"Blackout poetry"

Poigrajte se umjetnošću na radionici stvaranja poezije

Blackout poetry

Prijavite se na radionicu alternativnog načina stvaranja poezije. Održat će se 19. travnja u Info zoni.

Udruga iTHEom će u utorak, 19. travnja, u 19 sati u Info zoni održati Blackout poetry radionicu. Sudjelovanje je besplatno, a prijavnica je dostupna na poveznici.

Ovaj alternativni način stvaranja poezije pomaže razviti kreativnost i ohrabruje na pisanje. Rečenice nastaju tako da se nasumično izaberu riječi u nekom tekstu, a ostatak teksta preboja.

Tehnika potiče na razmišljanje te pokušaj stvaranja nečega lijepog, pa makar i od crne kronike. Ako ste nadareni za crtanje i željni poigravanja različitim umjetnostima, onda od teksta možete stvoriti i pravu sliku koja često izgleda zapanjujuće dobro.  objašnjava Andrea Jović iz udruge iTHEom.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Komentari na članak

Vezani članci

Radionica projekta "Time 4 Science" na FOI-ju

Radionica na FOI-ju

„Time 4 Science" potaknuo razmatranje kvalitete znanstvene djelatnosti unutar akademske zajednice

U okviru projekta „Time 4 Science" održana je radionica posvećena vrednovanju kvalitete znanstvene djelatnosti. Polaznici su se kroz praktični rad upoznali s mogućnostima nekoliko baza podataka. 

Stripaški kružok Kluba Zona

Aktivnosti Kluba Zona

Stripaški kružok usmjeren na mlade splitske nade

 Josip Špika, Ante Ančić i Karla Drpić Granić govorit će o mogućnostima i prilikama za mlade, ulozi 24-satnog crtanja stripa te strip radionicama i druženjima.

Razgovor za posao

Bez životopisa i motivacijskog pisma

Kako dobiti posao prije drugih?

Ponekad se među gomilom prijavljenih za neko radno mjesto teško istaknuti. Međutim, osim standardnog životopisa i motivacijskog pisma, postoje i drugi načini koji će vam pomoći da dođete do posla prije drugih.

Studentica Dora Orešić

Studenti kreativci - intervju s Dorom Orešić

Jedna studentica nikad ne može imati previše Nakiticha

Dubrovačka studentica Dora izrađuje samo poseban i unikatan nakit. U njezinoj radionici radi se punom parom, a nama je otkrila što i kada najviše voli raditi te koliko je spretna kad je marketing u pitanju.

Pisanje projekta

Zaklada Kultura nova

Radionica pisanja projekata i izrade proračuna

Polaznici radionice steći će znanja i vještine vezane uz osnove pisanja projekta te izrade proračuna, što će uključivati različite teorijsko-praktične individualne i grupne metode – od izlaganja, preko simulacija, pa čak i igre.