LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt „Active Communities for Europe” poziva

Predstava „A što dalje”

Ukoliko vas zanima građanski aktivizam, ali ne znate kako se aktivirati, pogledajte predstavu "A što dalje", nastalu u sklopu projekta Active Communities for Europe.

Ukoliko vas zanima građanski aktivizam, ali ne znate kako se aktivirati, pogledajte predstavu "A što dalje", nastalu u sklopu projekta Active Communities for Europe.

U ponedjeljak, 3. studenog, u prostorijama Galerije Cvajner u Puli, s početkom u 18.00 sati održat će se predstava „A što dalje“ Tajane Ilić, koja govori o apatiji mladih ljudi i njihovoj nezainteresiranosti za uključivanje u procese koji ih se tiču.

Tajana je jedna od 5 mladih osoba koje su se uključile u projekt Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Active Communities for Europe i sudjelovale na treningu za mlade/Junior trenere u svibnju ove godine u Londonu. U sklopu treninga dobili su zadatak osmisliti predstavu po metodi „Kazališta potlačenog“ te tako ukazati na prepreke s kojima se susreću mladi u postizanju svojih snova i ciljeva u životu.

U predstavi „A što dalje“ glume: Nataša Veselinović, Josip Kovačić, Mateja Kelemenić, Dona Manjarić, Dario Vincetić i Tajana Ilić.

Do sada je prikazana predstava „Nema ali...“ Jelene Mandić te predstava „Maloljetnička trudnoća“ Marina Jankovića. Uz najavljenu predstavu „A što dalje“ do kraja studenog predstavu trebaju osmisliti i prikazati polaznici Stela Hrkač i Sara Šijan.

Projekt Active Communities for Europe je financiran od strane programa Europa za građane i sufinanciran od Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge, a cilj mu je potaknut građane na građanski aktivizam, pa su u skladu s time predstave prikaz problema s kojim se suočavaju mladi danas.

Prikazana predstava jedna je od 30ak predstava koja će biti objavljene na našim stranicama i za koju će biti otvoreno javno glasanje. Osim predstava sudionika iz Hrvatske bit će prikazane predstave sudionika iz ostalih zemalja partnera na projektu: Bugarske, Italije, Slovenije, Ujedinjenog Kraljevstva, Poljske i Crne Gore.

FOTO: CIVILNO DRUŠTVO ISTRA