilnog društva koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti u RH na sudjelovanje u radionici Pisanje projektnog prijedloga. Radionica će se održavati tri dana u Zagrebu, od 5. do 7. srpnja 2017. godine, a organizira se u sklopu programa Obrazovanje u kulturnom menadžmentu.

Svrha je ove radionice rad na izgradnji kapaciteta organizacija civilnog društva stjecanjem vještina koje mogu primijeniti u svojim organizacijama te široj zajednici, kako bi postale bolje i konkurentnije. Polaznici će steći osnovna znanja i vještine vezane uz osnove pisanja projekta te izrade proračuna, što će uključivati različite teorijsko-praktične individualne i grupne metode – od izlaganja, preko simulacija, pa čak i igre. Radionice će voditi stručni trenerski tim Udruge za razvoj civilnog društva – SMART.

Najviše se mogu prijaviti dva predstavnika jedne organizacije civilnog društva (udruge ili umjetničke organizacije) koja djeluje u Republici Hrvatskoj na području suvremene kulture i umjetnosti. Sudjelovanje je besplatno, a sudionicima koji žive izvan Zagreba Zaklada će naknadno pokriti putne troškove (javnoga prijevoza), uključujući i smještaj, ako u roku od osam dana po završetku radionice Zakladi (Frankopanska 5/2, Zagreb) dostave odgovarajuću dokumentaciju.

Prilikom odabira sudionika radionice prednost će dobiti:

  • predstavnici organizacija koje do sada nisu dobile podršku Zaklade Kultura nova
  • predstavnici organizacija koje do sada nisu sudjelovale u Zakladinim radionicama Pisanje projektnog prijedloga
  • predstavnici organizacija koje formalno djeluju manje od 5 godina
  • osobe koje nemaju iskustvo u pisanju projektnih prijedloga
  • osobe koje su mlađe od 30 godina

Svi zainteresirani mogu poslati svoje prijave do 5. lipnja – isključivo e-prijavnicom koju možete pronaći na poveznici.

Popis organizacija čiji su predstavnici odabrani za sudjelovanje na radionici, kao i popis onih organizacija čiji predstavnici nisu odabrani, bit će objavljen na mrežnim stranicama Zaklade najkasnije u ponedjeljak, 19. lipnja ove godine Također, svi će prijavljeni o rezultatima biti obaviješteni elektroničkom poštom.

Dodatne informacije o radionici potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Monoplay 2017 najava

Festival u Zadru

Renomirani svjetski umjetnici na novom izdanju Monoplaya

Deveti Monoplay za kraj kolovoza opet u Zadar dovodi izabrane solo radove te tako još jednom taj grad postaje neizostavnom destinacijom za sve ljubitelje plesa, stručnjake, kritičare i svu zainteresiranu publiku.

Joyful leadership

Projekt udruge O.A.ZA.

Program Joyful Leadership besplatan je, a stvara nove vođe budućnosti

Četiri mentora stručna u područjima socijalne i edukacijske psihologije, poslovnog savjetovanja i socijalnog poduzetništva nositelji su besplatnog programa za mlade (buduće) vođe. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 25. siječnja.

Europski parlament

Model European Union Zagreb

Prijave za MEUZ 2014.

U Zagrebu će se po drugi put održati edukacijski program pod nazivom Model European Union Zagreb.

SUE

Tečaj speleologije SUE Kastav

Speleološka udruga „Estavela" educira zainteresirane za bavljenje speleologijom

Prijave za sudjelovanje u školi speleologije traju do 9. ožujka 2017, a mogu se prijaviti svi stariji od 16 godina. Tečaj traje šest tjedana i održava se u prostorima Speleološke udruge „Estavela" na Kastvu.

Predstava „Bolonjska tragedija”

Kazališne izvedbe

„Bolonjska tragedija” sustiže zagrebačke studente

Prisjela vam je Bolonja? Ne propustite tragediju na studentski način, sa suvremenim tragičnim junakom, korom i tragičnim činom!