"Blackout poetry"

Poigrajte se umjetnošću na radionici stvaranja poezije

Blackout poetry

Prijavite se na radionicu alternativnog načina stvaranja poezije. Održat će se 19. travnja u Info zoni.

Udruga iTHEom će u utorak, 19. travnja, u 19 sati u Info zoni održati Blackout poetry radionicu. Sudjelovanje je besplatno, a prijavnica je dostupna na poveznici.

Ovaj alternativni način stvaranja poezije pomaže razviti kreativnost i ohrabruje na pisanje. Rečenice nastaju tako da se nasumično izaberu riječi u nekom tekstu, a ostatak teksta preboja.

Tehnika potiče na razmišljanje te pokušaj stvaranja nečega lijepog, pa makar i od crne kronike. Ako ste nadareni za crtanje i željni poigravanja različitim umjetnostima, onda od teksta možete stvoriti i pravu sliku koja često izgleda zapanjujuće dobro.  objašnjava Andrea Jović iz udruge iTHEom.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Komentari na članak

Vezani članci

Computer Geek

Udruga EESTEC LC Zagreb poziva studente

CroApps - Međunarodna stručna radionica mobilnih aplikacija

Primaran zadatak radionica je omogućiti studentima stjecanje novih organizacijskih i komunikacijskih sposobnosti kroz kvalitetan timski rad, a time ujedno steći vrijedne kontakte s potencijalnim budućim kolegama i poslodavcima.

poezija

Na današnji dan

Rođen tvorac „Balade iz predgrađa“ i još 126 pjesama – veliki Dobriša Cesarić

Na današnji je dan rođen veliki hrvatski pjesnik i prevoditelj čije su pjesme uvrštene u čitanke i za osnovne i za srednje škole, pa ga možemo nazvati pjesnikom djetinjstva mnogih generacija.

Klub mladih Split

Predavanja i radionice

Edukativni predblagdanski program u Klubu mladih Split

Predavanje o volonterskoj misiji, radionica pokretanja i vođenja zadruge tek su dio bogatog programa koji vas ovog tjedna očekuje u prostorijama Kluba mladih Split.

Planer

Događanja u CINAZ-u

Radionica izrade planera – za mlade koji imaju problema s organizacijom vremena

Matea Biloglav, volonterka udruge CINAZ, vodit će radionicu za mlade koji žele uz pomoć planera bolje organizirati svoje aktivnosti.

Studentski kongres „Djeca u središtu zdravstvene skrbi“

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske

Studentski kongres „Djeca u središtu zdravstvene skrbi“

Kongres će okupiti 180 studenata biomedicinskog područja. Sudionici će prvenstveno biti studenti farmacije i medicinske biokemije Sveučilišta u Zagrebu, no i gosti iz Splita i inozemni uzvanici te članovi drugih studentskih udruga biomedicinskih znanosti.