LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Završni dani Kickstarter kampanje

Podržite međunarodni festival fotografije „Organ vida“ na Kickstarteru

Ovo je sedmi festival Organa Vida, a putem kampanje žele prikupiti 9500 dolara. Zasada su studenti uspjeli prikupiti već 6186 dolara, te imaju još nešto više od 24 sata za prikupiti potreban ostatak.

Ovo je sedmi festival Organa Vida, a putem kampanje žele prikupiti 9500 dolara. Zasada su studenti uspjeli prikupiti već 6186 dolara, te imaju još nešto više od 24 sata za prikupiti potreban ostatak.

Međunarodni festival fotografije Organ Vida održava se u Zagrebu od 3. do 18. rujna 2015. godine, a produciraju ga studenti-volonteri. Svake godine festival raste, dok im budžet ostaje isti, pa su se zbog toga ove godine odlučili za novi način financiranja, odnosno pokretanjem Kickstarter kampanje.

Ovo je sedmi festival Organa Vida, a putem kampanje žele prikupiti 9500 dolara. Zasada su studenti uspjeli prikupiti već 6186 dolara, te imaju još nešto više od 24 sata za prikupiti potreban ostatak. 

Cilj njihovog projekta je okupiti i predstaviti umjetnike dokumentarne fotografije te putem njih predstaviti društveno važne priče iz cijeloga svijeta. Time žele prikazati raznolikost društva, pa priče nisu samo društveno-političke prirode, već se nađu i one osobne.

Osim toga, naglašavaju kako žele poticati kritičko razmišljanje među publikom, a festival se sastoji od izložbi, radionica te sastanaka sa stručnjacima i fotografima iz cijeloga svijeta. 

Kickstarter kampanju pokrenuli su kako bi pokrili troškove za sve, od same organizacije do promo-materijale i robu, tehničku podršku i organizaciju izložbi. Svima koji odluče donirati, pripremili su i poklone zahvale koji ovise o visini donacije. 

Organ vida - Kickstarter kampanja - pokloni zahvale
 
Izvor: Kickstarter
 

Više informacija o samom projektu možete pronaći na Kickstarter kampanji, kao i na Facebook stranici i na službenoj stranici festivala.

Festival je u organizaciji neprofitne udruge koja se sastoji od volontera različitih profesija, od fotografa, dizanjera, menaždera, povjesničara i novinara. 

FOTO: KICKSTARTER